TravelingRetninger

Cap d'Agde - en af de mest populære nudist strande

En vis del af det menneskelige samfund har en tendens til at komme tættere på naturen, disse mennesker tilbringer al deres tid uden for byerne, i skoven, i bjergene, om sommeren - på strandene. Og for at være endnu tættere på naturen, er mænd og kvinder helt åbent. Tøj, efter deres mening, er et tegn på civilisation, som bør ignoreres i løbet af ferien.

nudist bevægelse

Social bevægelse, prædiker nøgenhed som et middel til tilgang til en natur, opstod i Tyskland i begyndelsen af det 20. århundrede og blev kendt som "nøgenhed", fra det latinske nudus - nøgen. Abonnenter af naturisme omkring verden hundredtusindvis af nudister sammen i klubber, de har en særlig plads til rekreation, strande og legepladser. Naturisme har intet at gøre med ekshibitionisme, hvis blandt nudister nogen begynder at vise seksuel interesse i andre, bliver han bedt om at forlade.

I verden er der en række af nudist områder, en af de mest anerkendte og populære er byen Cap d'Agde, med dens infrastruktur, butikker, posthus og politistation. By Resort ligger på Middelhavskysten i Frankrig, så det nudiststrand der er udstyret på det højeste niveau. Ophold på stranden i tøj er forbudt, ved indgangen er der tegn på auto-vejtype med billedet af kujoner, overstreget rød stribe.

Hvem har ret til at bære tøj

De eneste tøj politibetjente, der er villige til at ordinere straffe til besøgende, hvis de venter for længe med at klæde sig af. Bøder er små, symbolske, men proceduren er strengt overholdt. Skift, eller snarere klæde kan være i en af de mange boder spredt rundt langs kanten af stranden.

Historien om den franske Center for nudisme, feriebyen Cap d'Agde, begyndte i 1956 med fremkomsten af den camping "Helios-Marin". Parkeringspladsen til servicering af turister begyndte at ankomme fra hele Frankrig. Placering camping var en succes med hensyn til den videre udvikling, og da det blev klart, at de besøgende er ikke utilbøjelig til at opretholde nudus, on-site camping opstod naturer-Town Cap d'Agde. Frankrig - landet demokratisk, og i flere årtier blev byen et centrum for pilgrimsfærd nudister fra hele Europa.

I øjeblikket har byen mere end halvtreds restauranter, et par dusin supermarkeder og fire diskoteker. En af dem - "Cleopatra" - er beregnet til lesbisk seksuelle møder.

infrastruktur

Cap d'Agde består af flere boligkomplekser områder: Port Nature, Heliopolis, HelioVillage, Port Ambonne og Port Soleil. I midten er Eva hotel. Hertil kommer, at i hvert boligområde har villaer og lejligheder til årstidens besøgende ophold, som de siger, for enhver smag og budget.

Der er også midlertidige boliger økonomiklasse, i Port Nature bygget en lang fem-etagers kompleks, den ene ende er placeret på stranden, og den anden er tabt i byområderne. Bygningen er opdelt i 8 sektioner med forskellige niveauer af komfort. De fleste værelser er designet i tre til fire personer, komplekset har to store swimmingpools, og indkøbscentre er åben i første og femte afsnit. Gæster på registrering af opholdskort er rapporteret, at i hoteller er Cap-Dag ikke givet nogen håndklæder til bad eller strand. Det er tradition for den udvej byen. Håndklæder skal have deres egen medbragte eller købt i en lokal butik.

komplekser

Heliopolis komplekset er en fem-etagers bygning bygget i form af en kæmpe hestesko dækker flere swimmingpools, tennisbaner, golfbaner og haver. Åbent del af "hestesko" vender ud mod stranden. Lejligheder i "Heliopolis" og kan rumme familier med børn, såvel som turistgrupper bestående af syv. I komplekset er der et særligt børneområde med forlystelser, gynger, karruseller og trampolin. Shopping butikker er placeret i den vestlige fløj af Heliopolis, der er restauranter, barer og vinsmagning værelse.

Komplekset Helio Village - et forlig, der består af en lille single-etagers villaer, kan rumme 6 personer. Alle villaer har en terrasse ud mod havet. Her kan du spise i en restaurant med franske køkken eller en snack i bistroen. Tilbud snack skaldyr.

Port Soleil, et kompleks lignende HelioVillage, bygget i form af et boligområde af enetages huse. Kendetegnet ved en total mangel på trafik. I midten er et område med supermarkeder og små butikker. Der er også restauranter.

strand

Komplekser by Cap d'Agde, anmeldelser hvoraf den mest gunstige samlet sandstrand 14 km, hvoraf to kilometer tegnede sig for rent nudist område. Det er karakteristisk, blandt nudister er ikke populære fritidsaktiviteter såsom parasailing og dykning på slæb. Disse to underholdning udelukket fra listen over sportsbegivenheder for nudister. Men beachvolley, badminton, vandski, jetski og windsurfing efterspørgsel.

Omfattende strand kræver en seriøs redning støtte. Rescue service beskæftiger flere hundrede kvalificerede svømmere og speedbåde. Siden 1987 alle strandene i Cap-Dag er indehavere af vimpel "Blå Flag", som uddeles til en høj grad af miljømæssig renlighed.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.