ForretningIndustri

Variabler og faste omkostninger for virksomheden

Produktion er sådan en persons aktivitet, som følge heraf opfylder han hans materielle behov. Da naturen ikke kan give ham alle de nødvendige varer i den rigtige mængde, er han nødt til at producere dem. Herfra kan vi konkludere, at produktionen er en objektiv nødvendighed. Menneskets behov er opdelt i åndelig og materiel, dette er kun en omtrentlig fordeling, men det afspejler meget nøjagtigt menneskets sociale og naturlige behov. Tilfredshed med menneskets åndelige princip er ikke mindre besværligt end materiale, men de er også tilvejebragt af den industrielle kraft i moderne produktion.

Med udviklingen af levestandarden vokser menneskelige behov også markant , økonomisk teori repræsenterer denne tendens som loven om ophøjelse af behov. Som følge af væksten i menneskelige behov skal produktionen hele tiden vokse for at give den nødvendige levestandard for den enkelte. Formålet med produktionen er fuldstændig tilfredshed med det menneskelige samfunds behov, dels opnås det på grund af menneskets og naturens interaktioner.

Hver virksomhed fokuserer i sidste ende på at opnå det højest mulige overskud, samtidig er det klart, at ingen produktion af varer eller tjenesteydelser ikke kan koste uden omkostninger. At købe råvarer, betale lønmodtagere og annoncere firmaet udfører specifikke omkostninger. Samtidig søger den at lancere en sådan produktionsproces, hvor det nødvendige produktionsvolumen sikres med minimale omkostninger til organisationen af denne produktion.

Skelne mellem variabler og faste omkostninger. Variabler inkluderer omkostninger, hvis størrelse varierer afhængigt af produktionsvolumen. Sådanne omkostninger omfatter betaling for transporttjenester, betaling for arbejde, køb af råvarer, brændstof og ekstra materialer. Variabler og faste omkostninger i den samlede form udgør fælles omkostninger, hvilket i høj grad bestemmer rentabiliteten af den givne produktion.

For at sikre det nødvendige produktionsniveau skal firmaet gennemføre en række omkostninger. Afhængigt af ændringen i volumenet af disse omkostninger varierer volumen af output. Nogle af omkostningerne er underlagt ret hurtige tilpasninger, mens andre kræver yderligere tid til at løse dette problem. Omkostninger, hvis regulering kræver en stor mængde tid, bestemmer størrelsen og parametrene for virksomhedens produktionskapacitet og kaldes faste omkostninger.

Konstante omkostninger er omkostningerne ved at bruge produktionsfaktorer, mens omkostningerne bestemmer ressourceforbruget i deres naturlige form, mens omkostningerne repræsenterer omkostningerne ved de afholdte omkostninger. Inden for en enkelt virksomhed eller virksomhed omfatter faste omkostninger individuelle produktionsomkostninger, som er omkostningerne til et bestemt emne, og offentlige omkostninger, der er rettet mod produktionen af produktets volumen.

På baggrund af ovenstående fakta kan vi konkludere, at i en markedsøkonomi kan og bør styre omkostningerne. Økonomisk tænkning går til et helt nyt logisk niveau, hvilket betyder, at variabler og faste omkostninger er genstand for grundlæggende ændringer, hvilket kræver oprettelse af nye teorier samt en helt ny faglig uddannelse af medarbejdere. Alle disse ændringer vil være nødvendige for den progressive innovative produktionsstyring, hvilket uundgåeligt vil medføre en væsentlig forbedring af menneskelivets trivsel.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.