SundhedPræparater

"Nimid" (tabletter): Brugsanvisninger og feedback

Mennesker, der lider af sygdomme i knogler, led og muskler som en symptomatisk behandling læger ofte ordinere "Nimid" (tabletter). Vejledning til brug indeholder oplysninger om, at stoffet ikke blot fjerner smerten, men også har anti-inflammatorisk virkning. Lad os prøve at undersøge effektiviteten af produktet mere detaljeret og finde ud af, i hvilke tilfælde han er i stand til at hjælpe.

Lægemiddelform og sammensætning

Med hensyn til de former af lægemidlet, så i dag på apoteker kan købe en tablet, en suspension, granulat og gel. Den vigtigste aktive ingrediens i dem er nimesulid. Tabletformulering af lægemidlet frigives i 10 stykker blister. En tablet indeholder 100 mg nimesulid, og som hjælpekomponenter anvendes farmaceuter mikrokrystallinsk cellulose, natrium-stearat, croscarmellosenatrium og Aerosil 200. Det indeholder sådanne oplysninger om sammensætningen "Nimid" forberedelse (tabletter) brugsanvisning.

Pulveret producerede et dosis breve. Denne form af lægemidlet er nyttigt til behandling af børn. Faktisk, i præparatet, undtagen nimesulid, povidon K-30, tabletozy 80 og Aerosil 200 indeholder excipienser, såsom natriumsaccharin, citronsyre og smagsstoffer. Knappe glad for at drikke en lækker kogt hans forældre terapeutisk "cocktail".

I 1 ml suspension, og 1 g gel indeholder 100 mg nimesulide. Som hjælpekomponent i disse to former, der anvendes propylenglycol, natrium gidroskid, carbomer 940, dinatrium edelat, aromotizator, renset vand og methylparaben.

Den farmakologiske virkning af lægemidlet

Nimesulid, som er den aktive bestanddel af medikamentet tilhører gruppen af ikke-steroide anti-sulfonanilider. Gang i det humane legeme, den selektivt inhiberer COX-2 og hæmmer syntesen af prostaglandiner i inflammatorisk locus. Analgetisk, antipyretisk og antiinflammatorisk virkning opnås efter en enkelt "Nimid" Tablets. Vejledning til brug indeholder mere information om de dosering medicin.

Ud over ovenstående er lægemidlet i stand til at inhibere frigivelsen af frie oxygenradikaler og inhibere frigivelsen af myeloperoxidase, uden virkning på kemotaxi og fagocytose processer.

Som for den anti-inflammatoriske virkning af lægemidlet, opnås det ved nimesulid evne til at inhibere inflammatoriske mediatorer og reducere tumornekrosefaktorer. Ved at hæmme syntesen af interleukin-6 og urokinase præparat "Nimid" (betjeningsvejledning bekræfter denne kendsgerning) forhindrer nedbrydning af proteoglycaner og collagen brusk. Desuden nimesulid falder blokke til nociceptiv smerte impulser system.

Hvis vi betragter den mekanisme af analgetiske virkning, er det forbundet med inhibering af frigivelse proces af talrige mastceller histamin og indflydelsen af aktiv forbindelse pr glucocorticosteroid receptorer.

Hvis din læge har ordineret "Nimid" (tabletter), til brugsanvisningen bør nøje overvejes, før du tager medicinen. Efter alt, dette dokument indeholder anbefalinger, der skal tages i betragtning under behandlingsforløbet.

Farmakokinetik

Efter at have modtaget den anbefalede dosis af lægemidlet er aktivt absorberes fra mave-tarmkanalen. Og efter 1,5-2,5 timer angivne maksimale koncentration af aktiv bestanddel i blodplasma. Et karakteristisk træk af præparatet er den høje evne til at interagere med proteiner, såvel som gennemtrængning af blodhjernebarrieren og gematoplatsentarny. Ved høje koncentrationer af nimesulid bestemmes på et sted med inflammation, og i synovialvæske.

lægemiddelmetabolisme foregår i leveren, etc., for det meste i uændret form aktive metabolitter, udskilles via nyrerne (i urin) ved - fæces. Halveringstiden af det aktive stof opnås ved 3,5-5 timer. Den indeholder mere specifikke farmakokinetiske data "Nimid" forberedelse brugsanvisning.

vidnesbyrd

Effektivt lægemiddel til feber, der ledsager sygdomme i øvre luftveje og øvre luftveje. Ganske ofte ordinere et lægemiddel til mennesker, der lider af leddegigt, muskelsmerter, slidgigt, bursitis, tendonitis og andre muskellidelser, knogler og led, ledsaget af smerte syndrom. I dental og gynækologisk praksis for postoperativ smerte og postrevmaticheskih også anvendt "Nimid" medikament. Instruktioner til anvendelse i sådanne tilfælde er det tilrådeligt at købe en tablet, et pulver eller granulat.

I forhold til lægemidlet i gelform, at den er beregnet til topisk anvendelse i det betændte væv (blød), der er forårsaget af forskellige traumer. Effektivt betyder også i inflammatoriske processer og degenerative sygdomme i bevægeapparatet, slidgigt, ankyloserende spondylitis , og andre. Den indeholder en udvidet liste over indikationer for brug af midler instruktioner "Nimid" til brug fra producenten.

modtagelsesforhold og doseringssystem

Når det kommer til at tage stoffer i form af tabletter, suspensioner, er det nødvendigt at bruge det først efter et måltid. Det er ønskeligt at have bestået mindst 20 minutter efter indtagelse, ellers farmakokinetiske virkning af nimesulid bremser. Med hensyn til midlerne til dosering og varighed af behandlingen, at disse spørgsmål bør svare direkte til den behandlende læge under hensyntagen til de individuelle karakteristika for patienten og graden af sygdommens sværhedsgrad. Derfor betragter vi kun generelle anbefalinger, som indeholder oplysninger om medicin "Nimid" betjeningsvejledning.

Tabletter tildelt voksne normalt to gange om dagen ved 100 mg. I alvorlige former af sygdommen kan fordobles daglige dosis. Unge på 12 til 18 år anbefales at beregne den dosis af lægemidlet på 1,5 mg per 1 kg legemsvægt. Hvis behandling er påkrævet af et barn, der er under en alder af tolv, og dens vægt overstiger 40 kg, er det foreskrevet 100 mg af lægemidlet pr dag ved at dividere den hastighed, to trin. I særlige tilfælde kan lægen øge den anbefalede dosis.

I form af granulat, der anvendes i børn fra 12 år og voksne: 1 brev om morgenen og aftenen. Indholdet af posen fortyndes i 100 ml varmt vand og drikke efter måltider.

Med hensyn til gel "Nimid", det - ikke er mere end 4 gange om dagen - et tyndt lag (uden at gnide) på kropsdelen med den mest alvorlige smerter. Efter brug af medicin, vaske dine hænder med sæbe under rindende vand.

Dette stof er kontraindiceret?

Må ikke ordinere medicin til mennesker med mavesår sygdom, alvorlige overtrædelser af lever og nyrer, samt hepatotoksiske reaktioner på nimesulid historie. Stærkt kontraindiceret lægemiddel ved forskellige hældninger til blødning, hjerteinsufficiens og overfølsomhed over for en eller flere bestanddele af lægemidlet "Nimid Forte". Instruktioner vedrørende anvendelse og indeholder oplysninger om forbud mod anvendelse af midler i kombination med potentielle hepatotoksiske lægemidler til feber, influenzalignende stater og mistænkt akut kirurgisk patologi.

Som for de midler, i form af en gel, er det ikke ordineres til patienter under 12 år, og folk, der er tilbøjelige til allergiske reaktioner. Forværre sygdomme under anvendelse af lægemidlet kan for dermatitis, hud skader og infektioner, såvel som bronkial astma, som er forårsaget af ASA. Det er derfor ikke ordineres betyder "Nimid" i de ovennævnte patologier. Brugsanvisning tabletter i sådanne tilfælde også, kan ikke anbefales.

Kan jeg tage medicinen under graviditeten?

Forskerne fandt, at nisumelid i stand til at have en indvirkning på fertiliteten. Desuden hæmmer syntesen af prostaglandiner, som er kendt for at være årsag til oligohydramnion, pulmonal hypertension, oliguri og for tidlig indsnævring Batalova kanalen. Kan øge risikoen for svækkelse af arbejdskraft, af perifert ødem og blødning ved brug af stoffet "Nimid". Instruktioner for brug, tabletter og andre former for medicin er strengt forbudt både under graviditet og under amning. Efter alt, kan det aktive stof med modermælken komme ind i barnets krop og forstyrre funktionen af dens vitale systemer. I de tilfælde, hvor det er umuligt at gøre uden medicin, og fordelene for moderen opvejer risikoen for skade på barnet, dosering og behandlingsforløb bestemmes af lægen.

bivirkninger

Også positive masse farmakologiske egenskaber, udarbejdelse har også en imponerende liste af bivirkninger. Så lad os se, hvad slags reaktion kan opstå, når du bruger "Nimid". Tabletter (undervisning i russisk gør de tilgængelige data) kan forårsage kløe, nældefeber, diverse hududslæt, angioødem, og i nogle tilfælde af Stevens-Johnson syndrom og epidermal nekrolyse. GI kan på sin side reagerer på lægemidlet fra forstoppelse, diarré, undertiden patienter oplevede smerte i maven, kvalme. Meget sjældent piller kan forårsage perforering af mavesår og mavesår og 12 sår på tolvfingertarmen.

Da processen af metabolisme i leveren, lider den også fra det. Derfor langvarig brug af medicin i nogle tilfælde kan forårsage ændringer i transaminaser, kolestase, gulsot og endda akut hepatitis. Såsom uregelmæssigheder i leveren er ikke kun tabletter og granulater og pulver, men "Nimid".

Notat beskriver specifikt mulig reaktion af det urogenitale system i lægemiddeladministration. Det kan være så ødem, dysuri, urinretention, og oliguri, akut nyresvigt, interstitiel nefritis. Åndedrætssystemet kan være dyspnø og bronkospasme, kan langvarig brug medføre udvikling af astma.

Ud over disse virkninger kan patienten udvikle takykardi, hypertension, hypotermi, træthed og andre sygdomme. anbefales Stort set alle bivirkninger for at annullere medicin og straks søge lægehjælp. Hvis du ikke vil være i denne situation, er du nødt til omhyggeligt at undersøge alle mulige oplysninger om lægemidlet, og derefter tage "Nimid Forte" (tabletter). Vejledning til brug, hvilket er i hver pakke medicin kan hjælpe.

Overdosis af narkotika og førstehjælp algoritme

Hvis du ved et uheld overskrider den tilladte dosis, bør straks gå til hospitalet. Efter alt, kan resultatet af en sådan fejl være døsighed, kvalme, opkastning, smerter i espigastrii, sløvhed, øget blodtryk. Dette er en liste over kun på baggrund af reaktionerne på den højere dosis af lægemidlet "Nimid". Tabletter - manual advarer om dette - taget i en mængde på 2-3 stykker mere end den tilladte hastighed, kan forårsage indre blødning og føre til nyresvigt. I medicinsk praksis, selv fast sjældne tilfælde anafylaktoide reaktioner, respirationsdepression og koma på grund af overdosis af denne medicin.

Hvis vi er tilladelige dosis overskrides, vente på de kliniske manifestationer er ikke det værd. Du bør straks vaske ud maven, tage det osmotiske afførende og chelatorer. efter ovennævnte foranstaltninger fortrinsvis gå til hospitalet, hvor specialister vil fortsætte med at symptomatisk behandling. Det skal bemærkes, at der til dato er der ingen specifik modgift.

Hvad de mener om lægemidlet til patienter?

Selvfølgelig, i sygdomme med akutte smerter næsten alle patienter reagerer godt på de betragtede medicin. De bemærker, at virkningerne af stofmisbrug sker ret hurtigt, hvilket ikke kan, men glæde sig. Ganske andre kommentarer kan høres, når patienten er blevet tildelt en lang kursus af medicin terapi, "Nimid". Tabletter (manuel anbefaler, at særlig opmærksomhed på denne farmakologiske egenskab af lægemidlet) hurtigt lindre smerter, men efter et par dage efter modtagelsen gøre sig kendte bivirkninger. Den første begynder at reagere på nimesulide mavetarmkanalen, nervesystem senere (dette manifesteres ved irritabilitet, humørsvingninger og en tendens til apati).

Selvfølgelig kategorisk sige, at stoffet gør mere skade end gavn, det er umuligt. Efter alt, er det virkelig hjælper. Men her er at tage det uden beviser og område specialist anbefales ikke.

Hvis ovenstående oplysninger forblev i tvivl om, hvorvidt eller ikke at købe "Nimid" (tabletter), instruktioner, anmeldelser og rådgive patienter lægen kan hjælpe med at gøre den rigtige beslutning.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.