TravelingRetninger

Sanatorium "Aquamarine", Vityazevo: fotos og anmeldelser

Sanatorium "Aquamarine" (Vityazevo), ligger ikke langt fra Anapa, byder sine kunder, der omgiver dem med omhu og opmærksomhed. Svømme i det varme vand i Sortehavet og solbadning på baggrund af lumre, tropisk vegetation gavnlig effekt ikke kun på fysisk sundhed, men også forbedre sin følelsesmæssige og mentale indstilling.

Stjerne-status "Aquamarine", Vityazevo

På grund af det milde kystklima og en bred vifte af varme kilder, helbredende mudder og alger, Anapa længst vundet berømmelse rekreative og spa-center. En bred vifte af underholdning og hotelkomplekser, sportsfaciliteter og diskotek, samt god infrastruktur tiltrækker turister mulighed for en uforglemmelig ferie, ikke kun i feriesæsonen.

"Aquamarine" (Anapa, Vityazevo) tager en værdig plads blandt lignende medicinske og hotelvirksomheder. Fortjent dette hotel med spa er tildelt et 4-stjernet status (i henhold til den officielle statslige certificering, "Health Resort kategori 4").

historiske øjeblikke

Meget interesseret i historien om landsbyen, som er beliggende i "Aquamarine". Vityazevo - en lille landsby - i den seneste tid var en Kosak landsby grundlagt på stedet af en defensiv skanse. Under krigen, major Knight heroisk kæmpede her med tjerkessere, det endda efter at være blevet alvorligt såret fortsatte med at lede hæren, opmuntre sine soldater til at fortsætte modstanden. Det var efter hans død, dette område af Sortehavet omdøbt først i landsbyen, så landsbyen Vityazevo. De fleste af landets befolkning var grækere.

"Lille Athen"

Og i dag meget ofte kan du høre græsk tale, og i fortsættelse af de historiske traditioner facader af mange lokale huse er dekoreret med klassiske græske skulpturer. Landsbyboere stolt kalder det "Lille Athen", en pragtfuld promenade (eller snarere alley), vinkelret på stranden, - "Paralia".

De naturlige funktioner i placering

Pension "Aquamarine" (Vityazevo) blev bygget lidt mindre end et årti siden, i 2006. Sammenlignet med andre resorts det tildeler en privilegeret beliggenhed - på det højeste punkt i landsbyen, tæt på Sortehavskysten (850 m).

Amazing renhed fine sandstrand har en dejlig afslappende ferie. Behager brede strand linje er omkring 100 meter. Golden sand, mousserende i den klare sol, er glat stigning i dybden af kysten især tiltrukket af den "Aquamarine" (Vityazevo) ferierende familier og kærester. Konsekvent gunstige økologiske forhold, der er udviklet under indflydelse af cirkulerende havstrømme, lokker en masse mennesker, der ønsker at kombinere en dejlig ferie med procedurerne for den samlede forbedring af kroppen og komplekse behandling.

Sanatorium på kortet

En lang badesæsonen (Maj-SEP), den gennemsnitlige temperatur af havvandet (20-25 grader) og dets renhed årligt tiltrække mange turister i Vityazevo. "Aquamarine" på kortet over Anapa er let at finde: Str. Gorky, 42.

Pension er placeret i en afstand af 6 km fra banegården, syv kilometer fra lufthavnen. Han er 2,4 km langt fra centrum af byen Anapa. Den store 5-etages sanatorium (en elevator) samtidig kan opholde 150.

Værelser (standard)

Hotellet "Aquamarine" (Vityazevo) kan tilbyde en rigelig vifte af komfortable lejligheder. Enkelt- og dobbeltværelser (standard økonomi udgave 23 m2) har et brusebad og toilet, samt en masse af de nødvendige apparater for et behageligt ophold: TV, køleskab (minibar) og aircondition, strygejern og strygebræt, og el-kedel.

Hertil kommer, at klienter til rådighed, med et sæt af retter, hårtørrer og naturligvis krævede en badekåbe og tøfler. Særlige nydelse er mennesker, der elsker eftertænksom og tøvende underholdning, der er bedst egnet loggia med komfortable møbler. I sofaen (1 position) kan tilvejebringes som ekstra plads.

Superior værelser

For dobbelte klasse "luksus" værelser (46 m2), forudsat to værelser buet skillevæg opdeler rummet ind i stuen, hvor der er en sovesofa, og soveværelset, hvor to enkeltsenge er placeret.

Det giver forbrugerne - de samme faciliteter som for økonomien. Kunder ekstra senge kan leveres efter anmodning - stol seng eller sofa (op tre steder).

Luksus dobbelt, klasse "lejlighed" har tre værelser, hvis samlede areal er 80 m2. De velindrettede luksusværelser har to badeværelser: gæsteværelset - badeværelse med bruser og i soveværelset - en privat badeværelse. Den buede partition adskiller stuen med sovesofa placeret der fra soveværelset med en dobbeltseng.

Ud over faciliteter og apparater, der er fastsat i andre rum, de tjenester af kunder - den indbyggede el med en vask, et skab, et toiletbord og et klædeskab, spejl og sikker.

Særlige betingelser og ernæring

Den mest positive side permanent vand og koldt og varmt vand. Hotellet kan også nydes med børn (uanset alder), men behandlingen udføres på et sanatorium med kun 4 år.

Kunder i sanatorium "Aquamarine" (Vityazevo) organiseret en afbalanceret tre måltider om dagen på "buffet" type, er inkluderet i prisen for spa-behandling. Hertil kommer, i byen er der en bar og to cafeer, hvoraf den ene du kan nyde dit måltid på den udendørs veranda, ser turisterne nesuetnoy liv og fantastiske solnedgange om aftenen.

Natklub gør en behagelig variation til underholdning af unge og mennesker, der vedrører dem selv.

retninger af behandlingen

Meget paramedicinere i moteller "Aquamarine" Vitjazevo, træffe foranstaltninger til den generelle forbedring af kroppen, og behandling af kredsløbssygdomme og bevægeapparatet, fordøjelsessystemet og åndedrætsorganer; neurologiske, gynækologiske, urologiske, øjet og øjensygdomme. En bred vifte af diagnostiske tests (ultralyd, endoskopi, funktionelle og laboratoriedyr), kan bestemme den mest effektive behandling retning.

Spa-behandlinger

Særligt populære er massage og skønhedssalon samt bade og balneoterapi (perle, pink og daisy, citrus og fyrretræ, samt Cleopatra bad og Catherine). Indendørs og udendørs swimmingpools med forskellige dias og vand kaskader, meget populære med børn og selvfølgelig deres forældre. Bemærkelsesværdige og helbredende mudder Vityazevskogo flodmundingen, som er en af de attraktioner i dette område, hvilket er særligt stolt af sanatorium "Aquamarine" (Vityazevo).

Visitor anmeldelser overvejende entusiastisk og positiv. En negativ holdning kommer til udtryk i forhold til stranden ikke alt for ren Vityazevo og ganske højt musik om aftenen i nogle sjove steder og i nærheden af dem.

freebies

Udgifterne til sanatorium værdikuponer omfatter ikke kun indkvartering og måltider, men også medicinske procedurer på lægens ordre, en række underholdningsprogrammer og gratis brug af parasoller og liggestole, parkering og et bibliotek. Gratis på pension, du kan besøge de sportsbaner og et træningscenter, kan vandaerobic træne under vejledning af erfarne instruktører og lære børn at svømme.

Desuden er det jævnligt vært disco begivenhed med et mangfoldigt musikalsk program.

Software & seværdigheder

For meget travle mennesker, og dem, der ønsker at få et kort hvil, udvej personale er specielle programmer. Du kan bruge weekenden for erhvervslivet person (og for mænd og kvinder), for romantisk bryllupsrejse, for det nye år og arrangementer. Eksperter har udviklet et wellness-program designet til at opnå en meget mærkbar virkning for en minimumsperiode.

Fra udvej "Aquamarine" (Vityazevo) kan du gå til udflugter til lokale attraktioner, beskyttede områder, på vingården og bigården, den Dolphinarium og de historiske monumenter. Mindeværdigt ophold sagtens kan kombineres med sundhed-building procedurer og passende behandling i sanatorium "Aquamarine", Vityazevo.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.