HobbyHåndarbejde

Hvordan man laver "rum" i flasken: trins masterclass og tips

Håndlavede produkter i øjeblikket på mode. Men det stadig ikke, alt det, deres hænder kan dekorere eller gøre interessante gaver til venner, uden nogen særlige kvalifikationer. I dag fortæller vi dig hvordan man laver "rum" i en flaske ved hjælp af materialer, der findes i ethvert hjem.

Den oprindelige souvenir til visionære og kreative individer

De store vidder af universet er uendeligt og perfekt. Men hvis du ønsker at "fange" et stykke af rummet kan være ethvert fartøj og "nøjes" hende derhjemme. Denne version af indretningen er perfekt til påfyldning små fartøjer interessant form eller formede flasker. Klar souvenir beliggende på en hylde med dyre hjerte fag, og hvis det ønskes, kan gøres ganske lille "rum" og bære det som et vedhæng eller nøglering. Du kan behage sådan en gave og en person fra venner. Gør sådan en behagelig bagatel tager ikke meget tid, men sørg for at blive husket for den usædvanlige Present modtager. Hvordan man laver "rum" i flasken med hænderne? Vi skal starte med udarbejdelsen af alle nødvendige værktøjer og materialer.

Hvad det består af en dekorativ univers?

Forberedelse til produktion af denne oprindelige håndværk starter med en vandretur til apoteket. Du skal bruge glycerin og uld (køb sædvanlig behandling, vatrondeller er ikke egnede). Derudover har du brug for en slags gennemsigtig glasbeholder, frugtfarve og dekorative pailletter. Den valgte fartøj på forhånd, omhyggeligt vaske og tørre. Pailletter kan bruge alle kosmetik, såsom øjenskygge eller søm design. Souvenir få en bredere og interessant, hvis du tager et par nuancer. Som hjælpeværktøj kan være nyttige: pincet, en nål og en stor hård børste. Vidste du finde alle de materialer? Ok, lad os se, hvordan man gør "rum" i en flaske.

Produktion af "univers": trin for trin guide

Tag et stykke vat og vride hænderne på slæb. Den resulterende roll blank i pailletter. Hvis de ikke klæber godt, let fugte vat med vand. Den resulterende strålende flagel pænt lagt i den forberedte beholder og smukt lægge (for det er muligt at bruge en pincet eller større nål). Fortynd farvestof med vand i en separat beholder. Hæld forsigtigt lidt ind i beholderen med bomuld og tilsæt glycerin. Vigtigst - ikke ryste eller røre beholderen.

"Space" i flasken er smukt netop på grund af ujævn farve og maling skilsmisse. Din dekorative sammensætning er næsten klar. Gør det mere interessant ved at tilføje endnu et lag ved hjælp af en ny uld og farvestof i en anden farve. Nu hvor du ved, hvordan man laver "rum" i en flaske. Vær sikker på at tæt tæt låget, og det er bedre at sætte hende på formålet lim.

Hvordan man laver "rum" i flasken uden glycerin? Er det muligt noget at erstatte det?

Kan jeg gøre dette fantastiske ting, hvis du ikke er i tilstedeværelse af alle komponenter? Glycerin sælges i ethvert apotek og er billig. Men hvis du ikke kan vente med at begynde at kreativitet, og stoffet er ikke på hånden, kan du prøve at undvære det. Ved stadig ikke, hvordan man laver "rum" i en flaske derhjemme uden glycerin? Alt ganske simpelt - følge den oprindelige mester-klasse, anvendelse vat at imprægnere kun farvestoffet opløst i vand. Men husk på, hvad der er blevet gjort, så sammensætningen kan være kortvarig. Sagen er, at vandet stagnerer over tid, hvilket er grunden til din "rum" kan miste sin oprindelige appel.

En værdig alternativ til farvestoffer

Mad farvestoffer er der ikke i ethvert køkken. Er det muligt noget at erstatte dem? Teoretisk passer til enhver maling. selv banale gouache kan bruges. Opløse den i vand, og derefter forsigtigt hældes i en beholder med vat. Hvordan man laver "rum" i flasken uden farvestoffet? Er det muligt at gøre helt uden maling? Enig hvide "univers" ville have set mærkeligt. Men hvis du har ingen farvestoffer, så prøv at finde dem en værdig afløser. Anvende fx, kaliumpermanganat eller andet materiale med en lys farve.

nyttige tips

På trods af enkelheden i den teknologi, det har, og nogle af dens funktioner. Prøv at øve først på en temmelig store skibe med vid hals. Og først efter at gå til små containere. Nu hvor du ved, hvordan man laver "rum" i en flaske. Billeder af kunsthåndværk viser, at en enkelt fartøj kan blandes ikke kun en eller to farver, men også meget mere. Husk for hver af dem til at tage en separat bomuld og tilføje glycerol. Nogle mestre anbefale at lukke flasken med "det ydre rum" kun lim. Ingen, selv de mest tætsluttende, korken giver ikke mulighed for en sådan lækage.

Prøv at afvikle "rum" af forskellige farver i flere flasker. Fra de færdige dekorative skibe kan skabe en smuk komposition, placere deres gruppe. Hvis du ønsker at bære en mini-flaske som et vedhæng, skal du sørge for at kvalitativt pasta hals. Få kontakt med udsmykningen meget omhyggeligt, husk, kan det altid blive åbnet eller brudt og beskidt dig. Det er af denne grund er det ikke anbefales at lave nøgleringe i denne teknik. Men prøv interessante løsninger i det indre, kan du: hænge nogle farverige bobler på den smukke bånd eller kæde - og du har en meget interessant sammensætning.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.