ComputereOperativsystemer

Stak JavaScript skub / pop

JavaScript ikke stable, men der er en matrix, der kan bruges som en stak. Samtidig, metoderne til at manipulere JavaScript vifte af skub / pop, kan have deres stack rådighed, og en række af deres egne data organisation.

Som en første tilnærmelse arrays - det er en velkendt og populær datastruktur. Men arbejde med dem som en stak giver dem ikke forudset muligheden af sproget syntaks. Tilføjelse / sletning via JavaScript skub / pop for at afslutte eller fjern skift / skift til toppen ikke kun praktisk, men også praktisk.

Brug metoder

Arrayet kan efterfyldes med nye elementer ved hjælp af fremgangsmåden push. Resultatet af denne fremgangsmåde er den nye antallet af elementer i arrayet. Den omvendte procedure - pop metode har nogen parametre, men giver som resultat af det sidste element i array.

Som det fremgår af sprog syntaks og logiske arrays kan arbejde med enhver form for data.

JavaScript skubbe objekt - nonsens eller fremskridt?

browser sprog ikke er ringere end deres mere "frie" kolleger i forbindelse med objektorienteret programmering, det vil sige, det samme gør det muligt at oprette objekter. Således søgeord angiver noget vedrørende de PLO har.

Generelt det faktum, at der findes i JavaScript, hidtil ikke har råd til at have nogen "gratis" fra browseren sprog. Den mest originale - oprettelsen af objektet her - det er programmøren hænder, startende med objektets navn.

JavaScript metoder pop & skubbe når du bruger genstande giver programmører mulighed for at oprette multifunktionelle objekt i bogstavelig forstand af ordet.

For eksempel har flere beslægtede, men forskellige sider (objekter, der ikke er relateret til hinanden logik dialog), kan du implementere bevægelse på dem den besøgende. Placering af stakken (et array) ved tryk på startsiden objekt (en besøgende kom), give ham et valg af handling.

Næste skubbe øverst på siden for at placere objektet, som blev valgt af den besøgende. Tilbagerulning pop returnere det tilbage. Gå videre - den næste skub, og så dialogen vil blive dannet af den aktuelle besøgende. Dette kan være nyttigt som en udvikler i form af erfaring og statistik, og give navigation i den aktuelle session af sitet.

Stack, og en bred vifte af data organisation

Der er mange opgaver, der resulterer kræver multiple choice. Hvis du vælger at implementere et sæt hvis eller sagen erklæring, får du en stor, lang og forgrenet "bush" betingelser.

Generelt er det ikke en dårlig løsning, men når du ønsker at ændre noget, har længe huske, hvad tilstanden af hvordan man kan være, og algoritmen vil ulæselig, og det mest ubehagelige, kan være en kilde til vanskelige at opdage fejl.

Med hjælp af stakken i næsten alle tilfælde, kan du gøre lettere.

Der er et problem: du nødt til at vælge en udbyder fra de hundredvis rådighed. Hver kunstner kan gøre noget ud af de tre positioner (fra et til tre i en hvilken som helst kombination):

  • t - do vedligeholdelse;
  • s - kan fuldt ud udføre reparationer;
  • i - har ret til at foretage garantireparationer.

Hvis du hurtigt vil vælge den bekendtgørelse med den rigtige form (type arbejde), kan du gøre tre operationer JavaScript skubbe og flette array i en enkelt streng.

Søg på nettet i en række er altid klarere end de mange betingelser. Dette er et simpelt tilfælde af kun tre af de tre muligheder, men selv her vil der være mange flere kode end i en sammenligning af kun to linjer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.