TravelingRetninger

Resorts i det nordlige Azovhavet: Berdyansk er et opsving, rekreation og underholdning

En ferie i Berdyansk er altid forbundet med Azovhavet. Og som alle ved, er den mættet med nyttige mikroelementer og jod, hvilket gør vandet nyttigt og helbredende. Også luften tæt ved havet er bogstaveligt talt mættet med nyttige stoffer, således at folk, der lider af luftvejssygdomme, nyder godt af medicinske indåndinger. Og alt dette er helt gratis!

Men tidsfordriv i Berdyansk kan ikke kun være nyttigt, men også meget munter. Denne udvej kombinerer alle ingredienserne til en vidunderlig, sund og ikke kedelig ferie.

Azov regionen er berømt for sine mange strand steder. Fordelen ved denne rekreation er, at du altid kan solbade og svømme på forskellige steder. Strandene selv er forskellige både hvad angår strukturen af kysten og dybden af havet. Således kan du altid observere og nyde en række udsigter over naturen og det omkringliggende landskab.

Nå, hvis du ønsker at diversificere din strandferie, drage fordel af de mange aktiviteter, der tilbydes på stranden. Til din rådighed er oppustelige trampoliner, hvorfra du kan rulle direkte ind i vandet, motorbåde med faldskærme, vandmotorcykler, vandski, børns mobile vandattraktioner i form af forskellige dyr og selvfølgelig de berømte bananer og såkaldte "tabletter". Rolling som du får en dosis adrenalin og en uforglemmelig oplevelse.

Og hvis du efter en masse rullende vil føle grumbling i maven fra sult, lad dig ikke være i tvivl, ikke haste for at samle dine ting og forlade stranden for at gå hjem. Mange indbyggere i Berdyansk går langs kysten og tilbyder forskellige mad og drikke til feriegæster. I intervallet er der slik for kærester af søde tand: baklava, rør med kondenseret mælk, is og orientalske slik. For elskere af salte, tørrede steer, kogte rejer, forskellige delikatesser fra fisk og skaldyr, og selvfølgelig korn vil blive tilbudt.

Hvis du nyder havvandreture, skal du ikke glemme at booke en bådtur. Rullende, du kan ride langs havflettene, gå til øen Dzendzik eller se på skønheden i nat Berdyansk fra havet.

Og hvis du ikke har en kop te i fiskeri, så kan du smide en fiskestang på kysten af havet. Først og fremmest glem ikke at finde gode steder til fiskeri fra lokale beboere.

Men om aftenen for at sprede en stille dag er det muligt at lyse om aftenen og aftenen. Om sommeren bliver Berdyansk til en lille Las Vegas, som aldrig sover. Til enhver smag og valg åbner forskellige caféer og barer sig for dig, du kan gå på danser til diskoteker og besøge strandfester, sidde i en hyggelig restaurant eller nyde hjemmekøkken. Også udenlandske retter er ikke fremmed her: Japanske sushi ruller, italiensk pizza, slik fra Fjernøsten og meget meget mere.

Fremragende attraktioner vil være attraktioner i byens centrum. Der er ekstreme turntables, katapulter, rutschebaner til dem, der er mere forberedt og ivrig efter ekstrem sport, samt rolige karruseller til amatører. Optagelse fra skydegalleriet, du har en chance for at vinde en præmie, kontrollere slagets kraft på en speciel dummy, prøv bare heldet i anden spilunderholdning. For børnene her er der også mange karruseller. Ældre mennesker, hvis de ikke deltager i natlig underholdning, vil nyde gåtur langs dæmningen til centrum og nyde den ekstraordinære skønhed i naturen, havet og de omkringliggende skønheder.

Udover attraktioner, caféer, restauranter, barer og diskoteker om aftenen tilbyder forskellige souvenirbutikker deres tjenester. I dem kan du købe souvenirs til hukommelse eller bringe gaver til venner og familie. Her er sortimentet også stort: fra symbolske magneter til køleskabet til dekorationer af træ, koraller og puder med ildelugtende græs.

Når du kommer her til udvej, skal du ikke glemme at tage sig af boligen til rekreation. Valget er enormt: hoteller, moteller, private sektorer, huse, pensionater, lejligheder, dyre og billigere, tættere på centrum og tættere på havet - der er alt. Smilende værter vil gerne fortælle alt om boliger og rådgive bedst. Priserne vil glæde og glæde overraske, fordi det vides at Berdyansk er en af de billigste feriesteder, hvilket gør roen i sine dele virkelig smuk. Derfor bliver denne by hvert år mere og mere populær.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.