HobbyFuglekigning

Spætte trækfugl eller ej? Vi søger efter svaret på disse og andre spørgsmål

Hver af os havde mulighed for at høre lyden af en spætte. Når du ser dette rask farverige fugl, du spekulerer på, hvordan i sådan en lille krop nok styrke til hammer alt med sådan hastighed og flid træ. Hvad ved vi om denne fjer toiler? Woodpecker - en trækfugl eller ej? Hvor bor han? De feeds, undtagen insekter? Som ganger? Svarene på alle disse spørgsmål, samt fotografier af smukke og nyttige fugl præsenteres i artiklen. Nyd at læse!

udseende

spætte familie består af 30 arter af fugle. De lever næsten over hele kloden, med undtagelse af Irland, New Zealand, Australien, Antarktis. Den mest almindelige medlem af denne familie i Rusland er en spætte. Trækfugl eller ej han, det, vi lærer senere, og nu lad os tale om de eksterne funktioner.

Lær flagspætte kan være af farver: sort og hvid krop og vinger, en rød "loft" på hovedet og den samme farve som fjer under halen. Paws i fuglen kort, ikke tilpasset til bevægelse af jorden. Men strukturen i lemmerne (tynde lange fingre spredte) tillader godt fjervildt at klamre sig til en træstamme. Hooked skarpe kløer god klamre bark, der gør det muligt for fuglen til at holde fast i en lodret overflade. Næbbet har en mejsel form. På grund af denne struktur af denne del af kroppen spætte let chips og hammer stamceller træpartikler. næb hastighed bump op til 10 gange i sekundet.

Hvor han bor?

Woodpecker - skov fugl. Dette bekræfter alle litteratur encyklopædiske. Men vi kan ikke sige, at denne form for fugle kun findes i skoven. Det er klogt at bemærke, at dette er en vild fugl, der bor der, hvor der er træer. Udover skoven, kan vi observere flagspætte i stort set alle byområder værftet og parken. Settle fugle af denne art i hulrummene, som er hamring i træstammerne selv for at deponere deres æg og kyllinger til at trække. Woodpecker - overvintring eller trækfugl? Dette er, hvad vi lærer efter et kig på de oplysninger om hvad man skal spise repræsentanter for denne art af fugle.

At spise en spætte?

Denne fugl er altædende. I de varmere måneder, en stor oplevelse for hende er insekter: larver, myrer, edderkopper, biller varierede. Spætter, der lever i vandområder, kan spise krebsdyr og små snegle. Der er også tilfælde, når fuglene af denne art lever af æg og kyllinger af små racer af vilde fugle (spurve, titmice). Bosættelserne kan se spætter på lossepladser, hvor de spiser madaffald. I koldt vejr, spætte, nyttig fugl, regales frø af planter, mest nåletræer. I foråret repræsentanter for denne slags fugle som forkælet birkesaft. De er hamre et hul i barken af et træ, mens den søde væske begynder at dryppe, og drik det.

Som vintre spætte?

Fra ovenstående oplysninger, at spise fugl i den kolde årstid, kan det konkluderes, at den spætte - overvintrende fugl. Og det er helt rigtigt. Woodpecker bor der, hvor han blev født. Og hvis han var født, hvor der er vinter, så i stedet havde han det og venter. Migrationen af fugle af denne art kan være over korte afstande, kun under alvorlige frost. Så spætter kan migrere ud af skoven tættere på bebyggelser. Med magt på dette tidspunkt er det meget vanskeligt. I de sneklædte vinteren for at finde mad fjer næsten umuligt. Det er af denne grund, spætter og kan flyve til menneskelig beboelse. Omsorgsfulde mennesker fodres af disse, men som andre overvintrende fugle, der hænger på træerne og tagene i feeder hus med mad. Med udbruddet af de første varme dage fjer "snitches" eller vender tilbage til deres levesteder, eller slå rod for evigt i nærheden af landsbyen.

reproduktion

Så spætte trækfugl eller ej? Svaret på dette spørgsmål, du ved, og så lad os tale om, hvordan man passerer deres ynglesæson. I slutningen af vinteren, repræsentanterne for denne slægt af fugle samles i små flokke. Hannerne gør høje lyde ligner revne, og dermed invitere hunnerne at parre sig. Da parret blev dannet, de vælger træet og begynde at udstyre redeplads. I april-maj, den kvindelige lægger æg spætte i en mængde på fra 3 til 8 stykker. Parret udrugning dem skiftevis. Kyllingerne vises i 15 timer. Endnu en måned børnene forbliver i den hule, hvor han til hun bringer mad. Ved udgangen af juli unger begynder at lære at flyve, men før de går ud på egen hånd og bevæge sig ud af den hule af et træ, fast klamrer sig til barken med deres skarpe kløer. Spætter, forældre passe deres børn indtil slutningen af sommeren, indtil de lærer at flyve med tillid, selv producere deres egen mad. Efter der kommer et tidspunkt, hvor alle medlemmer af familien af fjer flyve, og hver af dem begyndte at leve adskilt. Næste forår, begynder avl cyklus igen.

interessant faktum

I taler om spætte trækfugl eller ej, hvordan vi skal leve og hvad de skal spise, repræsentanten for en verden af fugle, vil jeg gerne minde om en anden af sit navn - en velordnet skov. Hvorfor hedder det så? Fordi det ødelægger skadelige insekter - sige hver eneste af os. Korrekt, men ikke helt komplet. Spætter hammer kun syge træer. Unge sunde planter du vil ikke se det. det vil hakke kun på det sted, hvor den lider en levende grønne træ. fuglen eliminerer således arne sygdom og beskytter planten mod yderligere skader. Her er en han, den lille fjer skov læge!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.