SundhedPræparater

Antibiotika er den seneste generation af bredspektrede

Blandt de stoffer indtager en vigtig plads i sidste generation antibiotika aktivt mod mange bakterier. De anvendes til behandling af infektiøse patologier, som signifikant reducerede dødeligheden hos patienter fra det banale til dato lungebetændelser og pyelonephritis. På grund af antibiotika til lettet og fremskyndet opsving i bronkitis, bihulebetændelse, og det blev muligt at udføre komplekse kirurgiske procedurer. Selv sårinfektioner med succes behandles med antibiotika.

Bredspektrede antibiotika (ABSHS)

Denne kategori omfatter antimikrobielle midler aktive mod gram-negative og gram-positive organismer. Den første er de forårsagende midler af tarmsygdomme, inflammatoriske patologier af urogenitale og respiratoriske systemer. Gram-positive organismer almindeligvis forårsage sårinfektioner og mægle forekomsten af postoperative komplikationer i kirurgi.

Liste ABSHS anderledes release tid

Nogle bredspektret antibiotikum af den nyeste generation er aktive mod protozoinfektioner. Eksempler indbefatter nitroimidazolderivater - tinidazol, metronidazol og omidazol. Den mest udbredte metronidazol på grund af overkommelige priser. Hans klasse analog - tinidazol - lignende spektrum af antimikrobiel aktivitet, men ikke anvendt parenteralt. Generelt er alle grupper af bredspektrede antibiotika præsenteres således:

 • naturlige penicilliner;
 • ingibitorzaschischennye aminopenicillin;
 • pseudomonas penicilliner, herunder ingibitorzaschischennye;
 • cephalosporiner III generations cephalosporiner IV generation ;
 • aminoglycosider gruppe;
 • tetracyklin antibiotika ;
 • makrolidantibiotika;
 • antal carbapenemantibiotika;
 • chloramphenicol;
 • fosfomycin;
 • rifampin;
 • dioxidine;
 • sulfonamider;
 • quinoloner, fluorquinoloner;
 • nitrofuraner gruppe;
 • nitroimidazol antibiotika serien.

Denne liste er ikke givet navnene på grupper af smalspektrede antibiotika. De er specifikke for et lille antal af mikrober og er effektive mod dem. smalspektrede lægemidler kan ikke anvendes til behandling af superinfektion og anvendes uden empirisk. De bruges som en first-line antibiotika på en ordineret patogen.

Listen over tidligere generationer ABSHS

De ovennævnte antimikrobielle midler tilhøre en lang række lægemidler. Dette er en komplet liste over grupper af stoffer med aktivitet mod grampositive og gramnegative bakterier. Men listen indeholder både den nyeste generation af antibiotika og tidligere repræsentanter for gruppen. Af de repræsentanter for de seneste generationer af ovenstående er følgende grupper af stoffer:

 • aminopenicillin der er resistente over for beta-lactamase ( "sulbactam", "Ampicillin", "clavulanat" "Amoxicillin");
 • cephalosporiner af generationer III og IV ( "Cefotaxim" "Cefoperazon" "Ceftazidim" "ceftriaxon" "cefpirom" "Cefepime");
 • generation III aminoglycosidantibiotika ( "amikacin" "Netilmicin");
 • 14- og 15-leddet semisyntetiske makrolider ( "Roxithromycin" "Clarithromycin," "Azithromycin");
 • Naturlige 16-leddede makrolid-antibiotika ( "midecamycin");
 • fluorquinoloner III og IV generationer ( "levofloxacin" "sparfloxacin" "Gatifloxacin" "Trovafloxacin" "Moxifloxacin");
 • carbapenemer ( "meropenem" "Imipinem-cilastatin" "Ertapenem");
 • nitrofuraner ( "Nitrofurantoin" "Furazidin", "ersefuril").

Antibiotika, der er udelukket fra listen

Disse tidligere beskyttede antipseudomonale penicilliner har et bredt spektrum af aktivitet, men kun anvendt mod P. aeruginosa i betragtning af behovet for at reducere den sandsynlige kontakt med den seneste dato og potent antibiotikum. Dette forhindrer risikoen for lægemiddelresistente bakterier. Den største effektivitet mod Pseudomonas-infektion manifesterer "tazobactam." Lejlighedsvis "Piperacillin" og "clavulanat" anvendt som den nyeste generation af antibiotika til lungebetændelse forårsaget af hospitalets stammer af patogenet.

Også på listen er ingen antibiotika sidste generation gruppe af naturlige og anti-stafylokok penicilliner. Førstnævnte kan ikke anvendes til patientbehandling som følge af behovet for hyppig intravenøs eller intramuskulær administration. Former, der tillader dem at tage mundtligt, findes ikke. En lignende situation eksisterer med cefalosporiner. Med det samme spektrum af aktivitet som penicilliner, kan de ikke indgives oralt, fordi ødelæggelse i maven.

Cephalosporiner og penicilliner parenteral anvendelse - det er den nyeste generation af effektive antibiotika til lungebetændelse. NASB forskere har formået at udvikle en dosering form for enteral administration. Forskning har dog endnu ikke ført ud i livet, og kan bruges indtil videre kun i de stationære sundhedsinstitutioner en række lægemidler.

Meget effektive antibiotika til børn

Udforskning den nyeste generation af antibiotika, listen over lægemidler, anbefales til børn, indsnævret betydeligt. I barndommen, kan kun benyttes af repræsentanter fra flere aminopenicilliner ( "Amoxicillin", "clavulanat"), cephalosporiner ( "Ceftriaxon" "Cefepime"), makrolider ( "azithromycin", "midecamycin" "Roxithromycin", "Clarithromycin"). Fluorquinolon antibiotika, carbapenemer og nitrofuraner kan ikke anvendes på grund af undertrykkelsen af væksten af knogler, lever og nyre toksicitet.

System nitrofuraner anvendes ikke på grund af manglende videnskabelige beviser til støtte for sikkerheden af behandlingen. Den eneste undtagelse er "furatsillina", der er egnet til lokal behandling af sår. Moderne og yderst effektive antibiotika til den sidste generation af børn som følger: makrolider, penicilliner, cefalosporiner (navne på lægemidler gives ovenfor). Den resterende gruppe af antimikrobielle stoffer anbefales ikke på grund af den toksiske virkning, og knoglelidelser.

ABSHS for gravide kvinder

Ifølge FDA klassificering (US), kan kun få af de nyeste generation antibiotika skal anvendes til behandling af gravide kvinder, som er meget lille liste. De tilhører kategori A og B, der er fare for dem ikke bekræftet eller ingen teratogene effekter i dyreforsøg.

Stoffer med uprøvede virkninger på fosteret, samt med tilstedeværelsen af den toksiske virkning kan kun anvendes i tilfælde af forekomsten af terapeutisk effekt over en side (kategori C og D). Forberedelser X kategori adskiller bevist teratogene virkninger på fosteret, hvis det er nødvendigt på grund af deres brug nødvendigvis abort.

Under graviditeten følgende antibiotika sidste generation bredspektrede tabletter: beskyttet aminopenicillin ( "Amoklav", "amoxiclav"), cephalosporiner ( "Cefazolin" "ceftriaxon" "Cefepime"). Makrolider ( "azithromycin", "Clarithromycin", "midecamycin" "Roxithromycin") er tilladt at bruge i tredje trimester af drægtigheden grund af det faktum, at deres teratogen virkning ikke er blevet fuldt undersøgt, og manglen på det kan ikke entydigt sige. Også gravide kvinder bruger sikkert penicillin antibiotika i mangel af allergi.

Brugen af antibiotika til behandling af bronkitis

Alle antibiotika sidste generation bredspektret i teorien kan bruges til bronkitis og lungebetændelse, hvis deres farmakodynamiske egenskaber optimalt for dette. Men der er optimale ordninger for rationel behandling af sådanne sygdomme. De tager hensyn til variationer succesfulde kombinationer af antibiotika for at sikre bred dækning af mikrobielle stammer.

Nitrofuraner, nitroimidazolderivater og sulfonamider irrationel brug ved inflammatoriske sygdomme i åndedrætsorganerne. Den mest succesfulde kombination af bronkitis eller pneumoni, er lunge flow beskyttet makrolid med aminopenicillin ( "Amoklav" + "Azithromycin"). Langvarig bronkitis kræver udnævnelsen cefalosporin stedet aminopenicillin ( "Ceftriaxon" + "Azithromycin"). I dette skema kan makrolidet erstattes med en anden analog klasse: for "midecamycin" "Clarithromycin" eller "roxithromycin".

Alle disse seneste generation antibiotika til bronkitis har en udtalt effekt, selv om de kliniske tegn på sygdommen kan fortsætte med at være til stede. Kriteriet om effektiviteten af behandlingen - fremkomsten af hoste med slim gradvist rengøres og feber relief. I COPD også svækker dyspnø, appetit forbedret, reduceret hoste frekvens ønsker.

Effektiv behandling af lungebetændelse

Lungebetændelse af mild behandlet på grundlag af bronkitis, men med brug af cefalosporin og makrolid. Når moderat til svær erhvervet lungebetændelse oprindelsesland udpeget cefalosporin ( "Ceftriaxon" eller "Cefepime") med en række fluoroquinoloner ( "Ciprofloxacin" eller "Levofloxacin"). Disse antibiotika af sidste generation bredspektret godt undertrykke mikroflora erhvervet, og effekten af deres anvendelse er mærkbar på andendagen af behandlingen.

Dagens seneste generation af antibiotika til lungebetændelse (navnet givet ovenfor) påvirke patogenet, dens vitale funktioner ved at undertrykke eller dræbe ham. De første stoffer kaldes bakteriostatisk, bakteriedræbende og sidstnævnte stoffer. Cefalosporiner og fluoroquinoloner aminopenicillin - bakteriedræbende og makrolider - bakteriostater. Desuden er kombinationen af antibiotika er beregnet til ikke kun at udvide udvalget af aktiviteter, men også at overholde reglerne for at kombinere et lægemiddel med bakteriedræbende bakteriehæmmende én.

Behandling af alvorlig lungebetændelse i HITD

I intensiv pleje, hvor der kan være patienter med svær lungebetændelse og distress syndrome på baggrund af forgiftning. Det vigtigste bidrag til sværhedsgraden af tilstanden af sådanne patienter gør patogene mikroflora, der er resistente over for de fleste antibiotika. I sådanne situationer, gælder carbapenemer ( "Imipinem-cilastatin," "Tienam", "Meropenem"), er ikke gyldige til brug i indstillingen ambulant.

Behandling af bihulebetændelse og bihulebetændelse

Dagens seneste generation af antibiotika til bihulebetændelse eller sinus bruges til at dræbe bakterier. I sådanne tilfælde kan man bruge et baktericidt antibiotikum. Men hvis sinus største vanskelighed er adgang til stedet for antimikrobielle betændelse. Derfor er den mest anvendte stof cefalosporin. Et eksempel er "Ceftriaxon" eller "Cefepime." Det kan også administreres fluoroquinolon III generation - "Levofloxacin".

Behandling af angina moderne antimikrobielle stoffer

den nyeste generation af antibiotika til ondt i halsen udpeges til samme formål. Endvidere og i sinus, og de samme antimikrobielle midler kan anvendes ved tonsillitis. Den eneste forskel er, at i tilfælde af betændelse i mandlerne også kan bruges og antiseptiske, for eksempel "furatsillina" - udarbejdelse af en række nitrofuraner. Selvom angina aminopenicilliner kan også anvendes med held beskyttet sulbactam eller clavulansyre ( "Amoklav" "Amoksiklav" "Ospamoks"). Og narkotika bør administreres i 10-14 dage.

Behandling af pyelonephritis og infektioner i uorgenitalsystemet

På grund af forurening af urinvejene ved mikrober, den nyeste generation af antibiotika i pyelonefritis nødvendig for deres behandling. Den største terapeutiske værdi her er cephalosporiner, fluorquinoloner og nitrofuraner. Cephalosporiner anvendes i relativt mindre alvorlige pyelonephritis, og fluorquinoloner ( "Ciprofloxacin", "Levofloxacin", "Ofloxacin", "Moxifloxacin") - i forværringen i baggrunden har terapien.

Den mest succesfulde lægemiddel, der er egnet til både monoterapi og til kombination med "Ceftriaxone" repræsenterer et vilkårligt antal nitrofuraner - "FURAMAG"). Også quinolon kan anvendes - "Nalidixinsyre". Nylige skabe høje koncentrationer i urinen og er aktive mod de forårsagende midler af urinvejsinfektioner. Også, nogle gange når gardnelleze dysbacteriosis vagina og anvendt "Metronidazol".

Lægemiddelresistens og dens virkning

Grund af den konstante ændring i det genetiske materiale af mikroorganismer, primært bakterier, er mange antimikrobielle effektivitet reduceres betydeligt. Erhvervelse af lægemiddelresistens, bakterier fremstillet evne til at overleve i det menneskelige legeme ved at mediere nedbrydning af infektionssygdomme. Dette tvinger forskere til at kigge efter og omsættes til praksis nye antibiotika sidste generation.

I den periode, eksistensen af antimikrobielle stoffer, der er udviklet for omkring 7000 stoffer i en bestemt måde anvendes i medicin. De fleste af dem gik ud af brug på grund af en klinisk vigtige bivirkninger eller på grund af købet af mikrobiel resistens over for dem. Fordi i dag i medicin anvendt omkring 160 stoffer. Omkring 20 af dem - er den nyeste generation af antibiotika, hvis navne optræder ofte i medicinske lærebøger af antimikrobiel terapi af infektionssygdomme.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.