TravelingRetninger

Resort "Sunny" (Kislovodsk): anmeldelser og fotos

Sanatorium "Solar" er velkendt, ikke kun i feriebyen Kislovodsk. Dens navn blev valgt ikke tilfældigt: området er bogstaveligt talt en hel dag nedsænket i det varme solskin. Gyder, beplantet med fyrretræer, mange små springvand, gårdsplads venetiansk stil, professionelt personale, komfortable design værelser, europæiske standarder - alt dette er den udvej "Sunny" (Kislovodsk).

generelle oplysninger

Beliggende i en højde af otte hundrede meter over havets overflade, er indstillingen sundhedspleje, blev bygget i et af de mest berømte feriesteder i landet, har det en stor område, der strakte den Singing Fountain, om natten er belyst med forskellige farver, anlagte veje og terrasser kaskade af kunstige vandfald. Særlige stolthed er rosenhaven, som vokser mere end tre og en halv tusinde roser.

De, der kommer til den udvej "Sunny" (Kislovodsk), straks komme ind i vidunderlig atmosfære befordrende for hvile og genoprette sundhed.

Hvilket er blevet meget populært i dag, ikke kun russerne, men også beboerne i de tidligere SNG-lande, denne kurstedet begyndte at tage besøgende tilbage i 2007. Hans bygning, som er virkelig meget smuk, straks tiltrækker sig opmærksomhed fra alle dem, der kommer til hovedstaden i den kaukasiske Mineral Waters. Velvalgt og dens placering: "Sunny" i Kislovodsk ligger i hjertet af den administrative del af feriebyen, overfor Circus, et par minutter fra parken. I umiddelbar nærhed af mange butikker og indkøbscentre eller underholdning centre, en biograf.

infrastruktur

Resort "Sunny" (Kislovodsk) i fuld overensstemmelse med den internationale standard for "fire stjerner". Den er udstyret med moderne medicinsk udstyr, komfortable værelser i forskellige kategorier, tilbyder en fremragende service. Det særlige ved denne resorts er, at det kan placeres ikke kun på enhver tidsperiode, der spænder fra den ene dag, men bor uden behandling.

Den udvej virker hele året rundt. Dens infrastruktur omfatter diagnostik og behandling centre og velvære, er enestående i sit udvalg af sport og underholdning kompleks med swimmingpool, en vinter strand, fitness, skønhed institutter, russisk bad og finsk sauna, en pool og en natklub, bowlingbane. Ved indgangen til at arrangere en privat parkeringsplads. Omkostningerne af plads i dag - halvfjerds rubler.

Den sanatorium har en fremragende base for seminarer og erhvervslivet forhandlinger. Dens konferencesal til hundrede mennesker, der er udstyret med alt det nødvendige til afholdelse af præsentationer: her har plasma-paneler og LCD-projektor, skærm og computer, er der kablede og trådløse mikrofoner. Fra lufthavnen resort er fjernt femogfyrre km. Du kan nå det med tog eller bus mineralvand.

overnatning

Health Resort kan tage så mange som tusindvis af turister. Hans nummerplade fond består af 493 værelser i følgende kategorier: økonomi, standard, deluxe, studie og lejligheder. Alle af dem er renoveret og fuldt udstyret.

Økonomi og standard består af et værelse, entre og badeværelse, kan studiet tage på samme tid en familie på fire, denne suite har en stue og et separat soveværelse. De lejligheder, som har de mest luksuriøse boliger er også plads og køkken.

De værelser med nye kvalitetsmøbler, tv, køleskab, gulv - tæppe. Badeværelser kombinationer.

catering

Resort "Sunny" (Kislovodsk) tilbyder sine beboere en tre-tid modtagelse fødevaresystem "buffet". For de kunder, der er udpeget en speciel diæt, anbefalede retter er forberedt og kvalificerede diætister hjælpe med deres valg. Måltiderne serveres i den store sal i restauranten "Gostiny Dvor". Hertil kommer, i byen har en restaurant med navnet "Tsarskoye Selo" tjener kaukasiske og europæisk køkken, lobbybar, "Senatet", hvor der er et stort udvalg af drinks og cocktails. Cafe "Summer Garden" på det område af sanatorium har en stor skærm, hvor gæsterne kan se alle vigtige sportsbegivenheder. Fungerende også to barer - de farvede springvand og pool.

Fremragende køkken, lækre retter fra kokken i restauranten, det høje serviceniveau - så tale om ernæring kunder, der tilbyder resort "Sunny" (Kislovodsk).

Hvil i sanatorium - for voksne og børn

For elskere af stille fritidsaktiviteter her omfatter et bibliotek og en internet-café, en frisør og et solarium, samt manicure værelse. Mulighed for at besøge den finske sauna og den japanske ofuro "Cedar tønde", samt en rigtig russisk dampbad vil appellere til tilhængere af en sund livsstil. I skønhedssalonen levende tilbydes en lang række SPA-services.

For elskere af aktiv ferie i den udvej har et fitnesscenter, en bowlingbane, udstyre to smukke swimmingpools med hydromassage: voksne med dimensioner på 25 x 13 meter og børn. Varmt vand i dem er opdateret hver time. I poolområdet er der også en phyto-bar.

For dem, der kom til den udvej med børn, ville alle betingelser for børnene være interesseret. For dem, et legerum, hvor der altid er kvalificeret pædagog, udstyret legeplads med figurer fra deres velkendte fortællinger. Der er også en praktisk gaming enhed, hvor børnene kan tilbringe timer kolbøtter og hoppe, klatre og rulle ned ad bakken. I børnebassinet, hvor vandet er altid optimalt varmt vand hele tiden cirkulerer, der passerer gennem en multi-niveau rengøring og desinfektion med ultraviolet lys og ozon.

Medicinsk profil

Resort "Sunny" (Kislovodsk), med speciale i behandling og forebyggelse af sygdomme i hjerte-kar-og nervesystem, samt respiratoriske, engageret og relaterede profiler lidelser i fordøjelsessystemet, endokrine system, forstyrrelser i stofskiftet og i bevægeapparatet og bevægeapparatet.

Vacationers er tilvejebragt balneoterapi: Narzan, nåletræ-perle, hav og iod-brom bad Phytocomplex etc., ozon, girudo-, fysioterapi og massage, mudder terapi, akupunktur, .. Power bruser og forskellige former for massage.

diagnostisk basis

Den udvej "Sunny" i Kislovodsk har moderne medicinsk-diagnostiske kompleks, som omfatter en privat moderne laboratorium - afholdt her klinisk og biokemisk, immun-enzym forskning og diagnostiske værelser med de nyeste maskiner, til hurtigt at bestemme ikke blot den generelle menneskelige funktionelle tilstand, men også af de enkelte systemer i kroppen. Her specialister gennemføre funktionelle undersøgelser såsom EKG og EKG, Holter-monitorering, EKG, pneumotachometry definerer funktionen af ekstern respiration - respiratoriske funktion, samt ultralyd diagnose. Hvis det er nødvendigt, udpege en konsultation med en urolog og endokrinolog, og gynækolog, ENT specialist, den proctologist og endda en tandlæge.

udgifter til

Resort "Sunny" (Kislovodsk), priser for overnatning i hvilket afhænger af årstiden og det valgte nummer er konstant arrangerer en række arrangementer, der tilbyder rabatter. Prisen inkluderer både indkvartering og logi på begrebet "buffet" med mad, recept ernæringsforsker, og et besøg på en stor swimmingpool og fuldt udstyret fitnessrum, uden tidsbegrænsning, og, selvfølgelig, en komplet pakke af sundhedsydelser, der er ordineret afhængigt af de enkelte indikationer.

Pris billetter med overnatning i værelser på økonomien og standard intervaller fra 3620 til 4260 rubler per én voksen fra marts til juli. Lejligheder i denne sæson ville koste $ 21.300, og suiterne - otte tusind om dagen. I perioden fra juli til marts priserne er lidt lavere, omkring tusind rubler, hhv.

indtryk

Anmeldelser af udvej "Sunny" (Rusland, Kislovodsk) dem, der er udhvilet og behandles, forlader kun positiv. Mange ligesom ikke kun dens placering og infrastruktur, men også det område, hvor selv i oktober, roser blomstrer. Værelserne er altid rene, håndklæder og sengetøj skiftes oftere end normalt i hoteller, husholdere rengøring udføres forsigtigt og omhyggeligt. Spisning på kurstedet, i udtalelsen fra de fleste turister, er værdig til den højeste vurdering: et udvalg af retter og smagen efterlader ingen ligegyldig.

"Sunny" sanatorium (Kislovodsk), anmeldelser om resten, og den behandling, som viser, at hovedparten af russere ikke fortryde der købte kuponer netop her, i udtalelsen fra mange - en af de bedste i udvej.

Den eneste ulempe, som findes i udtalelser fra nogle kunder, er manglen på altaner i værelserne.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.