SundhedMedicinsk turisme

Sanatorium "Torch" (Divnomorskoe). "Torch" - ty med en privat strand. Anmeldelser og billeder af turister

Hvis vi beslutter at kigge på feriestedet Divnomorskoye feriesteder med en privat strand, "Torch" udvej synes det bedste valg. Det ligger et stykke fra landsbyen, så der er selv i højsæsonen er der travlhed og larm af musik. Men afskåret fra civilisationen resort gæster ikke føler. Hver dag, hans mål kommer leverandører med Krasnodar frugt. Ja, og til byen Gelendzhik nær - cirka ti kilometer. Hvad siger de om resten af kurstedet i anmeldelser? Vi har forsøgt at analysere dem og har lavet en digest, som fastlagt i denne artikel. Om indkvartering betingelser, mad, strand og dens tjenester, se nedenfor.

Hvor der er et sanatorium "fakkel" (s. Divnomorskoe)

Skaller af denne sanatorium er placeret på en bjergskråning i et meget smukt område på den første linje fra Sortehavet. Adresse på plejehjemmet er: 353.490, Krasnodar, Gelendzhik, landsby. Divnomorskoe Street Resort, en vigtigste udvej, som nævnt ovenfor, er placeret otte miles. Fra Gelendzhik til landsbyen Divnomorskoe shuttle busser og taxaer. Rejsetiden er rapporteret kommentarer - omkring ti minutter. Gelendzhika kan nå flere måder. Den nærmeste togstation ligger i Novorossiysk. Den bevæger sig væk fra busstationen Gelendzhik kun femogtredive km. Denne sti kan overvindes med bus eller med taxi. kører offentlig transport og fra fjernere banegårde i Krasnodar (180 km) og Tuapse (121 km). For dem, der ankommer til Sortehavet udvej på flyet, rapporter giver følgende oplysninger. Fra lufthavnene i Anapa og Krasnodar busser gå i Gelendzhik. Men også den udvej har sin egen luft havn. Kommer ud af ankomsthallen, vil du have nok til at fortælle nogen taxachauffør: "Divnomorskoe," Torch "(spa)", så snart du vil forstå dig og vil foregå på de tyve minutter. Du kan komme til sundhedscentret og offentlig transport: første, til busstationen i Gelendzhik, og derfra med bus til den udvej landsby.

Boliger og territorium

Sanatorium "Torch" (Divnomorskoe) hører til "Gazprom". Men dette betyder ikke, at sundhedscentret er fuldt afdelingerne, og "menneskelige side" for ikke at komme ind. Af de to hundrede og fem hundrede og halvtreds pladser forbeholdt de ansatte og de ansatte i "Gazprom Transgaz Surgut», som giver sundhedspleje og hvile der for fem procent af tilladelsen. Resten af de tre hundrede og halvtreds pladser kommer til salg. Desuden kan disse "outsidere" betale for værelse og kun bord, eller den fulde pakke (med behandling). I alt syv bygninger sanatorium, og to VIP-sommerhus. Der er fritstående medicinsk center og spiseplads på de fem hundrede pladser. Alle disse bygninger er blandt de subtropisk have med en kunstig sø. På det område er der tennisbaner, swimmingpool, legeplads, en minigolfbane, sort dansegulvet udendørs parkering. Park ned trin til stenstrand, hvor en bar og snackbar.

Hvor at indgive?

Hvad siger de om at placere folk, vacationers i byen landsbyen Divnomorskoye? "Torch" (spa) tildeler afdelingerne gæster i den bedste centrale bygninger. Fra næsten ethvert punkt af den udvej tilbyder en fascinerende panorama af Sortehavet. Gæster, der betaler de fulde omkostninger ved tilladelsen, fik en plads i en fjern 10 A og 10 B, eller i de stueetager (uden balkon) af første og fjerde tilfælde. Disse bygninger er et par hundrede meter fra stranden og for at komme til dem, er du nødt til at gå ned ad bakke. Sanatorium denne runde, og dem, der kommer "ud af sæsonen", kan få alle de bedste, de departementale sæder. Antallet af værelser opdelt i standard, deluxe og suiter. Den første kategori er placeret i huset 10 B. Der er et badeværelse, brusebad og TV er på gulvet. I rummet af faciliteterne har kun et køleskab. Huset 10A er junior. De har et badeværelse med bruser (hygiejniske forsyninger er kun ankomstdagen), køleskab og TV. Suites (et og to) suppleret med møbler, aircondition, telefon, hårtørrer, elkedel.

Medicinsk profil

Mange besøgende kommer til den udvej ikke så meget hvile ved Sortehavet kyst, hvordan at helbrede. Hvad er profilen af den medicinske center? sanatorium websted meddeler, at her behandle sygdomme i bevægeapparatet, nerve- og urin systemer og åndedrætsorganerne. Anmeldelser også nævne om andre procedurer, der med held fjerne fordøjelsesproblemer og blodcirkulation, bidrager til at bekæmpe fedme og tage (i det mindste udadtil) disse år. Her kan du bestå en omfattende undersøgelse af kroppen og i den diagnostiske center, som har sanatorium "Torch" (Divnomorskoe). Corps feriesteder, bortset fra 10 A og B er i umiddelbar nærhed af hospitalet. For at åbne kursovku, skal du have et sanatorium kort. Børn er accepteret til behandling strengt efter fire år.

Klinik og diagnostisk center

Hvad kan du forvente turister kommer til den udvej Divnomorskoe sundere? "Torch" (spa) har den nyeste medicinske udstyr og kvalificeret medicinsk personale, der arbejder i den. Ud over en terapeut og en børnelæge, så kan du få råd urolog, gynækolog, neurolog, kardiolog. Lægen efter undersøgelsen ankom udpeger procedurer: EKG, ultralyd, galvanogryazelechenie, boblebade, akupunktur, behandling af vandet. Hvis det er nødvendigt (i tilfælde af mave-tarmsygdomme) læge tildeler kosten mad. Anmeldelser sige, at udvej har en salt grotte. Læger ofte ordinere aromaterapi, massage og fysioterapi, terpentin og kuldioxid bade. For patienter med patienter med respiratorisk foreskrevne indånding, infrarød sauna, fysioterapi. Det diagnostiske center kan donere blod til analyse i klinisk og biokemisk laboratorium, testet for SCENAR.

som fodres

Prisen inkluderer tre måltider om dagen i henhold til "buffet". Morgenmad serveres og middage i ét skift, og frokost - i to. Gæster husene 10 A og B indføres i en separat spisestue. Men glem ikke, at i landsbyen Divnomorskoye "Torch" - resort. Hvis gæsten ikke kommer bare til at slappe af ved havet, men også til at helbrede (især vsluchae fordøjelsessygdomme), lægen ordinerer det kost mad. Det chetyrehrazovoe og børnene fodret alle fem gange om dagen. Ernæring er naturligvis, er ikke en buffet, men på den tilpassede menu. Anmeldelser sige, at linjen buffet og fodret kost fødevarer. Til frokost, kok gelé, serveres yoghurt til middag. Køkken er hovedsageligt russisk, lækre retter. Tjener serveret hurtigt. På buffeten, er nye retter genopfyldes som forsvinden gamle. Kog forsøger at opfylde kravene til mad for både voksne og børn. Ud over spisestuer, i det område af feriestedet er der en bar "Sail" på stranden og cafeer "Neptun" på søen.

Hav og strand

Divnomorskoe Bay landsby er meget malerisk. Her og der vokser fyrretræer, hvilket gør luften erhverver helbredende egenskaber. Privat strand "Torch" (Divnomorskoe) resort er beliggende i udkanten af landsbyen, så der er rent. Elite Corps til "Gazprom" arbejdere er næsten på kysten (50 m). Fra den tiende krop på stranden til at gå op ad trappen to hundrede meter. shore dækning - små og mellemstore småsten. Strand udstyret. Der er liggestole, solsejl, bad og toilet faciliteter, en bar, hvor et diskotek om aftenen. Livredder. Hvis du går væk i retning af Divnomorskoe for kappe med fyrretræer falder på en nudiststrand. Det er stille og fredeligt. Sanatorium stranden ville være gode elskere af udendørs aktiviteter. Der er vandski, motorbåd, "bananer", drager. Der er også beachvolleybaner.

service

Det er svært at liste alle de tjenester, der tilbydes til sine gæster sanatorium "Torch" (Divnomorskoe). Billeder, der ledsager de vurderinger demonstrerer en stor swimmingpool, som har et rum til badning børn, et fitnesscenter, et billardrum, tennisbaner. Parkering, klager gæster, betalt. Men satsen omfatter fuld animation pakke. Hver turistsæsonen at rekruttere et team af smitsomme og sjove fyre, der underholder gæsterne ty fra morgen til aften. Der er på stedet og betalt underholdning. Du kan tage en tur på hesteryg på en af ridning stier, sauna og solarium, skønhedssalon "Nefertiti". Der er en kiosk i sanatorium med pressen, shop feriesteder varer og apotek. Om aftenen kan man besøge en biograf eller et diskotek. Lige uden den udvej porte, i b / en "Knight" er en lille frugt og grønt marked. I nærheden er der en butik "Magnet", som er en ATM.

Sanatorium "Torch" (Divnomorskoe): anmeldelser

Turister, der besøgte et kursted, dybest set tilfreds med din ferie. Imponerende medicinsk base af sanatorium og professionel tilgang af læger. Mange anmeldelser roste maden. Udvælgelsen af fødevarer er ikke så bred som i de tyrkiske resorts, men meget velsmagende, og vigtigst af alt, fra indenlandske produkter. Disse turister, der besøgte den udvej med børn, hævder, at store rabatter for yngre gæster.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.