SundhedSygdomme og betingelser

Traditionel medicin: behandling af vorter derhjemme

Papilloma - er en infektiøs sygdom af viral ætiologi. Det er det kausative middel for papilloma human virus (HPV). Denne tumor er sædvanligvis godartede og er lokaliseret til huden i form af papilla. Denne artikel viser dig , hvordan man behandler en papilloma i hjemmet.

ætiologi

Papilloma belagt epitel består af blodkar, der vokser ud. Papiller dermed spredt i forskellige retninger, hvilket gør huden ligne en blomkål. Vækster kan være af forskellig størrelse, i nogle tilfælde, de når en længde på to centimeter. Papillomer kan have forskellig farve: hvid, mørk brun, pink. HPV kan være medfødt eller erhvervet. Den virus er normalt overføres via kontakt med sin støtte. Smitte sker ofte gennem seksuel kontakt. Vækster begynde aktivt at danne, når der er en svækkelse af immunforsvaret. Der er en hel del typer af HPV-virus. Ikke alle af dem er en alvorlig sundhedsrisiko. Men for at bevare det æstetiske udseende af huden mange mennesker ønsker at slippe af med dem. vorter behandling i hjemmet er ganske enkel, du kan udføre ved hjælp af folkemusik retsmidler.

celandine

vorter behandling i hjemmet temmelig let udføres med brug af celandine saft eller olie. Denne plante er giftig og indeholder forskellige alkaloider. Det bruges til behandling af vorter og papillomer. Den nemmeste måde at anvende celandine - smøring neoplasmer sin gule saft. Udfør denne procedure skal være et par gange i løbet af dagen. Fortrinsvis smurt saft af celandine natten tæt udvækst gips. Dog meget mere reducerer effektivt tumorer olie eller planteekstrakt. De kan købes på apoteket. Alt hvad du behøver for at slippe af opbygningen - er forsigtigt sprede det denne væske. Forsigtig! Vi kan ikke tillade hendes kontakt med sund hud. Dette kan anvendes omkring den overflade, der skal behandles nogen fed creme. Papilloma celandine under olien hurtigt bliver sort og dør. Et par dage senere i dens sted er der intet tilbage.

ricinusolie

vorter behandling i hjemmet er ganske let med hjælp af amerikansk olie. Dette refererer til deres smøring to gange om dagen - om natten og om morgenen. Medicinen også gnides rundt opbygning. Papilloma går omkring en måned.

ammoniak

Behandling af vorter derhjemme ammoniak er nemt. En tandstikker eller en kamp, skal du vind ulden, dyppe den i ammoniak og fastgjort til løsægsdannelse i et par sekunder. Vi er nødt til at sørge for, at der ikke kommer væske på huden omkring tumorer.

hvidløg creme

For at gøre det nødvendigt at knuse hvidløg og bland det med en hvilken som helst egnet hudcreme i forholdet 1: 2. Hver dag bør der indføres bintovuyu eller gazebind med denne creme i tre timer. Ved udløbet af det er fjernet, og behandlingsstedet vaskes omhyggeligt med vand og sæbe. Denne procedure skal udføres mindst to uger på daglig basis. Omkring en måned senere vækster at forsvinde helt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.