SundhedMedicinsk turisme

Narcological dispensary (Samara): afdelinger, typer af bistand

Alkoholisme og stofmisbrug er de eneste sygdomme, der har alvorlige sociale konsekvenser, som patienterne selv ikke ønsker at genkende. Dette skyldes smertefulde personlighedsændringer, så den statslige narkologiske bistand trækkes tilbage fra ambulant og ambulant pleje og udføres gennem den narkologiske dispensar. Samara er ingen undtagelse. På regionens område er SBME "SOND" etableret, hvilket vil blive diskuteret i artiklen.

Den regionale dispensers struktur

Der er en opfattelse af, at gratis hjælp ikke kan være af høj kvalitet. Dette er ikke sandt. Det er i systemet med statsmedicin, at statistikken om sygdommen holdes, det bedste personale indsamles og alle moderne teknologier i kamp med afhængighed anvendes. Hvem leder den narkologiske dispensar? Samara kan være stolt af AV. Shcherbanem, som er den øverste narkolog siden 2014. Mere end 10 år før hans udnævnelse fungerede han som leder af en lignende institution i byen Novokuibyshevsk, PhD. Ud over Samara og Novokuybyshevsk er der dispensarer til rådighed i Togliatti, Syzran og Chapaevsk. I resten af rayonerne findes der en narkologs kontorer på centrale hospitaler.

I en uafhængig afdeling gives der hjælp til børn og unge, som direkte henvender sig til ul. Ulyanovskaya, 68, telefon: 8 (846) 3332817. Voksne patienter modtager ambulant pleje på to steder: Partizanskaya, 130 (hovedbygningen) og Stavropol, 92. Døgnundersøgelsen af alkohol og narkotisk forgiftning udføres i bygningen på gaden. Sejr, 90. Det eneste hospital ligger i den grønne zone: South Highway, 18.

Hjælp med CHI

Hvad skal en patient gøre for at komme til narkotiske dispensere gratis? Partizanskaya (Samara) er en ambulant afdeling, hvorfra det er nødvendigt at begynde, t. (846) 2680810. Bistand til CHI vil blive ydet i nærværelse af et pas og en politik. Samtidig skal borgerne være opmærksom på, at hvis en narkotika- eller alkoholafhængighed er identificeret, vil han være på den specialiserede konto, som er vigtig for en lægeundersøgelse til kørekort eller når man går i arbejde i visse strukturer. Derfor foretrækker mange at adressere anonymt.

Lægen under den indledende undersøgelse bestemmer behandlingsforløbet, gruppen eller individuelle metoder til ledsagende behandling, det nødvendige forløb for rehabilitering. Med avancerede sygdomsformer anbefales hospitalsindlæggelse i 2 uger, mens det på et hospital er muligt at gennemgå en efterfølgende behandling med genoprettende terapi. Beboere i fjerntliggende områder af byen vender også til en narkologisk dispensering. Samara, Stavropol, 92 - er adressen til en ambulant klinik for patienter i industrielle, sovjetiske og kirov-distrikter, t. (846) 9512207.

Hospital SNDD

Et hospital med en kapacitet på 220 senge blev etableret i 1984 på basis af det psykoneurologiske hospital nr. 3 og ligger i udkanten af byen. Det er nemt at komme dertil fra busstationen "Aurora" med busser og minibusser. Stop er landbrugs messen. Ud over planlagt hospitalsindlæggelse yder hospitalet akutmagasin til alkohol og narkotikaforgiftning samt anonym behandling, som kan registreres på telefon: 8 (846) 2660539.

Hvilke andre muligheder har den narkotiske dispensering? Samara bruger de mest moderne fysiske metoder (Torpedo, Esperal, Plasmaferese, Ozonterapi) og psykologiske (kodende, hypnose) effekter på patienten. Derfor behandler de komplekse former for alkoholisme på hospitalet, udfører social og medicinsk rehabiliteringsbehandling. Ud over behandlings- og rehabiliteringsafdelingen tildeles særlige afdelinger for anonyme patienter.

For vellykket rehabilitering af læger understøttes uafhængige samfund af AN (anonyme stofmisbrugere) og AA (anonyme alkoholikere). På regionens område er der 21 grupper, heraf 3 for frivillige.

undersøgelse

Grenen af undersøgelse af forgiftning er placeret nær metrostationen "Bezymyanka", som er meget praktisk for bymændene. Kontakt telefon: 8 (846) 9957947. SBMU "SOND" har et moderne kemisk og toksikologisk laboratorium ved hjælp af avancerede forskningsmetoder. For at undgå forfalskning af undersøgelsen overleveres materialet (urin) i nærvær af medicinsk personale, og en del af den opbevares frosset i to måneder. Dette er nødvendigt, hvis borgeren er uenig med resultatet af undersøgelsen.

Hvad mere sikrer den narkotiske dispensation? Samara, Victory 90 er en afdeling, hvor materialet indsamles, men der er ingen endelige konklusioner, hvis teststrimlen viser et positivt resultat for tilstedeværelsen af alkohol eller stoffer i blodet. Prøven sendes til laboratoriet, som inden for 10 dage giver den endelige konklusion. Uoverensstemmelsen med teststrimlerne kan være op til 20%.

statistik

Den narkotiske tjeneste har ofte negative tilbagemeldinger fra patienters slægtninge, fordi de stiller for høje forventninger til det. Det største problem er umuligheden af at helbrede en person, der ikke ønsker at tage hjælp fra en læge. Hvordan bestemmer man, om den narkotiske dispensering fungerer godt eller syg? Samara i 2012 rapporterede om 45 tusind patienter, som er på dispensarregistrering. I dag er deres antal faldet til 24 tusind. Faldet i antallet af afhængige personer er forbundet med en lang række aktiviteter, herunder kvaliteten af SNDs arbejde.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.