SundhedPræparater

Retinoider til acne: piller, salver, cremer,

Mange mennesker i verden - og det gælder ikke kun for kvinder, men også mænd - lider af akne. I nogle er det ikke stærkt udtrykt, mens andre kan blive påvirket ikke kun hans ansigt, men den ryg, nakke og bryst. De, der ikke har oplevet det samme problem, kan ikke engang forestille mig, hvordan det er svært at slippe af med acne. Nogen stor hjælp renselotion, og nogen har til at hente en komplet behandling, der ikke kun vil rense ansigtet, men også for at fjerne årsagerne til udslæt. Det menes, at retinoider acne stor hjælp, men er det virkelig? Og hvilke der er bedst at bruge?

Retinoider: Hvad er det?

Den første ting at sige, at retinoider - dette er ikke en slags salver, cremer eller piller af acne. Denne aktive bestanddele, der indgår i sammensætningen af et topisk lægemiddel, ekstern eller systemisk virkning.

Udtrykket "retinoid" er afledt af ordet "retinol" (vitamin A). Kaldet fordi disse lægemidler til acne, fordi de omfatter tilstedeværelsen af nævnte vitamin er et must for at bevare sundheden for huden. Han har en positiv effekt på differentiering af epitelceller. Også under adskillige tests blev det observeret, at retinol klarer med forskellige sygdomme i huden, men hvis du bruger det i sin rene form, kan resultere i alvorlige bivirkninger:

 • leverskade;
 • afskalning af huden;
 • hovedpine;
 • døsighed;
 • opkastning og kvalme;
 • osteoporose og andre.

På grund af den forskning har mulighed for at anvende de unikke egenskaber af vitamin A, mens dens strukturformel lidt ændret sig, og derefter begyndte hvormed lægemidler, retinoider. Acne, anti-aging, ujævn pigmentering og andre hudproblemer sådanne midler begyndte at blive brugt i det sidste århundrede. Eksperter formået at opnå den ønskede virkning i behandlingen, men reducerer manifestation af bivirkninger.

klassifikation af retinoider

Alle retinoider kan opdeles i tre grupper:

1. De første generation af lægemidler:

 • "Retinolacetat".
 • "Tretinoin."
 • "Isotretinoin".
 • "Alitretinoin."

2. Anden generation:

 • "Etretinat".
 • "Acitretin."

3. Tredje generation:

 • "Tazaroten".
 • "Bexaroten".

I dag i apoteker kan finde en masse forskellige lægemidler, der effektivt at håndtere acne. Alle af dem har en vis terapeutisk effekt: man klare de mikrober, andre lindre kløe og helbrede andre, så det ville være bedre, hvis det var lægen vil vælge de retinoider. disse stoffer er billige, så alle vil være i stand til at købe dig selv en dejlig kompleks, som vil hjælpe med at løse alle problemer på en gang.

Antibakterielle midler til behandling af acne

Vi må huske, at acne er ikke bare synes, de er forårsaget af bakteriel aktivitet, svigt i hormonsystemet, eller andre faktorer, derfor, at slippe af med dem, du har brug for at finde årsagen, og efter behandling for at vælge.

Hvis acne er forårsaget af bakterier, så er du nødt til at samle op antibakterielle stoffer. Men før du køber retinoider til acne, skal du tage hensyn til hudtype, muligheden for en allergi, de individuelle egenskaber af organismen. Blandt de mange antimikrobielle midler er vel hjælpe azelainsyre og benzoylperoxid. De kan let kombineres med andre lægemidler i denne gruppe desuden ikke mister deres terapeutiske virkning ved hjælp af lægemidler med vitamin A.

Retinoider Acne ar

Præparater "Retin A", "Differin" og retinsyre salve til topisk applikation er godt kombineres med de nyeste metoder til behandling af acne mild til moderat sværhedsgrad. Alle disse faciliteter bidrager til lavere vækst og modning af hudceller. Dette reducerer syntesen af sebum og procentdelen sandsynligheden for, at ske blokering af talgkirtler og hårsækken epidermale celler afstødes. Men ikke alle retinoider er gavnlige i behandlingen. Til terapeutiske formål bruges kun et par stykker, men de fleste af dem er kun tilladt på recept i mange lande.

Retinoider: cremer, salver

Retinoider til acne i en lang række, og hver person kan vælge de midler, der vil blive velegnet til ham. Blandt de lokale ordinering populære dem, der er baseret på det aktive stof adapalen. De er udstedt i form af creme og gel. For eksempel, "Differin". Hans råd til at anvende én gang dagligt ved sengetid. Behandlingsforløbet - fra 1 til 3 måneder, men effekten er blevet observeret i 4 uger.

Nogle gange, i de første tre uger, vil du bemærke, at hudens tilstand blev værre, men det vil passere, bare gel smider de bumser, der var skjult dybt inde, og derfor ikke er synlige for det blotte øje.

En anden creme af fremragende kvalitet - "Tretinoin", som producerer firmaet Janssen-Cilag. Hovedbestanddelen - transretinovaya syre. "Tretinoin" klarer betændelse, det er det bedste valg til at beskæftige sig med mange problemer, hvor lider ikke kun huden, men også det subkutane væv.

Medikamentet fremstillet i Rusland, som er inkluderet i gruppe af retinoider - retinsyre denne salve. Dens sammensætning er ganske beskedne, men den vigtigste ingrediens - isotretinoin - hjælper til at klare acne. Producenter sige, at det bør anvendes op til 2 gange om dagen. Behandlingsforløbet - mindst 4 uger, og nogle gange alle 12.

Derudover er der andre lægemidler, der længe har været anvendt til behandling af acne og til at klare dem effektivt, og deres sammensætning er ikke altid retinol. Prisen er lav, men effekten er god. Blandt dem kan nævnes er til udvortes brug:

 • "Zener" - denne salve, som omfattede nærværelse af zink og erythromycin. På grund af det faktum, at dette betyder, at der er en lille procentdel af antibiotikummet, det klarer en udslæt forårsaget af bakterier.
 • Zink salve - en billig måde af zink, der betragtes som en fremragende antiseptisk og anbefales til behandling af acne hos teenagere.
 • Sintomitsinovaja salve - fremragende og tørrer huden heler, kan det bruges til terapeutiske formål, selv gravide og ammende kvinder.
 • "Dalatsin" - en gel med et antibiotikum, et glimrende middel mod de patienter, hvis acne er ikke kun i ansigtet, men også på ryggen og brystet.
 • "Levomekol" - salve. Fremragende hjælpemidler i helingen af allerede åbne sår, sår.

Som nævnt tidligere, kan acne være forårsaget af hormonelle fejl eller bakterier. I det første tilfælde, læger anbefaler hormon narkotika, og den anden - antibiotika. Anvendelsen af retinoider i kombination med antibakterielle midler bidrager til at forbedre og fremskynde behandlingen.

Antibiotika til acne

Antibiotika stor hjælp i dette tilfælde, hvis patienten blev undersøgt, og det blev konstateret, at provokeret forekomsten af acne er bakterier. Udslættet finder ikke sted, indtil endnu ikke har fat på de grundlæggende årsager til patologi. I apoteker, er der en enorm liste af antibiotika, men ikke alle af dem er effektive mod acne. Selvfølgelig ville det være bedre, hvis medicinen lægen vil afhente. Antibiotikabehandling - processen er ganske alvorlige, og at engagere sig i "amatør" ikke anbefales. Og især ikke erhverve de midler, baseret på anmeldelser og rådgivning af venner eller bekendte. Nedenstående oplysninger er rent sonderende i naturen, så læseren kunne finde vej ind i øjeblikket eksisterende formuleringer. Således blandt de mest populære og gennemprøvede ressourcer kan kaldes på følgende måde:

 • "Erythromycin" - tage stoffet, du behøver, er ikke mindre end 10 dage.
 • "Chloramphenicol" - et behandlingsforløb vælges individuelt.
 • "Metronidazol" - er et produkt af stærk handling, dosering og behandlingsvarighed naturligvis bestemmer lægen.
 • "Tetracyclin" - dette stof har vist sig effektiv i behandlingen af komplekse forhold, er det ofte ordineres til patienter, der lider af eksem, folliculitis og eksem. Men det er værd at huske, at det er skadeligt for leveren, så det er lang tids brug er ikke tilladt. Dette værktøj findes i flere former, kan tabletten indtages oralt og kan smøres med salve acne.
 • "Doxycyclin" - det er en stor middel mod acne, men det er værd at huske, at han havde et stort antal kontraindikationer og bivirkninger.

retinoid behandling giver fremragende resultater. Ifølge udtalelsen af dem, der allerede har formået at slippe af med acne, er det stof "Roaccutan" betragtes som en af de bedste. Dens virkning er at reducere aktiviteten af talgkirtler og reduktion af produktionen af fedt. Terapi data betyder lang - mindst 30 dage, hvis sagerne er meget kompliceret, så kurset kan udvides til tre måneder. Bivirkninger af det en masse, men stadig er det et ideelt sted for folk, der har fedtet hudtype, og talgkirtlerne producere for meget fedt.

Hormonelle tabletter i behandlingen af acne

Hormonelle agenter rådes til at gælde for kvinder, der har problemer med hormonal. Det kunne være en ung pige, der kun bliver bedre menstruationscyklus, den midaldrende damer, og dem, der allerede er kommet klimaks. På grund af virkningen af hormoner kan reduceres mandlige hormon - testosteron, over hvilken i organismen fører til fremkomsten af hudorme. Ideelt derfor ikke kun retinoider anvendes i behandlingsprocessen. hormonale lægemidler er også meget vigtigt. Blandt dem:

 • "Yasmin".
 • "Diana".
 • "Jess."
 • "Janine."
 • "Midjans".

Sådan skal du tage dem, kan findes i instruktionerne til lægemidlet eller at spørge råd fra den behandlende læge, som vil overvåge behandlingen og overvåge eventuelle ændringer. Også forårsage akne er fejl i afføringsvaner. Så forstoppelse føre til forgiftning af hele kroppen, herunder huden lider. til at klare sådanne problemer, vil hjælpe de respektive lægemidler.

Præparater til tarm udrensning

Slaggedannelse tarmen fører til det faktum, at alle farlige stoffer, der er kommet ud sammen med fæces, absorberes tilbage, og efter blod afviger i alle organer og systemer. de også falde ind i huden og føre til akne. For at slippe af med acne, er du nødt til at gøre alt muligt, og rydde tarmen. Derfor lidt brug, for eksempel den samme person for retinolacetat - behovet mere og tabletter til rensning af kolon:

 • "Laktofiltrum" (tabletter og kapsler).
 • "Atoxil".
 • Aktiveret trækul.
 • "Polipefan".
 • "Filtrum STI."

Rens huden og tarme, kan du være sikker på, at acne ikke vises igen. Men der er andre meget gode faciliteter, med undtagelse af stoffer, som omfatter dem af retinol. Prisen er også lav, og effekten er god.

ølgær

Dette er en anden lave omkostninger, men på samme tid, tid-testet retsmidler mod acne. Oftest, læger anbefaler at bruge gær til at behandle udslæt hos unge, på grund af bivirkninger, de har i det mindste. Oftest i en ung alder pletter på grund af det faktum, at der sker en ændring i den hormonelle baggrunden. Du kan selvfølgelig bruge eksterne midler, for eksempel købe en creme med retinoider til acne (navn, skal du kontakte din læge eller spørg på apoteket), men også den interne brug er også vigtig.

Ølgær er fremragende hjælp teenagere, kvinder og mænd. De består udelukkende af naturlige ingredienser og har ingen bivirkninger. Når en patient begynder at bekæmpelse af acne, er det bedre at starte med en enkel og let penge kan hjælpe sædvanlige maske af aloe, vitamin A (retinol) eller tjære sæbe.

Anvendelse af retinoider og andre lægemidler i behandlingen af acne, skal du huske, at de fleste af disse midler forårsage uønskede reaktioner. De har brug for at vide om hver enkelt patient, at så snart de dukker, stop terapi.

Uønskede symptomer på som modtager retinoider

Den første ting, der generer patienter, der bruger retinoider - denne irritation og tørhed af huden, ofte forekommer peeling, brændende og kløe. "Retin A" næppe forårsager sådanne reaktioner, men midlerne på grundlag af adapalen - meget ofte. Under behandling med retinoider derudover skal afhente forberedelserne til pleje af huden, som perfekt vil fugter og med næsten ingen fedt.

I begyndelsen af behandlingen bør kun anvendes ved hjælp af en halv time på huden, så hun var vant til. I så fald, hvis den reaktion på lægemidlet er for stærk, det under ingen omstændigheder bør ikke anvendes, ellers konsekvenserne kunne være meget mere alvorlig udslæt.

Jeg vil også gerne nævne, at retinoider til acne - piller, salver eller geler - kan øge følsomheden over for UV-lys, så du skal bruge under behandling med særlig beskyttelse mod UV-stråling, være mindre i det åbne solen.

Under behandlingen er det nødvendigt at opgive brugen af udrensning lotion, scrubs og andre midler, der kan skade den betændte hud. Tinktur på alkohol kan også dårligt påvirke tilstanden af huden. De fleste af midlerne med retinoider i købmænd uden recept, men det gør ikke ondt at konsultere en læge, fordi ikke alle de kan for at hjælpe.

Oftest kan acne forekomme på grund af manglende hygiejne. Mange teenagere beskidte hænder gned huden eller klemme en bums lige stod ud, og derefter indtastes bakterierne, og de har deres egen virksomhed. Også meget ofte de bumser vises i dem, der havde slægtninge i familien med sådanne problemer. Men lægerne siger, at ethvert problem kan løses, hvis der skal undersøges for at finde årsagen, der fremprovokerede forekomsten af acne, og efter kampen med sygdommen.

Du kan lytte til venner og håndkøb afhjælpe anbefales af dem, men glem ikke, at hver person har sin særlige organisme, og det betyder, at nogen hjælper en, men nogen helt andet. Selv en læge vil ikke altid være i stand til at finde den rette kompleks behandling, som antibiotika, retinoider og lignende betyder en stor mængde, og ikke altid muligt at straks vælge den bedste behandling.

Skift din livsstil, være opmærksom på kost. Nogle gange er det nok til at ændre tilstanden af huden til det bedre. Personlig hygiejne, især i ungdomsårene, er også meget vigtigt. Nogle gange er det ignorerer grundlæggende regler bliver en årsag til acne og diverse udslæt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.