Kunst og underholdningKunst

Sådan at tegne et Pokemon? Master klasse: fem enkle trin

Dit barn elsker bare Pokemon? Har du lyst til at behage ham og lære at tegne disse vidunderlige dyr?

Denne workshop vil hjælpe!

Du vil lære at tegne pokemon, eller rettere, den mest berømte af dem - Pikachu. Det er sjovt gul være verdens lærte i 1996, da selskabet spil Freak lanceret i Japan et computerspil kaldet Pokemon. Senere Pikachu blev helten i anime tegnefilm, vandt kærlighed millioner af børn verden over. Denne gule sød væsen er den mest genkendelige Pokémon. næsten ethvert barn med glæde og glæde råbte i 2000, efterligne deres yndlingsfigurer, gribende: "Pikachuuuuuu!"

Time Magazine i 1999 hædret Pikachu andenpladsen, kalder det den mest foretrukne anime karakter efter Hello Kitty. Forbes Magazine i 2003 tildelt den søde essensen ottende plads på listen over mest profitable tegneseriefigurer. I 2003 alene, skaberne af Pokemon modtog 825 mio $! Her er en han - Pikachu!

Men nok historie. Lad os allerede ved, hvordan man tegner Pokemon blyant etaper.

Første etape. Tegn øjne og snude

Tegn to små ovaler, der er anbragt symmetrisk i forhold til hinanden, i en kort afstand. Denne kommende elever Pokemon.

Tegn en cirkel rundt om pupillen. Denne Visioning Pikachu. Tilbringe cirkler så eleverne var i øverste venstre del deraf. Paint øjenblyant.

Tegn en lille streg mellem øjnene, at udpege tuden. Nedenfor, observere symmetri fra det ene øje til et andet dias let buet linie. Føj til bundlinjen i munden bred U-formede smil.

Lige under øjnene, på siderne af munden sætte to ovaler, størrelse lidt større end Pikachu øjne. Det kinder.

Det andet trin. skitserer ansigtet

Hvordan man kan trække Pokemon snude? Det er nemt.

Cirkel de tidligere trukket oplysninger om den person, der foretager hovedet bliver en lille firkant og højre kind - en buttet. Figuren nedenfor viser, hvordan det skal gøres.

Nå, du har et stykke papir ser frække øjne af denne dejlige dyr! Enig som nogen big deal? Virkelig? For en lille enkle trin, vil vi skabe en perfekt mesterværk, der vil glæde ethvert barn!

Tredje fase. Tegn arme og overkrop

Lad os skildre kroppen suschestva.Dlya dette, trækker sig tilbage lidt fra hovedet, nedefra, i forhold til bredden af toppen af Pikachu, tegne et kvadrat uden dens øverste linje. Efter at udføre line Pokemon hænder på højre og venstre side, som vist nedenfor. De er meget lig de madlavning grydelapper eller handsker. Deres længde er lig med ca. halvdelen af kropslængden.

Det fjerde trin. Tegn ørerne og poter

Med hvert skridt, vores master class vil du lære mere om hvordan man tegner Pokemon. På dette stadium, skal vi repræsenterer ørerne og poterne vidunderlige gul Pikachu.

Ved bunden af den firkantede krop tegne to tick-formet V, forbinde dem til kroppen. Dette vil være Pokémon fødder.

Mystiske dyr ører er lange og smalle, såsom V-formet og dimensioneret omtrent lig med diameteren af hovedet. Højre øre stikker ud lidt mere til venstre. I dette trin, har vi brug et viskelæder. Med det, slette linje ved krydset af hovedet og højre øre.

Den femte etape. trække halen

Hvordan man kan trække Pokemon Pikachu? Ja, du er det næsten færdig! Men det er for tidligt at lykønske - blev den sidste fase af vores master class, hvor du ønsker at tegne halen af denne mystiske væsen!

Han er ikke let, og er ikke magen til en anden. Tail Pikachu molnieobrazny! Lad os komme i gang!

For at komme i gang til venstre, ved krydset med kroppen af hånden, tegne tredimensionale bogstavet A. Dette vil være bunden af halen, den ene, der er forbundet med kroppen.

Så, lige til venstre i en vinkel (som vist i figuren) for hånd og hoved Pikachu billede et kvadrat, let aftagende ned. Dette er den øverste del af halen.

Nå, det er alt! Pikachu er klar! Nu kan du stolt tegne denne vidunderlige dyr til dit barn. Bestemt ikke mere end ti minutter blev brugt på dette billede! Og nu du har set første hånd: spørgsmålet om, hvordan man kan trække Pokemon i etaper, ikke så kompliceret som det kan synes ved første øjekast, men dens løsning er tilgængelig absolut alle forældre!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.