SundhedSund kost

Fordelene ved havregryn om morgenen. Korrekt og sund kost

Nyttige og korrekt morgenmad - er grundlaget for et gebyr på livlighed for hele dagen. Ignorer morgen måltid kan ikke i alle tilfælde, som du ville ikke være i en fart. Men ikke alle er lige så nyttig morgenmad. Fedtet pølse sandwich, sandsynligvis vil føre til en følelse af søvnighed og sværhedsgraden i øvrigt, betyder det ikke give kroppen de nødvendige mineraler til at fungere ordentligt. Ernæringsekspert erkendte enstemmigt, at det var grød er den bedste løsning for de fleste sund morgenmad. Fordelene ved havregryn om morgenen - det er en ubestridelig kendsgerning, men trods dette, emnet syntes interessant for os, fordi det ikke blev afsløret indtil slutningen.

Hvordan man vælger et nyttigt produkt

I vores sind begrebet "grød" og "Hercules" er allerede fast slået sammen til én. Men de har helt sikkert brug for at differentiere. Nyttige havregryn - det er hele korn havre. At det er et lager af vitaminer og mineraler, sporstoffer og proteiner. En "Hercules" - et varemærke, der dukkede op i Sovjetunionen i 20'erne. Producenter, i virkeligheden, tilbudt muligheden hurtig frokost, specielt forberedt kornet. Til dette formål, shell havre fjernet, embryonerne adskilles derefter, og derefter presses korn til velkendte banen. I dette tilfælde er anvendelsen af havregrød om morgenen falde kraftigt som majs ødelagt, manglende fiber og grundlæggende bestand af vitaminer. Remain kalorier, som vi øger ved tilsætning af mælk, smør og sukker. Denne rod kan ikke tilskrives en sund kost.

Hele korn havre

Hvis du vil have din mad var god, skal du sørge for at spise mindst 100 gram fuldkornsprodukter havre udsættes for kun mindre behandling, hver dag. Havre korn hører til familien, og derfor indeholder komplekse kulhydrater, og er den vigtigste kilde til energi. Den ydre skal af korn - en klid proteinkilde og fiber, mineraler og vitaminer af gruppe B. havre endosperm - et mellemliggende lag, hvor den koncentrerede lager af kulhydrater, protein, fiber. Endelig, havre kim - er den vigtigste kilde til vitaminer og mineraler. Anvendelsen af havregryn om morgenen er ubestridelig. Dette er en billig produkt, der indeholder næsten alt hvad du behøver for dit liv. I denne grød er meget overkommelige for alle kategorier af befolkningen.

Havregryn - valget er klar

Faktisk har lægerne længe været opmærksom på krydset. Fordelene ved havregryn om morgenen grundigt undersøgt. Blandt alle de andre kornsorter (selvfølgelig også nyttigt) havre rangeret først i mængden af protein, fibre, kulhydrater og fedt, er overraskende let optages af vores krop. I dette tilfælde, dets vigtigste funktion er, at optagelsen af næringsstoffer foregår meget langsomt, og derfor følelsen af sult ikke besøge dig i lang tid. Det er takket være denne funktion i havregryn til morgenmad blev meget populær i Europa. Fascination med junkfood blandt europæerne - det er kun et fashionabelt tendens, som hurtigt gik, og igen alle vendt tilbage til sund mad.

næringsstoffer

Om morgenen kost havregryn fylder din krop med næringsstoffer. Sammen med proteiner og kulhydrater, det vitaminer også A, E, K, PP, og B. Men det er ikke alt, nyttigt for os havregryn. Sammen med resten, i vores krop og få mineraler: kalium, magnesium, phosphor, iod, svovl, jern, calcium, nikkel, og selv en liste over nyttige stoffer.

Regelmæssigt anvendelser, vil dette rod medvirke til at sænke kolesterol og reducere risikoen for at udvikle blodpropper. Med det, kroppen begynder at justere hurtigt nok på fordøjelsesprocessen. Det kan synes, at dette rod hurtigt kede sig, men her er det muligt at vise fantasi. Havregryn med en banan eller et æble med kondenseret mælk eller chokolade, eller måske en skive skinke eller ost, som du kan se, de varianter, du kan tænke på en enorm mængde. Efter et par måneder efter dets regelmæssig brug vil du bemærke, at arbejdet i leveren og nyrerne vil blive mere stabil, vil det ophøre med at forstyrre skjoldbruskkirtlen. Og mange siger forbedring af mental aktivitet. Alle hjernens processer begynde at gå meget hurtigere, forbedrer hukommelse og opmærksomhed, meget hurtigere end du kan koncentrere og samle dine tanker, humør, markant forøget. Det vil sige, at du får en fin, velafbalanceret morgenmad og mulighed for at genskabe sundheden i din krop, og prisen på produktet er lav.

havre-flager

Men alle de ovennævnte kun gælder for hele korn grød. "Hercules" (korn) - er i virkeligheden, som allerede behandlet, raffineret produkt, der ikke har sådan en mærkbar effekt. Har du bemærket en følelse af tyngde efter skålen af semulje eller kæmpearbejde grød? Dette antyder, at produktet er overbelastet stivelse, som er forarbejdet til glucose. Det er for din krop gør næsten ingen forskel, om du spiser sødt hvidt brød eller grød, især hvis det føjet til mælk og smør. I fremtiden, påvirker bugspytkirtlen, stivelse kan også forårsage udviklingen af diabetes og det har også tendens til at blive aflejret på de mest sårbare dele af det menneskelige figur.

Fordele og ulemper

Kan jeg spiser havregryn? Flagerne sælges i dag er forskellige, som de siger, smag og farve. Vælg den største, hvor på emballagen siger "koge i mindst 20 minutter." Selvfølgelig, sådan et rod udbytte værdier for hele korn havre, men det bevarer næringsstofferne. Men jo mere betydelige teknologiske behandling blev udført, det endelige produkt er mindre end nyttige. Dette gælder grød fastfood, som er lige nok kogende vand dampet. Korrekt og sund kost og mad fra poser til øjeblikkelig forberedelse - er uforenelige ting. Selv, selvfølgelig, hvis der er et valg foran dig: nudler eller grød fastfood, selvfølgelig, er det bedre at vælge den anden.

Den mest nyttige morgenmad

Rejser mange spørgsmål om debatten er, hvordan man koge grød at gøre det så nyttigt som muligt. Faktisk alt afhænger af de mål, der forfølges. Hvis du ønsker at tabe sig, så er du nødt til at begrænse forbruget af overskydende kalorier, og derfor koge grød på vandet. Det er ønskeligt at give i dette tilfælde fra saltet. Og hvis du bare stå op for højre og sund mad og ønsker at forbedre deres helbred, for at fylde kroppen med nyttige sporstoffer og vitaminer, er det muligt at give en højt kalorieindhold kosttilskud. Af den måde, det i dag markedet er der sojamælk, og skimme, som vil være din perfekte følgesvend i kampen for en smuk figur. Havregryn med mælk - det er en glimrende mulighed for babymad, samt en nærende morgenmad skoledreng.

Fasten dag på grød

Hvis du overvejer brugen af dette produkt for at tabe sig, sandsynligvis du har været gad vide hvor mange kalorier i havregryn. Faktisk dens næringsværdi er, at du kan spise så meget som nødvendigt, overskydende vægtøgning ikke vil arbejde. Omvendt begrænser indtagelsen af stivelsesholdige fødevarer og sød, du støt droppe de ekstra kilo. 100 g af produktet har total 342 kcal. Samtidig må vi konstatere, at i løbet af madlavning gryn stiger kraftigt i volumen, men ikke får de ekstra kalorier. Derfor enkelt portion af det færdige korn til vand (100 g) - er af 134 kcal.

Ernæringseksperter anbefaler at holde sig til faste dage havre grød til alle, der ønsker at tabe sig. Er det tilstrækkeligt at 1-2 gange om ugen for at videregive mad havregryn. På den dag, du har brug for 200 gram korn, kogt i vand. Du kan drikke hyben og grøn te. Havregryn med honning er også acceptabelt, men i dag af forbruget af honning bør begrænses til en tsk.

madlavning havregryn

Vi har allerede talt om, at der på markedet i dag er der to muligheder for at gøre instant havregryn produkter. Dette korn og korn. Du kan vælge den, der bedst opfylder dine behov i dag. Kornene koges i mindst 30 minutter, flager - fra 5 til 20 minutter (mere nyttige til dem, som udarbejder længere). Det valgte produkt hældes i kogende vand eller mælk og med regelmæssig omrøring kogt møre. Flager fyldes i væsken fra forholdet 1: 3, samt hele korn havre. Hvor mange kalorier i havregryn - ikke svært at regne, baseret på antallet af produkter, som du har taget. Havregryn med banan - det er meget velsmagende, men kalorieindholdet er markant forøget, da man er en frugt giver dig næsten daglige behov for kalorier. Men friske eller frosne bær - en stor fyldning for en sund morgenmad. Husk, at honning kan tilføjes til grød, når den er kølet lidt ned, ellers alle de næringsstoffer hurtigt fordampe.

Medicinske egenskaber af havregryn

I dag er det moderne at have morgenmad havregryn. Forbered denne nyttige grød for hele familien, og fade kan slå den legendariske sætning: "Din havregryn, sir" Børn kan henlede velsmagende fyld i form af chokolade og nødder, og voksne er mere tilbøjelige til at lytte til fornuftens stemme, fordi der er overvældende beviser for fordelene ved denne kornart.

For at styrke knogler og tænder, samt beskytte dig mod knogleskørhed, anbefales dagligt at spise en lille mængde grød, kogt i vand. Hvis du lider af forhøjet blodtryk, eller blot ønsker at beskytte dit hjerte-kar-system, du har brug for hver dag for at drikke en halv kop havregryn bouillon. Forberede det meget let, er det tilstrækkeligt at tage et glas korn hælde liter vand og koges i 10-15 minutter. Dette er et fremragende værktøj til at komme af med hævelse. Havregryn - dette er en anden glimrende værktøj til behandling af mave- og tarmsygdomme. Havregryn ordineret til akut mavesår, mavekatar og pancreatitis, colitis og forgiftning. Havregryn perfekt regulerer maven og tarmene, det hjælper med forstoppelse og diarré. Kog terapeutisk gelé er en snap, gumpen at hælde vand i forholdet 1: 1, sætte en skive rugbrød og lad det gære i 12 timer. Så væsken er drænet og kog.

fremtidig forkert

Faktisk svært at sige, at det rod kan være skadeligt. Men kogt i mælk, er det et tungt produkt, der ikke passer godt sammen med begrebet vægttab. I sådanne tilfælde er det bedste valg er havregryn med en banan, det smager godt, meget nyttige og ikke alt for kaloriefattige. Men der er havregryn til morgenmad, frokost og aftensmad er ikke det værd. Det forhold, at phytinsyre, som er indeholdt i krydset, vil gradvist ophobes i kroppen og skyl calcium derfra. Derudover er der sådan noget som tåler korn, eller cøliaki. Det er arvet og er en komplet kontraindikation for brugen af dette korn. Det vil sige, omhu og opmærksomhed på dine følelser ikke blande sig, men ellers forberede grød, så ofte du vil. Din havregryn, Sir - den perfekte morgenmad for hele familien.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.