TravelingRetninger

Lokaliteter, der er forbundet med navnet på den berømte russiske forfatter. Landsbyen Lva Tolstogo (Kursk, Samara, Tula-regionen). Landsbyen Lev Tolstoj (Lipetsk region)

Lev Nikolaevich Tolstoy var en fremragende forfatter og tænker. Hans arbejde markerede en ny etape i russisk litteratur. Hans uddannelsesmæssige og religiøse ideer selv i dag mange anser hæderlige og enhed korrekt. En sådan popularitet kunne ikke, men føre til international anerkendelse af Tolstoj.

Til minde om

Bortset fra det faktum, at i Rusland er der landsbyen Lva Tolstogo, og ingen har det samme navn som skoler, klubber, biblioteker og, selvfølgelig, museer. Hovedattraktionen, som minder os om storheden af denne forfatter, er i Yasnaya Polyana. Museet er udstedt i den tidligere boet efter Leo Tolstoy.

Moskva er også et mindesmærke museum for Tolstoj, i sit tidligere hjem-herregård. Der er også et andet mindesmærke ved den tidligere station Apostolovo (nu Lva Tolstogo). Det er her, forfatteren døde.

Som tidligere nævnt, er der i landsbyen Lva Tolstogo. Den mest populære er i Lipetsk-regionen, er der også i Kaluga og Grozny områder. Selvfølgelig er dette ikke den eneste omtale af navnet på forfatteren.

stednavne

Landsbyen ligger i Lva Tolstogo Lev Tolstoj distriktet i Lipetsk-regionen. Området er omgivet af Ryazan regionen. I løbet af sin uddannelse, dette område havde et andet navn - Astapovsky. Det dannede i 1928. I lang tid var området en del af de forskellige områder, i 1954, var ejet af Lipetsk. Inden for 10 år, blev Leo Tolstoy koloni delt mellem de to andre: Dankovskiy og Chaplyginskaya. Men 2 år senere, han igen vendte tilbage til deres uafhængighed.

afregning

Næsten hele sit liv, Tolstoj levede på Yasnaya Polyana. Men han døde ikke i hans fødeby. Det skete så, at døden indhentede ham på stationen-master. Writer sidst så det Ozolin hus. Landsbyen Lva Tolstogo fik et navn 8 år efter forfatterens død.

Allerede i 1918 i huset af stationen-museet blev åbnet dedikeret til Tolstoj. Efter Anden Verdenskrig, dette mindesmærke blev en afdeling af Moscow State Museum of LN Tolstoy. Af den måde, i 1927 landsbyen blev betydeligt mere og fået status af landsbyen.

et areal på kun 18 kvadratkilometer. Tidligere blev der observeret vækst i befolkningen, men nu er det kun mærkbar nedgang. Hvis man ser på et billede af landsbyen Lev Tolstoj Lipetsk-regionen, kan ses ganske tækkeligt sted. På trods af, at der i dette område er der 9 landsbyråd, det er forfatterens mest folkerige - 8457 indbyggere, mens de mindste. Leo Tolstoy, landsbyrådet har kun én løsning.

Landsbyen Lev Tolstoj, er et billede af hvilken præsenteres i artiklen, også i sin sydlige grænse landsby af samme navn har en gård. Den blev organiseret i de sovjetiske år, og i 2000 blev centrum for oktober landdistrikterne afregning.

mindeværdige steder

I Samara-regionen er også en omtale af den store forfatter. I det regionale center er herregården Tolstoy, hvor han boede i sommeren 1875. Og i området Aleksejev har lille landsby, der bærer navnet på en klassiker.

Men i Chern distriktet i Tula-regionen i hukommelsen af forfatteren minder flere steder. Selvfølgelig betyder det ikke at finde landsbyen Lva Tolstogo, i Suvorov distriktet i den samme region. Men der er i hvert fald en kendt familie boet efter Nikolskoye-Vyazemskoye, som ligger 100 km fra Yasnaya Polyana, Tolstoy og landsbyen.

Så er der en anden tribal landsby Pokrovskoe. Her boede en grandonkel af forfatteren. Senere bosatte sig her søster Tolstoy. Af den måde, det kom ikke kun Tolstoy men Ivan Sergeevich Turgenev. I landsbyen tidligere Grinevka boede forfatterens søn. Her er hans tidligere palæ.

Kaluga-regionen

I Rusland er ikke den eneste landsby Lev Tolstoj. Billeder kan findes, og landsbyen Lva Tolstogo. Det er placeret i Kaluga-regionen. Det er det administrative centrum i Dzerzhinsk District. Der er kun 3 bosættelser.

Denne landsby kaldes officielt et fællesskab. En sådan status den har modtaget i 2004. De sidste par år er der sket et fald i befolkningen, men i 2016 en markant positiv tendens. I dag 3894 mennesker bor her.

Måske er dette den eneste løsning, opkaldt efter forfatteren, der i øjeblikket ligner en fattig og elendig. Berømt for landsbyen Lva Tolstogo og hans kyllingefarm kloster. Sidste ser virkelig meget smuk og majestætisk. Måske er det eneste sted i hele landsbyen, hvor man kan slappe af og være tilfredse åndeligt.

altid huske

Ud over stednavne, navnet på Leo Tolstoy tildelt fast tog, som følger af den russiske hovedstad, Helsinki. Der er også en båd, det er den anden i rækken. Den første blev opkaldt til ære for Anton Chekhov. Begge transportere passagerer langs Volga, Neva og Volga-Østersøkanalen.

Kviksølv er en gammel indvirkning krater Tolstoy. Dette navn fik han en bagtanke. Det faktum, at alle kraterne på planeten, blev det besluttet at kalde til ære for forfattere, kunstnere, digtere, komponister og billedhuggere. Derfor kan ved siden af Tolstoy ses Beethoven, Dostojevskij, Shakespeare og andre.

Også en typisk asteroide blev opdaget i 1978, hvilket er den vigtigste bælte. Det opdagede den berømte astronom Nikolai Chernykh. Det er et himmellegeme, blev det besluttet at kalde til ære for Leo Tolstoy.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.