SundhedPræparater

Lægemiddel "Noliprel A"

Betyder "A Noliprel forte" - fremstilling af ACE-inhibitor, som fremstilles i form af tabletter i aflang film-hvid shell. Ud over at inhibere ACE, fungerer også som hypotensive og vanddrivende virkning. Dette kombineret præparat, som indeholder arginin perindopril og indapamid. Farmakologisk særligt lægemiddel kombinere visse funktioner af hver komponent i formuleringen.

Drug "Noliprel forte": instruktioner (indikationer og kontraindikationer)

Lægemidlet gives af læger i essentiel hypertension. Desuden er det ordineres til patienter med diabetes (kun anden type) med henblik på at reducere risikoen for forskellige mikro- og makrovaskulære komplikationer i hjerte-kar-system.

Præparat "A Noliprel forte" kontraindiceret til overfølsomhed over for en eller flere komponenter og andre ACE-hæmmere. Blandt andre kontraindikationer: angioødem (idiopatisk eller familiær), hypokaliæmi, nyre- og leversvigt, stenose af nyrearterie stenoser bilaterale nyrearterier, samtidige lægemidler, der forlænger QT-intervallet, under graviditet og amning. I de to sidstnævnte tilfælde kan lægemidlet negativ indvirkning på udviklingen af fosteret og dens organer.

Anbefaler ikke at tage midler samtidigt kalisberegatmi diuterikami og narkotika lithium og kalium. På grund af manglen på klinisk erfaring, er dette værktøj anbefales ikke til patienter, der er i hæmodialyse, samt mennesker med fremskreden hjertesvigt.

Medicin "Noliprel A forte" anvendes med forsigtighed i forskellige systemiske bindevævssygdomme, immunosuppressiv behandling, undertrykkelse af medullært hæmopoiese, angina, reduceret BCC, cerebrovaskulære sygdomme, diabetes, kronisk hjertesvigt og andre sygdomme. I intet tilfælde ikke starte behandling uden at konsultere din læge!

Noliprel: Bruger (anvendelsesmåde, bivirkninger, overdosis)

Stoffet bruges inde, fortrinsvis om morgenen på tom mave. Når essentiel hypertension medicin til at tage en tablet en gang dagligt. Det er tilrådeligt at begynde at tage stoffet "Noliprel En forte" udvælgelsen af doser af enkelt-komponent værktøjer. Hvis det er nødvendigt, kan du tildele en kombinationsbehandling umiddelbart efter en-komponent terapi.

Lægemidlet kan forårsage symptomer på en række bivirkninger, såsom lidelser i lymfesystemet (trombocytopeni, neutropeni, leukopeni, anæmi); CNS (paræstesi, svimmelhed, hovedpine, træthed, i det mindste - søvnforstyrrelser, forvirring), og andre systemer. Meget ofte en sløret syn, ringen for ørerne; sænke blodtrykket; tør hoste, mundtørhed; mavesmerter; nedsat appetit.

I tilfælde af overdosering straks nedsat blodtryk, som er ledsaget af kvalme, kramper, opkastning, træthed, svimmelhed, forvirring. I sådanne tilfælde betyder "forte Noliprel A" bør straks udledes fra organismen ved gastrisk lavage og formål aktivt kul. Ved at reducere trykket overføres til patienten bugleje med hævede ben.

Særlige opbevaringsbetingelser intet lægemiddel. Udløbsdato - tre år efter udstedelsesdatoen.

Advarsel! Denne instruktion er kun inkluderet til orientering og bør ikke påvirke beslutningen om at tage stoffet. Før behandling med det, rådføre sig med din læge, lytte til og læse alle anbefalingerne fra det resumé af producenten.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.