HobbyHåndarbejde

Jumper krog: schema beskrivelse af

Hæklet trøje - varm og smuk ting, som ikke kun varmer i den kolde årstid, men også vil pynte garderoben, dens en perle og stolthed.

Der er en række jumpere. De kan være ganske tynd og tyk strikket af et motiv eller klud. Uanset hvilken løsning eller vælges, vil det ikke efterlade nogen ligegyldig. Det er let at binde en krog jumper. Kørsel og beskrivelse ofte går sammen med modellen, og derfor er der ingen problemer med at binde produktet. Hvis hånden og pakket needlewoman flydende krog, er arbejdet bevæger sig hurtigere, men opnåelige, og dygtighed kommer med erfaring. Gradvist, hukommelsen kredsløb, en begrundelse for placering. Over tid, needlewoman begynder på øjet til bestemmelse af forbruget garn, og at nogle tråd vil se bedre ud i det færdige produkt. Men det kommer ikke med det samme.

Enkel hæklet cardigan

En af de enkleste modeller - er den jumper tilsluttet fra motiver kaldet "mormors box". Han er virkelig universel.

På grund af enkelheden i gennemførelsen af selv nybegyndere needlewoman let at binde en krog jumper. Diagrammer og beskrivelse af simpelt for ham.

Base - 6 masker i ringen. Først glad består af fire elementer i tre kolonner med fm og tre buer mellem dem. Det andet og efterfølgende rækker er sammensat af de samme elementer, men stængerne er strikket på stedet buer. Som et resultat, kan du knytte et motiv af en hvilken som helst størrelse. Dens alsidighed er, at du kan bruge alle de rester af garn, det vil sige inklusive - en tynd tråd, vævning det ind de vigtigste resultater for interessante farveeffekter. Derfor kan denne model tjene som et godt eksempel hensigtsmæssig arbejdsmateriale flow. Montering af produktet kan udføres enten ved hjælp af tværbinding, enten direkte under drift. På trods af, at der i den oprindelige version af motiverne er arrangeret i en vinkel, kan deres position ændres.

Noble farve og usædvanlige snit - det er hemmeligheden bag succesen

Faktisk intet giver en sådan frihed til at udtrykke sig, hvordan at hækle. Jumper, vist nedenfor, kun synes kompliceret. Hans fundament - en simpel net af søjler med fm. Alle unikt - i ikke-standard skær. I stedet for de sædvanlige open-arbejde elementer her - simpel kæde af luft sløjfer. På grund af placeringen, de henlede opmærksomheden på selve modellen og dens bærer er meget stærkere end standard jumper.

Dette er - en elementær psykologi, der gør det muligt selv de mest simple mønster til stede i det bedste lys. Da den vigtigste dekorative element er kæden, giver det mening at dekorere dem med perler eller træperler med tilbehør. Dette vil gøre det færdige produkt ligner en butik, på samme tid give et komplet billede.

Grøn jumper krog: ordningen og beskrivelse

Den første af modellerne strikkes fra motiverne, den anden - i ét stykke klinge. Denne model passer også af motiver. For hende, fortrinsvis tage en tynd tråd. Denne hæklet cardigan kvindelige er velegnet til en kølig sommeraften eller en varm forårsdag.

Under er det ønskeligt at behandle sagen, men du kan undvære det. Usædvanlige nederste produkt danner motiver, tilføjet i en vinkel. Det visuelt gør figuren lidt højere og slankere, anbefales det, at piger med lav talje implicit udtrykt. Denne model er ved at udvide til bunden af ærmet, som kan gøres længere eller kortere. På grund af den ejendommelige silhuet cardigan hæklet bedre at bære med jeans og stramme nederdele.

Beskrivelse motiv

På trods af den tilsyneladende kompleksitet, motivet for denne model er ganske enkel. Det er meget lettere end det store flertal af muligheder. Første række - den traditionelle ring af otte loops, den anden - 16 polustolbikov. Tredje - syv søjler med en fm, mellem hvilke tre sløjfer. Den rolle, som den ottende løftestropper. Fjerde - fem søjler med en fm i svangen, én sløjfe af kolonne fra foregående række fm. Femte - stort set det samme, men i stedet for en løkke er nu fem. Sjette række fuldender blomsten. Over fem kolonner provyazyvaetsya element, der repræsenterer de fem søjler, strik med et fælles toppunkt.

Efter - fem loops og polustolbik tredje loop buer mere end fem loops og gentagelse element. Syvende serie består udelukkende af buer, herunder 5 sløjfer hver. Den ottende og sidste serie af det hovedmotiv skaber en kvadratisk form. Derudover polustolbikov buer og i hjørnerne af de fem søjler er strikket med et sc, loop og igen fem kolonner. Dette danner et motiv hjørner.

Samling produkter

Der er ingen måde at sammensætte den hæklet cardigan. Diagrammer og beskrivelse tyder på, at dette vil ske under drift. Kryds betegnes på motivet ordningen ovenfor, kors. Den anden mulighed - syning. Til denne model, kan den anvendes som det sarte, og tilslutning kvalitet garn i tone det vil også se godt ud. De vigtigste ting - husk om fastsættelse i begyndelsen og i slutningen af arbejdet. Til motiver ikke opløste i hjørnerne, er tråden vælges således, at den ene ende og starten på en anden ikke kommer på hjørnet, og sideparti.

Melange som alternativ mønstre

Melange garn og dens produkter altid ser usædvanligt. Cardigan hækling strikning melange garn bliver brugt, vil altid tiltrække opmærksomhed. Der er ikke vigtigt mønster, takket være de brogede farver ved færdigproduktet skønhedsfejl og klatter er ikke så mærkbar. Det betyder, at mélange - et godt alternativ for begyndere handy mennesker.

For at knytte en jumper krog kan kredsløbet ikke være nødvendig. Madlavning mønstre og viden om, hvordan man kan passe de sædvanlige web af polustolbikov, søjler eller kolonner med fm. Evnen til at gøre simple, men smukke ting, betyder melange tråd en af de mest populære produkter i deres respektive butikker. Dermed kan tråden være enten tynd eller tyk. Selv motiv forbundet fra det, vil se helt anderledes i en enkelt variant, og i det færdige produkt. Hæklet cardigan kan være forbundet i teknikken med irske kniplinger, hvilket er noget der minder om strikning motiver.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.