SundhedMedicinsk turisme

Krasnoyarsk, sanatorium "Zagorje": anmeldelser, billeder, indkvartering, hvordan man kommer

Zdravnitsa JSC "Krasnoyarsk Zagorje", som vi vil diskutere i vores artikel, er den største i Østsibirien. Det er beliggende i et fantastisk område. Den økologiske situation her er ideel. Jeg kan ikke tro, at den store industriby Krasnoyarsk er støjende i to hundrede kilometer. Sanatorium "Zagorje" er beliggende på Kozhanovs område - en udvej, der er berømt ikke kun i regionen, men i hele Rusland. Her er der underjordiske reserver af mineralvand, som i sin kemiske sammensætning er tæt på Narzan i Kislovodsk. Skal jeg sige, at kurstedet har sin egen brønd? I sit lægecenter behandles dette helbredende kulsyre, der hjælper med at klare problemerne i mave-tarmkanalen, nervesystemet og det endokrine system, hjertesygdomme og blodkar. Men der er ingen forbedringer i sundheden for det samlede vand. Lad os se nærmere på levevilkårene i dette sanatorium, dets medicinske base og tjenester. Og i denne undersøgelse vil vi blive hjulpet af anmeldelser af dem, der allerede havde lykken til at slappe af i kurstedet.

Sanatorium "Zagorje" (Krasnoyarsk Territory): hvordan man får det

Det største kursted for hele det østlige Sibirien ligger i de maleriske foden af den vestlige Sayan-bjergene. "Krasnoyarsk Zagorje" - et kompleks, der ligger på skråningerne af Dzhelangdaka. Sanatoriumets bygninger er omgivet af en smuk birkelund. For at komme til kurstedet skal du først komme til Krasnoyarsk. Sanatorium "Zagorje" ligger to hundrede kilometer fra byen, i Balakhtinsky-distriktet. Dette er ikke afstanden til Sibirien. Derudover har berømmelsen af feriestedet Kojanovo banet mange veje til den. Kom til sanatoriet vil ikke være et problem. I slutningen af vejen finder du atmosfæren af hjemmet komfort, den iltrige luft i Sibirien (som i sig selv er en helbredende faktor), den smukke natur Sayan bjergene. Sanatoriet accepterer både voksne og børn til behandling, og for en simpel sundhedstilstand. Ifølge anmeldelserne er der ingen atmosfære på hospitalet i Zagorje, hvor alle er sorgfulde syge. Administration og personale forsøger at diversificere resten af gæsterne og gøre det ikke kun helbredende, men også interessant.

Hvad ser kurstedet ud

Sanatorium "Zagorje" (Krasnoyarsk) fotos af forskellige turister præsenteres på et hvilket som helst tidspunkt af året. Især spektakulære er billederne af vinterferien, når den virkelige sibirske frost gør en birkelund til et sneeventyr. Sanatorium og feriekompleks "Krasnoyarsk Zagorje" består af flere bygninger. To af dem er elleve-etagers sovesale. De er forbundet med opvarmede overgange-gallerier med en tre-etagers bygning - en spisestue. Efter nogle procedurer (bade, opvarmning) kan du ikke straks komme til frosten. Og det er ikke nødvendigt, da de sovende bygninger er forbundet med overgangsindsatser med det fire-etages medicinsk diagnostiske center "Medical Park Zagorje". Det skal siges, at alle bygninger i sanatoriumkomplekset er et enkelt modul, og du kan flytte mellem bygningerne, uanset hvad vejret er uden for vinduet. Ud over det allerede nævnte spisestue og medicinsk bygning har sundhedscentret et fuldt udstyret konferencerum og en diskotek.

Terapeutisk base af sanatoriet

Frisk luft, økologisk rent område, sibirisk helbredende klima er i sig selv de naturlige faktorer, som positivt påvirker velvære. På territoriet af feriestedet Kozhanovo er mineralvand, som ifølge sin kemiske sammensætning er den sibiriske analog af Narzan, slår fra under jorden. Denne gave af naturen er med rette stolt over Krasnoyarsk. Sanatorium "Zagorje" har sin egen brønd på sit område. Vand bruges til behandling og i spa-programmer. Udover hende, i medicinsk center "Medical Park Zagorje" brug terapeutisk mudder "Plakhinsky sapropel". Men ikke kun gaverne i naturen er berømte for sanatoriet. Højt kvalificeret medicinsk personale arbejder her, de er reelle mestere i deres forretning. I et sanatorium, der har arbejdet i omkring tredive år, har over 200.000 mennesker forbedret deres helbred. Den medicinske base opdateres løbende med moderne udstyr.

Profil af kurstedet

Det skyldes de helbredende egenskaber mineralvand, som er berømt for Krasnoyarsk. Sanatorium "Zagorje" accepterer til behandling af patienter med iskæmi, hypertension og hypotension, neurokirurgisk dystoni, mavesår eller tolvfingertarm, kronisk gastritis, diabetes mellitus, dyskinesi af galde kanaler, osteochondrose i rygsøjlen, medfødte og reumatiske hjertesygdomme, problemer i lungerne, bronchi og Øvre luftveje. Som du kan se, er kurstedets profil ret bred. Derudover er der et tandkontor og en salthule.

Diagnostic Center

Sanatorium "Zagorje" (Krasnoyarsk Territory) giver mulighed for ikke kun at modtage medicinsk behandling, men også for kollektivt at undersøge din krop. Vurderingerne advarer: Hvis du vil gennemgå alle procedurer fra den første dag, du bliver i sundhedscentret, skal du sørge for at tage de nødvendige tests og udfylde dit sanatorium-udvejskort med din læge. I mangel af disse dokumenter vil du blive undersøgt på diagnosecentret. Dette vil tage tre dage. Sanatoriet har de nødvendige laboratoriebetingelser for gennemløb af ultralyd, røntgen-, biokemiske og kliniske blodprøver, en stresstest på løbebånd, Holter-overvågning, EKG. Alle disse procedurer anbefales at bestå, inden du starter fysioterapi og mudterapi, girudo, aero-, speleo-, ozon- og galoterapi, akupunktur, massage osv.

børn

Hvis vi betragter sanatoriet "Zagorje" som et feriested, er der ingen aldersbegrænsninger for kunderne. Men kun de børn, der er op til syv år, accepteres til behandling. Forældre bør tage sig af tilgængeligheden af vaccinationscertifikater og epidemisk miljø. Også barnet skal bestå analyser på enterobiose. For unge gæster organiserede kursteder en miniklub "Zagoryushka". Børnenes fritid vil blive opklaret af professionelle animatorer. På kompleksets område er der et legerum og en legeplads med karruseller, gynger, sandkasse. På din anmodning får du en gratis seng til et barn op til tre år. Forvaltningen af sanatorium-og-spa-komplekset "Krasnoyarsk Zagorje" arrangerer regelmæssigt aktionerne "Familieferie". Essensen af dem er, at hvis en voksen erhverver et kupon med behandling og ernæring, kan barnet ledsagende ham, indtil 17 år gammel, leve gratis. Og selv i hovedstedet, og ikke på barneseng. Den voksne betaler kun barnets mad. Sådanne kampagner gælder for alle kategorier af værelser.

Gæsteværelser

Det er på tide at fortælle, hvor ankomsterne er bosatte sig på hvile og behandling til sanatoriet "Zagorje". På tredje sal i hver sovesal er der vidunderlige suiter. De er udstyret med tv, minibar, senge og sofa, blødt hjørne. I denne kategori af værelser er der en el-kedel og et sæt retter til to personer. Badeværelset har en hårtørrer. Den samme stuffing i en anden kategori af værelser, kaldet studio. Den eneste forskel mellem den og suiten er manglen på et skriftligt og et sofabord. Par der fejrede bryllupsrejse i Krasnoyarsk Zagorje er rost af et nummer kaldet "Romantic Suite". Den består af et soveværelse, hvor et stort rum er optaget af en himmelseng, en stue og en jacuzzi. Lejligheden er velegnet til fire personer. Denne kategori af værelser med et amerikansk køkken er interessant, fordi der er en pejs i stuerne og en jacuzzi på badeværelset. Standardværelser for en eller to personer har alt hvad du behøver for komfortabel indkvartering: TV, minibar, el-kedel, kopper, hårtørrer.

Catering til gæster

Kontinental morgenmad er inkluderet i prisen for indkvartering for alle kategorier af turister, der kommer til sanatoriet "Zagorje" (Krasnoyarsk Territory). Anmeldelser karakteriserer ham som et solidt og sundt måltid. Men der er andre typer mad. De kan bestilles (købes) på stedet. Denne kost, sund eller forbedret ernæring. På området for sanatoriumkomplekset "Krasnoyarsk Zagorje" ud over spisestuen er der flere institutioner, hvor man kan spise lækkert. Cafe "Mirror" serverer kunder på princippet om "buffet". Anmeldelser sikrer, at valget består af ikke mindre end femten lækre retter og læskedrikke. Atmosfæren af raffineret Japan regerer i phyto-baren. Her vil du blive tilbudt en række te, friske, desserter og iltcocktails. I hovedhalen af kurstedet er der på anden sal en bar med åben terrasse. Især mange anmeldelser forlade feriegæsterne om caféen "På sundhedsområdet". Her kan du synge i karaoke og nyde et bredt udvalg af alkoholholdige drikkevarer. Besøgende nævner caféets interessante design - i stil med russiske eventyr. Og endelig en restaurant kaldet "Monaco". Navnet vælges ikke tilfældigt: kokke specialiserer sig i middelhavsretter. Måltider serveres med fremragende franske vine.

infrastruktur

Turister siger, at du kan købe forskellige ture til sanatoriet "Zagorje" (Krasnoyarsk Territory). Indkvartering uden måltider er den billigste pakke. Men i dette tilfælde leveres gæsterne med et sæt tjenester, der fremmer sundhedsforbedring. Dette er brugen af terrenkur, som løber langs birkegayen, en udendørs swimmingpool, et bibliotek, et motionscenter. Også sådanne feriegæster kan besøge biografen og diskoteket, deltage i aftenunderholdning. På sanatoriumkompleksets område er der en parkeringsplads, vaskeri, renseri, købmand.

Wellness og behandlingsprogrammer

Klinikken "Zagorje" (sanatorium, Krasnoyarsk) har vedtaget både de seneste tendenser inden for medicin og metoder, som er blevet testet med tiden. Vurderingerne hævder, at lige stress fjernes her gennem hippoterapi - kommunikation med heste. I sanatoriet er der en arena hvor du kan ride en hest. Men den vigtigste metode er mudterapi, såvel som vedtagelse af mineralvand (både indenfor og i form af bade og brusere). Disse SPA-procedurer har givet styrket effekt, det anbefales at skifte dem med massagebehandlinger. Turisterne roser teknikken for hirudoterapi. Mange mennesker blev hjulpet af akupunktur. Læger ved indikationerne foreskriver gæster indlæggelse af sundhedscentre, diætmad, kuldioxid tørre bade. Men selv at være sund, kan du betale for sådanne programmer som "SPA-kapsel", "Spine Health", "Stærkt Hjerte", "Slankhed". Stadig var ingen skadet, men kun hjulpet af en række te, som du kan prøve i phyto-baren.

underholdning

Sanatorium "Zagorje" anmeldelser kaldes et glimrende sted at hvile med hele familien. Mange Krasnoyarsk folk kommer her bare for at tilbringe deres ferie. Der er et lejemål for forskellige udstyr. Om vinteren er det godt at stå på ski, og om sommeren - at spille stor og bordtennis, fodbold, basketball, skyde bueskydning og fisk. Ud over den udendørs swimmingpool er der også en indendørs opvarmet. Disse tanke er fyldt med mineralvand fra deres egen brønd. I receptionen kan du tilmelde dig de mest fascinerende udflugter til den smukke kant af Sayan-bjergene. Om efteråret, i det omkringliggende kurstedskompleks, er der masser af svampe, og om sommeren - bær. Om aftenen kan du synge i karaoke, se film, danse på et diskotek eller spille billard.

anmeldelser

Hvad er indtryk af turisterne, der besøgte Zagorje (sanatorium, Krasnoyarsk)? Anmeldelserne er for det meste velvillige. Mennesker, der kommer til behandling, markerer en stabil forbedring i deres tilstand. Mange roser wellness-programmet for at rense kroppen på mobilniveau og massage. De, der kom til at hvile, fejre en række tjenester: ridning, udflugter, sports spil. Du kan behandle dine tænder i sanatoriet: Ikke kun tandklinikken fungerer, men også protesskabet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.