TravelingRetninger

Ferie i Cypern: foto. Nordcypern. Strande på Cypern

I dag er mange russere foretrækker at slappe af på Cypern - en smuk udvej med en smuk kystlinje og storslåede natur. på den fabelagtige ø ture sælger næsten alle rejsebureauer i en sæson. I dag Cypern for russerne var et andet hjem. Dette paradis hvis skabt til sande kendere af europæiske resorts.

geografiske placering

Cypern på verdenskortet - det er et lille stykke jord, der ligger i den nordøstlige del af Middelhavet. Øen er placeret i skæringspunktet mellem søruter til Syrien, Egypten og Tyrkiet. Tættest på Cypern er Tyrkiet - 70 km, fra Egypten til Cypern - 350 km, til Syrien - 103 km. Hans syn på kortet øen ligner en øgle.

Område Cypern - 9251 kvadratkilometer. Det er mindre end arealet af Sicilien eller Sardinien. På hans bil kan køre på en dag.

Territorial opdeling af øen

97,3% af øen Cypern tilhører Cypern Republik, 2,7% - den britiske enklave område militærbaser. Faktisk er situationen en anden. 36% af territoriet efter invasionen af tyrkiske tropper i 1974, var ejet af den selverklærede TRNC (Tyrkiske Republik Nordcypern). Legitime myndighed hører til 59%, 2,3% - en afgrænsning zone, der deler øen og er beskyttet af en kontingent af FN-fly. Befolkningen i Republikken Cypern - 866 000 mennesker. Primært sprog - græsk. Desuden er engelsk bruges, og tyrkisk.

State Phantom

Nordcypern (TRNC) - tilstand kun anerkendt af Tyrkiet. Det indtager en tredjedel af det område af øen Cypern. Til det internationale samfund og EU Nordcypern er den etniske-politisk problem, der kræver en øjeblikkelig løsning.

Nordcypern - er helt sikkert, turistmål. TRNC - udvej er dyrt og designet til turister organiseret. Unikke fortidsminder af korsfarerne, luksuriøse landskaber, milde klima - alt dette tiltrækker turister fra hele verden. Det er bedst at besøge det nordlige Cypern i foråret - dengang øen dale blomstre smaragd-grønne græs, blomstrende i bjergene i mange planter. Turister på dette tidspunkt en lille smule, og har mulighed for at nyde skønheden i opvågnen naturen.

Cypern feriesteder

Denne fantastiske ø har mange fremragende resorts. De har alle deres egne karakteristika og er designet til forskellige grupper af turister. I dag vil vi fortælle dig om dem, og du vil forstå præcis, hvad der er bedst egnet til dig.

Ayia Napa

Hvis du foretrækker i løbet af ferien til at besøge natklubber, diskoteker, dette sted er det rigtige for dig. Dens udseende i dagtimerne er vildledende. I første omgang kan det synes, at dette er en stille og fredelig by, tabt mellem plantager med frugt og grøntsager. I skumringen byen er bogstaveligt talt lyser neon. Natklubber og diskoteker, restauranter og pubber fuld af unge mennesker. Og i morgen alle campister igen nyde freden og smukke hvide sandstrande.

Vi skal ikke tro, at ferie i Cypern, et foto, som du kan se i denne artikel, er det bare formålsløs liggende på stranden. Overalt giver betingelser for sport.

Protaras

Gyldne sandstrande, omgivet af klipper, der flankerer de små bugter. Her kan man beundre en meget smukke solopgange og solnedgange. Denne udvej er for elskere og elskere af naturen, som ikke er rørt ved hånden af manden. Hyggelig her vil føle romantik og de lykkelige ejere af store familier.

Protaras forholdsvis ung feriested, beliggende nær Ayia Napa. Her kommer den forventede netto havet. Dine børn vil hurtigt finde dig selv på stranden venner. Hotellet tilbyder spisning tidligt for de yngre gæster og børnepasning. Kort sagt er dette familievenlige resort.

Larnaca

Hvis du foretrækker at bo i en lille by, du kan lide at gå langs promenaden og besøge de mange butikker, anbefales det, at du går til Larnaca. En lille havneby med en befolkning på 40 tusinde mennesker er meget munter og venlig. I oldtiden var det landets største havn, og i dag er det et paradis for storslåede lystbåde. Pæn, smuk promenade med en sprællende palmer, mange barer og restauranter samt fiskernes taverner - et godt sted for vandreture.

Larnaca er bygget på det sted, hvor det gamle kongerige Kitium baseret barnebarn af Noah - Kittim. Navn Larnaca kan oversættes som "byen St. Lazarus." Jeg kom her og blev den første biskop af øen Lazarus opstandne Kristus.

Limassol

Strande på Cypern er måske den bedste på denne udvej. Her kan du nyde en ferie aktive mennesker - kærlige mange ture og udflugter rundt på øen, en bred vifte af aftenunderholdning. Dette er en havn og en stor turist centrum.

Byens befolkning 135.000 mennesker. Uden tvivl den mest besøgte udvej øen Cypern. Ferie, hoteller, mad-system - alt her er i top. Limassol - Cypern Wine Centre. Hvert år kan man beundre den lystige karneval, deltage i en vin festival, hvor de bedste specialister på området om ugen behandle deres produkter alle udfordrere.

patos

Dette er en udvej for dem, der mest værdsatte antik, museumsudstillinger, gamle legender og monumenter. Ferie i Paphos kombinerer historisk område og bekvemmeligheder af et moderne feriested. I sommeren, den udvej - det fedeste sted på øen. Her relikt fyrreskov Ifølge den græske, gå i det hjælpe i forskellige sygdomme og forlænge livet.

Rejs til Cypern

En tur til denne vidunderlige ø bliver en uforglemmelig begivenhed. Ferie i Cypern, som der er billeder i denne artikel, har mange fordele frem for andre resorts. Det vigtigste - det er mildt klima, som perfekt bære både voksne og børn. Hver autocamper kan bygge din ferie, som han havde drømt. Endnu vigtigere er, før købet af turen skal beslutte præcis, hvordan du ønsker at tilbringe en ferie - dette i høj grad afhænger af valget af den udvej. Især skal være opmærksom på valget af den udvej, hvis du går på en ferie med børn. Spørg rejsearrangøren, som har skabt de mest gunstige betingelser for unge rejsende.

Cypern i august

Sommeren har overskredet den halve. Ikke langt væk er den varmeste måned. Mange mennesker, selvfølgelig, der er interesserede i spørgsmålet, hvad Cypern i august måned? I den sidste måned i sommer vejr i Cypern er ikke meget forskellig fra den Juli - stadig er varm og tør. Dagtemperatur når 40 grader, og nogle gange højere, nat lidt mere end 20. Mere behagelig vejr i de bjergrige områder. kan ikke forventes Rains i Cypern i august - er ret sjældne. Ja, og overskyede dage er sjældne. Men på grund af den overflod af grønne havbrise og varme er den vigtigste del af de rejsende godt.

Det er ikke nødvendigt at besøge på stranden fra 12 til 16 timer. Det er bedre at bruge tid på den indendørs pool. Vandet i havet i august, opvarmes i en sådan grad, der ikke køle ned om natten, så ferierende svømmer på ethvert tidspunkt af dagen.

Det er ikke de mest gunstige vejrforhold ikke forstyrrer august bliver højsæsonen i Cypern. Ferierende fra hele verden er fyldt med hoteller og strande på øen. Men forældre, der planlægger at holde ferie med børn, er det bedre at vælge i maj eller September. Pointen er, at børn er meget tungere voksne lider ekstrem varme.

Cypern - ferie "All Inclusive"

Mange uerfarne rejsende og turister fejlagtigt tror, at systemet "all inclusive" virker kun i fem-stjernede hoteller. Ferie i Cypern, hvis billeder kan ses i alle de brochurer af rejsebureauer, argumenterer overbevisende, at selv beskedne hoteller to stjerner bruge dette system ganske vellykket. Vi har ikke bevidst at tale om disse hoteller. Det faktum, at Cypern Service på hotellet er konstrueret på en sådan måde, at tjenesten selv i en lav-klasse hoteller opfylder europæiske standarder.

attraktioner Cypern

Ferie i Cypern billeder af de smukkeste steder kan du se i denne artikel, i tillæg til en perfekt ferie på en strand, og kan være meget informativ. Øen Cypern har en lang og interessant historie, så der er en masse af unikke historiske og arkitektoniske monumenter.

Kongegravene er underjordiske nedgravning enorme - et par hundrede meter. De er en kopi af de huse, hvor de engang levede konger. De mest interessante og værdifulde genstande indsamlet i hulen - den krydser, redskaber, malerier. Tragisk, i dag er der kun to gravene nerazgrablennymi.

Ærkebiskoppens palads

Cyprioter mener, at den smukkeste bygning på øen - det majestætiske palads, bygget i 1955-1960, hhv. På det område har flere museer - Folk Art, byzantinske, Kunst Galleri.

Kolossi Slot

Det ligger cirka ti kilometer vest for Limassol. Det blev bygget af gule kalksten i begyndelsen af det trettende århundrede, efter ordre fra kongen af Jerusalem. Det er en unik monument af militær arkitektur. Den blev genopbygget i midten af det femtende århundrede, og siden da hans opfattelse ikke længere ændres.

Badet af Afrodite

Beliggende i nærheden af Paphos. Ifølge gammel legende, er Afrodite morede med Dionysos. Ved dette monument kan gribes an kun til fods. Ifølge legenden, vandet i poolen giver evig ungdom.

Amathus

Dette antikke politik, med en historie der spænder over mere end tusind år. Det er en tavs vidne til historien om øen. For sikker på dette sted vil interessere fans af den græske mytologi.

Eroskipos

Denne gamle landsby er tæt på Paphos. Oversat fra det græske sprog, kan navnet oversættes som "hellig haven." Ifølge legenden var det her, at blomstrede haver Afrodite.

Det arkæologiske museum

Det ældste museum i øen, er beliggende i Nicosia. Hans udstilling er besat fjorten værelser. For at læse flydende selv med dem, det tager lang tid.

I dag er emnet for vores samtale blev en ferie på Cypern. Billeder præsenteres i denne artikel vil hjælpe dig til at forestille sig den skønhed og entydighed af disse steder. Vær sikker på, at den tid, der bruges på denne smukke ø, vil du huske i mange år fremover.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.