ComputereUdstyr

Sådan ændrer kølepastaen

I den varme årstid du nødt til konstant at overvåge CPU temperatur.

Hvis sensoraflæsninger er over 50 grader celsius uden belastning, det vil sige, uden brug af stærke applikationer, for det meste spil, så er du nødt til omhyggeligt at se på CPU køling.

Først skal du tjekke hastigheden på køleren. Hvis det drejer med en hastighed på mindre end 3000 omdrejninger i minuttet (RPM), følger det, at det bør ændres. Men hvis rotationshastigheden er korrekt, så hvad er grunden til at CPU'en er opvarmet til så høje temperaturer?

Mange brugere har deres computere straks gå til markedet for at købe en ny køler på processoren. Men hvorfor gå og erstatte endnu fuldt arbejder på ny analog? Mest sandsynligt, du har brug for at se på, hvad der sker mellem kølepladen og CPU selv. Sædvanligvis mellem CPU køler og radiator gitter anvendes altid hvid salve. Dette er den termiske fedt.

Efter at have fjernet radiatoren, er du nødt til at tage et nærmere kig på den meget termisk fedt. Efter års arbejde, det har en tendens til at fordampe dets aktive kemiske varmeoverførselselementer. Som et resultat, det størkner og følgelig ikke længere overfører varme gennem selv på køleren gitter køligere.

Her opstår spørgsmålet - hvordan du ændrer kølepasta?

Trin 1: Til at begynde med det skal købes. Det er solgt til enhver computer butik. Solgt i rør og sprøjter. Forskellen er, at i de salvetuber længere end sprøjter. Men sprøjte tegning på overfladen af processoren giver ikke anledning til vanskeligheder.

Sådan ændres det termiske fedt. Trin 2: Efter købet du ønsker at ændre det selv, og forlænge levetiden af processoren i de normale temperaturer for ham. Endnu det ændre? For at starte, skal du rense overfladen af CPU og køleprofil fra det gamle lag salve. For at tage denne klud og vaske overfladen med CPU og en gammel radiator netstruktur. Efter slette gamle lag, er det nødvendigt at affedte overfladen af benzin. I denne rengøring er færdig.

Sådan ændres det termiske fedt. Trin 3. Således processoren og heatsink renses af gamle lag. Nu går vi til anvendelsen af den nye struktur i CPU'en. Hvis du har købt et rør, mens det termiske smøremiddel erstatter, ikke at vide, hvor meget det skal anvendes?

Tag røret og sætte oven på dråben af processoren. Nu, til drop nødvendig smøre på overfladen, således at overfladen af CPU var fuldt ud i denne sag. For at gøre dette, tage et stykke papir og forsigtigt smurt. Laget skal vises på øjet ikke mere end 1 millimeter. Når afsatte lag kan sættes på et sted med et gitter køligere radiator.

Sådan ændres det termiske fedt. Trin 4. Hvis du har købt en sprøjte, så er der meget lettere at anvende en dråbe pasta. Sætte 2 g af dette stof og udtvære dråbe stykke papir på overfladen processor. Så kan du roligt sætte på radiatoren nettet.

Bemærk, at du alle skal binde tilbage meget omhyggeligt og korrekt. Hvis rettelsen er svag, og i løbet af køligere vil skælve, kan disse udsving forårsage betydelige skader og fastgørelse af selve del. Det er også muligt, at der opstår en stærk støj. Skrue boltene bør omhyggeligt uden at bryde slot skruer. Naturligvis med en skruetrækker til at svinge meget er ikke nødvendigt, for ikke at ødelægge de andre enheder.

Efter denne pasta udskiftningsproceduren, kontrollere CPU temperatur. Tænd computeren og gå ind i BIOS ved at trykke på Del-tasten på tastaturet. Gå til afsnittet om CPU oplysninger, og vent 5 minutter. Temperaturen må ikke stige over 50 grader Celsius, ved korrekt anvendelse af nye salver CPU.

Når du køber en ny køler, hvis du ikke ønsker at anvende termisk fedt, kigge efter modeller, der har et lag af salven. Du skal blot rengøre toppen af processoren fra det gamle lag af pasta og sætte køleren på radiatoren.

Jeg håber denne artikel har hjulpet dig, og du vil forstå, hvordan kølepastaen at erstatte.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.