HobbyHåndarbejde

Sådan laver du en kugle af blomster? Du vil hjælpe vores masterclass

Forfatterens indretning er altid eksklusiv og unik. Gør håndlavede ting, vil du ikke blive skuffet. Efter alt, kan du indse nogen ideer og ideer. Sådan laver du en kugle af blomster? Intet er umuligt! Flower bolde - en alsidig dekoration til enhver fest. De kan også tjene som et godt alternativ til den klassiske buket.

Du skal bruge disse materialer:

- Flowers (papir, stof);

- bolden af skum;

- limpistol;

- Feed.

Sådan laver du en kugle af blomster? Først anvende en dråbe lim i enhver bold punkt spidsen af tape og lim. Så pak båndet rundt om bolden og lim til den anden ende.

Anvend på bunden af blomsten varm lim og tryk fast til basen. Placer elementer i en forskudt måde og sørge for, at der ikke er nogen synlige huller.

Hvis du vælger at dekorere dekoration perler, små blomster, blade. Sådan laver du en kugle af blomster? Har du har et svar på dette spørgsmål, og alle muligheder for at skabe denne blomstret vidunder.

Sandsynligvis hver af os har været i en situation, hvor du har brug for at vælge en original gave, og der er ingen ideer. Blomsterdekorationer - en win-win situation. Efter alt, i dag er der mange forslag og muligheder for gaver denne kategori. Men hvordan man laver et stykke legetøj af blomster selv? Du skal bare nødt til at erhverve de nødvendige materialer og en masse tålmodighed.

Her er de grundlæggende trin for at skabe en blomst legetøj:

  1. Tegn legetøj layout på papir, omhyggeligt beregne mængden af detaljer.
  2. Overførsel tegning oase (blomstret svamp) med en markør.
  3. skåret forsigtigt ud dele af kæben (bedst egnet skarp kniv papirvarer). Så sikre dem blomster wire.
  4. Forberede blomsterne til: gøre spidsen af skaftet (det skal være mindst 3 cm) akut. Mæt præforme oase vand.
  5. Omhyggeligt begynde at ordne blomsterne. Gør det, så det ikke var synlige huller. Mix og match blomster i forskellige størrelser og farver til at se realistisk legetøj. Øjne, næse bedre gøres ved hjælp af knapperne.

Hvis blomst legetøj til pleje, vil det være i stand til at behage deres ejere med mindst tre ugers. Undgå direkte sollys og støv. Vanding sammensætning har brug for hver dag, startende fra toppen.

Hvordan laver blomster ud af papir med hænderne? Der er mange muligheder for at skabe dem. De tjener som en vidunderlig dekoration af hjemmet og enhver lejlighed. Det er en af mulighederne for at skabe fancy blomst needlewoman Mary Stuart.

Trin 1. Udskriv et ark brevpapir fra ønsket mønster (som er meget tynd, så fastgør den til en standard ark).

Trin 2: Skær 8 små rektangler. Fold hver i halve på langs, forsigtigt skære kanten til dannelse af en halvcirkel. Shape kronbladene.

Trin 3. Spænd støvdrager strimmel af bølgepap.

Trin 4. Form blomstens kronblade og støvdragere, papir eller wrap stamceller teip-tape.

Flower er klar! Du kan gøre den rigtige mængde og danne en buket eller bruge den som et dekorativt element.

Nu ved du, hvordan man laver en kugle af blomster, et stykke legetøj eller en blomst, og du kan behage dig selv og elsket håndlavede gaver.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.