SundhedPræparater

Det stof "tsiprinol". instruktion

Betyder "tsiprinol 500" refererer til antimikrobielle bredspektrede virkninger af fluorquinoloner. Baktericid medikament.

Det stof "tsiprinol". Instruktioner. Beskrivelse.

Medikamentet er aktiv mod gram-negative bakterier. Størstedelen af methicillin-resistente stafylokokker og modstandsdygtige mod ciprofloxacin (aktive bestanddele).

Karakterisering præparat "tsiprinol", er instruktionen ikke angiver en parallel udvikling af resistens over for andre antibiotika ikke er medtaget i gruppen af gyrasehæmmere. Således medikamentet udviser høj effektivitet mod bakterier resistente over for penicilliner, tetracykliner, cephalosporiner, aminoglycosider.

Betyder "tsiprinol". Instruktioner. Indikationer.

Lægemidlet er indiceret til infektiøse og inflammatoriske patologier fremkaldte følsomme over for den aktive bestanddel af mikroorganismer. De ovennævnte sygdomme, herunder omfatter: infektioner i luftvejene, urinvejene, nyre, næse, hals, øre, genital (prostatitis, gonoré, postnatal, adnexitis), fordøjelsessystem (herunder kæben, munden, tænder), biliær tarmkanalen, slimhinder, galdeblære, blødt væv, hud, bevægeapparatet. Hertil kommer, "tsiprinol" instruktion tillader lægemidlet at træffe på peritonitis, sepsis, såvel som terapeutisk og profylaktisk middel til patienter med nedsat immunitet (midt immunsuppressiv behandling).

Dosisordineringen til hver patient er etableret af lægen individuelt, afhængigt af alvorligheden og lokalisering af infektion, alder, tilstand, nyrefunktion og patientens alder.

I fravær af komplikationer af infektioner i urinvejene og nyrer, samt de nedre dele af luftvejene præparat "tsiprinol" anbefalet af 250 mg to gange dagligt, på de komplicerede betingelser - 500 mg to gange dagligt.

Til behandling af gonoré lægemiddel anbefalede dosis. Dosering hvor - 250-500 mg.

Diarré - 250 mg to gange dagligt.

Når en alvorlig colitis, enteritis, prostatitis, gynækologiske infektioner, osteomyelitis lægemiddel er indikeret ved 500 mg to gange dagligt.

Varigheden af behandlingen afhænger naturligvis af graden af sygdommens sværhedsgrad. Den gennemsnitlige behandling varer fra syv til ti dage. Efter eliminering af sygdomssymptomer, bør behandlingsforløbet udvides til to dage.

Hvis nyrerne fungerer enkelt dosering midler til internt brug er lig med halvdelen af den gennemsnitlige daglige mængde af medicin til at modtage.

Tabletterne tages på tom mave, bør drikke være nok væske.

Bivirkninger kan omfatte: diarré, kvalme, opkastning, appetitforstyrrelser, pseudomembranøs colitis, cholestatisk gulsot (især efter lidelser leversygdom), hepatitis og andre reaktion fordøjelsessystemet.

Der er også hovedpine, træthed, følelse af angst, søvnløshed, rysten, forvirring, depression, mareridt og andre psykotiske symptomer, synkope, trombose i cerebrale arterier, migræne. Patienter kan føle en overtrædelse af lugt, smag, syn, hørelse, tinnitus.

Bivirkningerne er manifesteret i form af takykardi, hypotension, hjertearytmi, leukopeni, eosinofili, thrombocytopeni, og andre reaktioner på den del af det kardiovaskulære, hæmatopoietiske og andre systemer.

Det stof er kontraindiceret under graviditet og amning, og atten år i tilfælde af overfølsomhed over for de komponenter agent.

Efter behandling "tsiprinol" patient Begejstring generelt positiv. Bivirkninger er sjældne. I nogle tilfælde, efter at have modtaget den udviklende candidiasis. Ofte i kombination med stoffet "tsiprinol" specialister ordinere en kur, "Linex".

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.