TravelingRetninger

Attraktioner Bialystok: beskrivelse af objekter og anmeldelser

Bialystok anses ikke for at være den mest populære by i Polen, men ikke desto mindre er det kaldes ofte juvelen i den nordøstlige del af landet. Efter attraktioner Bialystok, naturlige skønhed af landsbyen og arkitektoniske monumenter er af interesse for turister og grænseløs ligesom polakkerne selv. Denne landsby er hjemsted for et multietnisk samfund (russisk, polakker, tatarer og hviderussere), bekendende forskellige religiøse retninger. I Bialystok er der intet at blive overrasket, end at beundre og hvad man skal nyde.

Seværdigheder i almindelighed

attraktioner Bialystok blev bygget og var påvirket af den multikulturelle befolkningen i byen. På arkitektur og forskellige kulturelle faciliteter var påvirket af Rom, Polen, Vilnius, øst og vest. Som et resultat, der dannes ikke ligner den anden, den ekstraordinære karakter af landsbyen.

I Bialystok fokuseret en masse kulturelle monumenter, hvoraf den første er den "Podlaskie Versailles" - residens for Branicki. Mange attraktioner i Bialystok blev bygget i løbet af XVI-XVIII århundrede. Residence Branicki hører også til slutningen af det XVII århundrede. Ejendommen er et palads og park kompleks, bygget i barokstil.

Ikke langt fra attraktioner i denne er en anden - Kosciuszko Street. Sammen med kalk Street det er en slags referencepunkt for de fleste turister. Der er et stort antal monumenter af arkitektur og luksus butikker.

En interessant mønster er modernisme i kirken St. Belostok. Roch som kroner 83-meter tårn. Templet er i form af en ottekant, og dens sider er tilstødende sakristi, præsteboligen og to kapeller. billede af en stjerne er konstant gentaget i det indre af strukturen.

Nogle af de attraktioner i den polske by Bialystok fortjener en mere detaljeret beskrivelse.

Rådhus i Bialystok

Nogle af attraktionerne i Bialystok, der blev bygget flere århundreder siden, i dag helt rekonstrueret. En af dem - det er rådhuset, som er placeret på ul. Kosciuszko Market 10. Dens konstruktion begyndte i 1745 og varede i 11 år. arkitekt af projektet blev lavet af Ian Klemm. Rådhuset blev det kulturelle centrum af Białystok, så snart dørene åbnes for offentligheden. Det jødiske samfund her har åbnet mange butikker og boder, bygge tårnet begyndte at spille rollen som brand tårnet. I rådhuset begyndte folk at komme til shopping.

I den periode, Anden Verdenskrig, blev rådhuset ødelagt. I dag, turister og byens borgere se bygningen, som blev restaureret i 1958. Når genopbygning værker blev afsluttet, blev rådhuset lokaler givet til kontoret for bymuseet. Nu agenturet modtager tusindvis af besøgende hvert år.

Den religiøse centrum af Białystok

Bialystok (Polen), seværdighederne , som vi anser kan være stolt af sine religiøse steder. Den religiøse centrum af byen betragtes katedralen i den hellige Jomfru Maria (adressen - det område, John Paul II, den 1). I templet er orgelkoncerter og tjenester, der retmæssigt værdsat ikke kun sognebørn, men også kunstelskere. Lyt til musik folk kommer fra hele Jorden.

Konventionelt templet opdelt i to dele: den gamle og nye. Ældste del blev bygget i 1626, bygget en ny meget senere, i slutningen af det nittende århundrede. Beslutningen om at opføre en ny bygning var på grund af, at de ikke længere kan rumme alle de sognebørn, der ønskede at besøge denne kirke er kirken. Opførelsen af det XVII århundrede beundre dens smarte boligindretning. På væggene kan man se malerier lavet i guld. Den nye bygning er kendetegnet ved fremragende akustik. Begge dele er bygget i stil med neo-gotisk og gotisk.

markedsplads

Amazing byen Bialystok. Attraktioner (foto, de kan blive behandlet i artiklen) er forskelligartet og ikke ligner hinanden. Market Square Tadeusha Kostyushko (hvoraf nævnt ovenfor), den mest berømte blandt turister objekt kultur. Denne ugeneret naturgrund i form af en trekant. Beliggende markedsområde i den centrale del mellem gaden Belostok Lipovaya, palads Branickis område og Johannes Paul II. Det er på dette område er allerede velkendt Hall.

En anden seværdighed i Kosciuszko Square

Bialystok Seværdigheder adresser er beskrevet i denne anmeldelse. Men jeg vil gerne nævne et emne, der er på den populære turistområde i Kosciusko. Ud over rådhuset, er der stadig et smukt springvand går tilbage flere årtier. Han først optjent i 1890 og siden da anses for at være den mest populære sted i byen.

I 1900, springvandet blev et museum under åben himmel. Det havde lille attraktive skulptur, med Europa byens historie.

Hvad gør turister

Måske har vi listet alle de store attraktioner. Bialystok Anmeldelser kaldes smuk pæn by. Især rejsende beundre katedralen i den hellige Jomfru Maria. Turister forsøger at udforske alle de lækkerier i landsbyen, da det er deres utrolige kærlighed ved første blik.
Attraktioner Bialystok gennemsyret af nogle særlige atmosfære. Ser man på dem indefra og udefra, kan man forestille sig, som om transporteres til en fjern fortid og bliver part i vigtige historiske begivenheder. Turister beundrer arkitekturen i den polske Bialystok og sige, at det ser ud til at eksistere hver for sig i sig selv. Og det tiltrækker.

Den magnetisme af attraktionerne i denne by er lang tid, og selv efter forlade ham, ser det ud til, at du stadig er der, og besøge andre byer, forsøger at finde i dem ligheder til Bialystok.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.