Hjem og familieBørn

Tale terapi klasser for børn 3-4 år: funktioner bærer. Disse børn 3-4 år

Børn lærer at kommunikere med voksne og taler i det første år af livet, men ikke altid klart og korrekt opnået, og udtale til fem år. Ofte børnehave hvor et barn lærer at tale blandt lig intens og dramatisk øger ordforråd, viden og forståelse, bliver ufrivillige deltagere i processen med aktiv inddragelse af talende baby. Men der er ingen tvivl om, at tempoet i den teknologiske udvikling og børnenes viden om forbrugerelektronik, computerenheder ofte give et forspring for voksne, men sprogfærdigheder er overladt langt bagefter. Og i en alder af fire eller fem år, at barnet til tider ikke er i stand til ikke blot at udtale lydene korrekt, men også at formulere en tanke.

Konsensus af børnelæger, børnepsykologer og talepædagoger, tale patologer samme: barnet skal ikke begrænse adgangen til computerspil og muligvis så meget som muligt erstattes af udendørs spil, undervisningsmaterialer og pædagogiske spil: bingo, domino, puslespil, tegning, modellering, ansøgning, og så videre. d. Man bør være opmærksom på barnet hele tiden, så vidt muligt tilskynde de følelser af glæde, glæde, ros hver ny præstation i den korrekte udtale og løbende træne musklerne i ganen, tungen, læber og hals.

Årsagerne til taleforstyrrelser

Hvis et barn siger mindre end tyve års enkle ord, er det nødvendigt at være opmærksom på den måde, kommunikationen foregår i familien af den ældre med den yngre, en fælles psykologisk baggrund af familien, familieforhold og måder at opdrage børn.

Hvis der i udtalelsen fra psykolog af barnets mentale tilstand er god, hørelse og intelligens er normal, tale terapi klasser for børn til 3-4 år vil rette udtale, og lad barnet lære, hvordan man korrekt at tale hurtigere.

Nogle gange af flere grunde neurologiske, fysiske eller psykiske lidelser af tale udmønte sig i en bestemt form.

Dette kan være forårsaget af fattigdom af ordforråd, forkert udtale af ord, kan forvirringen i terminalerne eller permutation af stavelser være symptomer og hastigheden af talen.

Typer af overtrædelser i tale udvikling af et barn

Talepædagoger opdele taleforstyrrelser på det fonetiske-fonemiske hypoplasi af tale (når sluges vokaler ikke udtale konsonanter er hårde eller bløde, etc.), den generelle underudvikling af tale og visse former for verbal karakter af problemerne:

 • Alalia.
 • Dysgraphia.
 • Ordblindhed.
 • Dysartri.
 • Dyslalia.
 • Stammen.
 • Afasi.
 • Rhinolalia og nogle andre arter, underarter krænkelser.

Hvordan til at bestemme taleforstyrrelser

Normalt er børn ikke lige udviklet i den tidlige barndom, så at klassificere ethvert brud under eksterne symptomer fælles sundhed er vanskelig. Hvornår kan det bemærkes omhyggelig opmærksomhed på de små familiemedlem manifestationer af sygdomme i forældre og ældre børn.

Start tale terapi klasser for børn 3-4 år, når der normalt dannes en vis ordforråd, og aktivt formidler barn eller tvunget til at søge izyasneniyu deres behov og ønsker verbalt, ikke gestik. Psykologer påpege, at alder også fordi personlig vækst sammen med nye former for tænkning og identitet af barnet gør interessen for det nye forsøg på at kommunikere, især til at kommunikere med jævnaldrende. På grund af det faktum, at børn underviser hinanden mere tydeligt forklaret i et legende og naturlig form, og ændre ordforråd, og henholdsvis og talen fra barnet er 3-4 år.

taleterapi test for forældre - en opfordring til handling

Forsøg, som giver talepædagoger, kan bestemme niveauet af svækkelse eller viser ingen abnormiteter i barnet. Ofte lidt tid afsat til undersøgelser, bærer barnet, han med interesse inkluderet i udførelsen af opgaverne og efter kort tid begynder at tale meget bedre og mere korrekt. Hvis taleforstyrrelser endnu identificeret, bør forældre være opmærksomme på, at de ofte er let modtagelig for korrektion, forudsat at barnet og øvelser afholdes ikke kun i gruppen med Defectology talepædagog, men også derhjemme.

Det omfatter taleterapi klasser

I løbet af psykologiske og tale terapi klasser for børn 3-4 år gammel baby læring samtidig gennemført ikke kun i den verbale mening, fordi de processer relateret hjernens aktivitet, tale funktioner, motoriske færdigheder i komplekset skal udføres i forskellige retninger:

 • Vi er nødt til at udvikle en fælles, finmotorik (hjælpe her skulptur, tegning, rullende, klapper, kompression og frispænding cam pat fingre, snøring, knappe-fortryde knapper);
 • det er lige så vigtigt at udvikle og formulere motilitet (regelmæssige øvelser for musklerne i tungen, læber, svælg og gane);
 • fix lyd udtale, korrekt formulering af talepædagogen lyde;
 • korrektion af fejl i diktion og rytme træning, glathed af tale og diktion.

Hvor nyttig tale terapi øvelser

Beskrivelse af taleterapi klasser for børn 3-4 år omfatter et obligatorisk artikulation øvelser for at lindre muskelkramper og tone, de dynamiske og statiske øvelser for tunge, læber, vinkler af underkæben muskel, kind, finger gymnastik og finmotorik, undertiden zoneterapi massage. Under korrigerende lektioner lærer børn rumlige koncepter, udvikle motorik og hukommelse, visuel billedsprog, opmærksomhed, tænkning og observation. Udvikle sensoriske funktioner, øve konstruktiv tænkning, gradvist at vende tilbage til normal muskeltonus.

Psykologiske aspekter ved at arbejde med et barn

Egenskaber taleterapi klasser med børn 3-4 år kan forholde sig til det psykologiske komponent, ofte børn med taleforstyrrelser grundet modstand mod de mennesker, der taler godt, komplekse eller slå sig om sig selv. Opgaven med læreren - at placere et barn interesseret og gøre ham overvinde de barrierer skabt af ham i forhold til sine egne funktioner. Bagsiden kan ligge i opposition til konflikten, den manglende disciplin, luner, afvisning af samarbejde. I dette tilfælde er individuelle sessioner anbefales taleterapi for børn 3-4 år - især et barn alene lettere at overbevise og interesse, når en voksen barn bliver en ven og hjælper, i stand til at se den indsats, som luner.

Generelle udviklingsmæssige øvelser

Fysisk uddannelse, men ikke inkluderet i sæt af øvelser med en talepædagog, er stadig vigtigt, gymnastik udvikler korrekt vejrtrækning cyklus, som igen bidrager til en bedre hjerne iltning og god omsætning af blodgennemstrømningen. Taleterapi klasser for børn 3-4 år er ofte ledsaget af udvikling af finmotorik med de midler ved hånden i form af puslespil, mosaik, origami, designer, tegning og spil designet til at efterligne udviklingen af hukommelsen. Hertil kommer, hukommelse træner gåder i vers, og mønstre på en lystig vers emner. Selvfølgelig er uddannelse, der tilbydes i form af et spil, ellers barnet kan blankt afvise at gøre øvelserne og gymnastik. Opgaven for en talepædagog og forældre - at deltage i udviklingen af barnet ret tale så meget som muligt, fordi de hurtigere observerede overtrædelser, jo større er chancen for at udrydde dem og hjælpe barnet pænt og ordentligt kommunikere, og dermed blive kompetent og behagelig følgesvend.

logopædi massage

Tale terapi klasser for børn 3-4 år omfatter gym-artikulatoriske tygning, efterligner og artikulatoriske muskler, øvelser læber og kinder, tunge, prirotovoy felt, hvis det er nødvendigt logopædi massage (klassisk, plet), herunder en vibrerende slagtilfælde, æltning, stretching.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.