ComputereSoftware

Optag din computerskærm: en gennemgang af flere forsyningsselskaber

Denne artikel beskriver et program, der vil hjælpe med at opfylde optage video fra computerskærmen. De vil hjælpe i skabelsen af video instruktioner eller vejledninger til computerspil. Interesseret i lignende applikationer, og gamere, der ønsker at beholde de bedste øjeblikke brugt i den virtuelle verden. Cyber overvåget værktøjer hjælper brænde videospil til fejlanalyse og studere taktik.

Shadowplay

запись экрана компьютера. Shadowplay - software, der er installeret sammen med NVIDIA-drivere og kan optage computerskærmen. работает с ограниченным числом видеоплат. Gratis program arbejder med et begrænset antal grafikkort. Det er kun egnet til enheder ejere GeForce Titan og GTX serie 600 og 700.

For at starte Shadowplay indstillinger blot klikke på ikonet for NVIDIA GeForce Experience i systembakken, og vælg den relevante menupunkt derefter. Med omskifteren i venstre side af vinduet, kan du aktivere eller deaktivere skærmen optagelse.

driftsformer

может работать в нескольких режимах. Programmet kan fungere i flere tilstande. I første omgang omfattede "baggrund". I denne tilstand ansøgningen registrerer hele tiden, efter indtastning af tastekombinationen ALT + F10 for at fortsætte de sidste par minutter af video harddisk. позволяет изменить это время в окне настроек. Software til optagelse computerskærm giver dig mulighed for at ændre tiden i vinduet indstillinger.

Manuel tilstand. For posten bliver nødt til at trykke på ALT-tasten på "+" F9. I denne tilstand, vil videoen blive optaget til harddisken permanent. Når du slukker for optageren ansøgningsskema video. чтобы она ничего не сохраняла на внутренний накопитель, а транслировала происходящее на экране в Twitch. Du kan konfigurere programmet, det gør ikke noget, der er gemt på det interne lager, og broadcast, hvad der sker på skærmen på Twitch.

videoindstillinger

запись экрана компьютера в высоком качестве: битрейт - 50 Мбит/с, фреймрейт - 60 FPS, разрешение полностью соответствует настройкам экрана. I første omgang er ansøgningen konfigureret på computerskærmen optagelse i høj kvalitet: bitrate - 50 Mbit / s, frame rate - 60 FPS, opløsningen er i fuld overensstemmelse med skærmbilledet indstillinger. Kompression udføres ved hjælp af den populære H.264 codec. Ansøgningen giver dig mulighed for at ændre indstillingerne manuelt.

Som en lydkilde kan bruges af computerspil, mikrofon eller begge det, og en anden. For at reducere størrelsen af videofilen kan være helt off the record audio. Dette er nyttigt, når computerskærmen optagelsen efterfølgende vil blive fuldstændig overdubbed.

ekstra muligheder

Ved at klikke på ikonet i form af gear, kan du åbne flere programindstillinger. Her kan du vælge at optage video fra dit skrivebord eller computerspil. For større komfort til rådighed permanent optage lyd fra en mikrofon. I første omgang var det kun udføres, mens du holder på en bestemt knap. Du kan aktivere video-overlay på de vigtigste FPS counter eller video modtaget af et webcam. Skift bibliotek, hvor rullerne er også tilgængelige i dette vindue.

разработана в первую очередь для записи процесса прохождения компьютерных игр. Software til optagelse computerskærm er primært beregnet til optagelse af passagen af computerspil. Alle ressourcekrævende processer udføres ved hjælp af video, ikke processoren. Denne tilgang har reduceret indflydelse optagelsen på systemets ydeevne.

Selv om programmet er gratis, og hun er ikke ringere end kommercielle produkter. Dens grænseflade er fuldt oversat til russisk. En ulempe - behovet for top-end grafikkort.

Åbent Broadcaster Software

. Åbent Broadcaster Software (OBS) - en cross-platform software til optagelse computerskærm med lyd. Det er perfekt til at opfange skrivebordet, og computerspil. Der er to versioner af programmet. For at køre programmet i populære udgaver af Windows pasform Classic. Under Linux-operativsystem kører Studio-version.

Efter start af værktøjet, viser displayet hovedvinduet, hvor du kan tænde Eksempel, starte optagelsen eller udsendelse, udføre præ-konfiguration. Hvis du trykker på en af knapperne, vil programmet optage en tom skærm med lyden, så du først nødt til at vælge indgangskilden. For at gøre dette, skal du blot højreklikke inde i feltet "Kilde".

Tilføj til denne liste på "Desktop", vil yderligere indstillinger åbnes. Det vil være muligt at inkludere markøren displayet. запись экрана кокомпьютера . Hvis en computer har flere skærme, du kan vælge, hvilke af dem til at optage kokompyutera skærm.

Hvis "Source" vælge "Play" fra genvejsmenuen, kan du vælge en kørende program. Eventuelt skal du vælge 3D-applikation. Du kan vælge et hvilket som helst program, det vindue, du vil optage på en videofil.

запись экрана компьютера , достаточно нажать на соответствующую надпись. For at begynde at optage computerskærm, skal du blot klikke på det relevante titel. For at kontrollere indstillingerne skal du klikke på "Preview".

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.