Kunst og underholdningKunst

Galeries Lafayette i Paris - plads til shopping og underholdning

Den verdensberømte Galeries Lafayette i Paris - den største og en af de smukkeste stormagasiner i byen. Hertil kommer, at nogle mennesker er klar over, at købet er foretaget endda damer i det 19. århundrede, fordi denne butik er åbnet i det fjerne 1894. Men i disse dage som et bredt udvalg af alle former for gods var ikke her. Alle, der kunne købes i en lille stormagasin - gavebånd hatte Ja, ja, nogle andre tilbehør, der gav anledning til mode af disse tider.

Evolution chik indkøbscenter

Efter i fodsporene på mode og overvinde alle former for vanskeligheder, dette udløb, som er beliggende i centrum af Paris, efterhånden begyndte at slå i på indkøbscenter. Allerede i midten af det tyvende århundrede, forbrugernes opmærksomhed her byder på en meget bred vifte af ikke kun tilbehør, men også tøj, sko og diverse souvenirs og andre nipsting. I dag, Galeries Lafayette i Paris er allerede en af de største indkøbscentre i verden, opdelt i forskellige zoner. Afdelingen dækker et areal på 50 tusinde kvadratmeter. Walking gennem det, vil du være i stand til at finde alt.

Strukturen af afdelingen

I dag, Galeries Lafayette i Paris, består af tre bygninger, som er forbundet. Central, den største og vigtigst af alt, tilbyder en bred vifte af kvinders tøj, sko, tilbehør, souvenirs og parfume. Her er koncentreret det maksimale antal af de mest berømte brand butikker, som ofte kan findes stående genstande, som sælges med store rabatter. Den anden bygning er fuldstændig afsat til realiseringen af menneskets varer. Her og tøj til de stærkere køn, og sko, og tilbehør. I den tredje sektor Galleries er butikker, hvor du kan købe alt til hjemmet. Dette møbel og dekoration materialer og søde små ting, der giver lejligheden komfort og varme.

Hvor er Galeries Lafayette i Paris?

Adresse af de største stormagasin i byen og landet - et område med store butikker, dvs. Boulevard Haussmann. I nærheden af ham er en hel masse andre butikker og små butikker, hvor du kan foretage indkøb i ethvert beløb. For at komme dertil fra centrum med metro, som vil tage på den tid, du var blot et par minutter. Skal gå til stationen Havre - Caumartin og Chaussée d'Antin - La Fayette. Hvis du er en hård modstander af den underjordiske transportform, kan du nå bare gå Gallerier. Find det er ikke svært, med fokus på Operahuset eller Madeleine kirken.

Det er i tillæg til den stormagasin shopping?

Enhver, der har besøgt en sådan institution som Galeries Lafayette i Paris, ved, at de bedste franske delikatesser end her, er det umuligt at finde. Bedste fin spisning kompleks beliggende på det højeste, syvende niveau. Det tjener fine nationale kødretter, lette salater og mousserende vine, som kom i stand takket være den uforlignelige lokale høst druer. Hver institution er placeret på terrassen, som tillader besøgende at beundre skønheden i Paris horisonter og selvfølgelig Eiffeltårnet. Mere budgetmæssige cafeer åbner på det lavere niveau, nær butikker. Her kan du finde alle former for fastfood, blandt hvilke der er endda en "McDonalds".

Endeløse ferie i Lafayette

På ethvert tidspunkt af året, uanset vejret, kan den endeløse glæde for enhver turist bliver Galeries Lafayette i Paris. Anmeldelser af rejsende, som har opholdt sig her, får vi at vide, at de tema festlighederne i mall er i gang. Så havde den ære at udføre kendte kunstnere i Frankrig og andre lande. Jeg stopper her ofte filmstjerner og politiske ledere. I galleriet kan du finde og købe de kreationer af geniale designere, og derefter nyde selskabet af deres skabere. Det er bemærkelsesværdigt, at døren altid er gravet Lafayette og for alle, og nu ved du, hvordan du tilføjer til dit liv et strejf af ferie og fest.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.