SkønhedNegle

Exfoliate negle? Vi løser problemet.

Vores fødder og negle er udsat for dem, ikke kun permanent fysisk stress, men også frataget omhyggelig vedligeholdelse og konstant behandling. Enig, at kropspleje og tilstanden af hænderne udføres oftere. Men morgenfruer på fødder ofte nødt til at nøjes med nøjagtig skæring og rettidig anvendelse af lakken. Men de er ikke mindre udsat for forskellige eksterne faktorer. Hertil kommer, at de er hele tiden mister den nødvendige mængde ilt, som af hensyn til mode, vi bære stramme sko stramt. I sådanne sko fødder og negle plader på dem hurtigt pogrubeyut, huden på fødderne orogoveet, og under neglene ophobes snavs. Det er af denne, samt en række andre lige så vigtige grunde, vi eksfolierer tånegle.

Det skal bemærkes, at betingelsen om vores negle er den bedste angiver tilstand af kroppen som en helhed. Hvis han ikke har de nødvendige vitaminer og mineraler og oftest calcium, exfoliate negle. Den mest almindelige årsag, henviser naturligvis gå i tætte og stramme sko, såvel som udviklingen af svampesygdomme. En lige så vigtig faktor er fraværet eller forkert håndtering af neglepladerne, høj luftfugtighed og mani stringente kostvaner.

Hvis eksfolierer negle, før du starter selv-behandling og pleje, er det bedst at gå til råds til en specialist hudlæge. Det vil bidrage til at skabe virkelig sandt årsag til problemet og ordinere den korrekte medicin. Desuden vil lægen anbefale en række behandlinger for neglepleje derhjemme.

For at lære af det, exfoliate negle, overveje dem omhyggeligt. Pale plade sige om mangel på vitaminer og andre næringsstoffer. Prøv at sprede din kost. Grå sagt om manglen på hæmoglobin. Hvide striber og riller kræver inklusion i en tilstrækkelig mængde af sporstoffer menu, og frem for alt calcium og jern. Spise kød, lever, æbler. Exfoliate negle og på grund af aldersrelaterede ændringer, forlænget stress og depression, samt den hyppige brug af lav kvalitet acetone eller lak.

Nail kræver pleje fuld og høj kvalitet. Det er lige så vigtigt som at børste tænder hver dag. Hvis exfoliate tånegle, tage det til en regel dagligt ved sengetid behandle dem med jod. For at gøre dette, en vatpind forsigtigt smurt oprindeligt Cuticle, og derefter hele neglepladen. Lav en hjem-opstrammende creme. Det vil tage fem dele glycerol og en af vaseline. Hver aften, massere tæerne, men du kan hele foden, i henhold til sammensætningen.

Brugen af lak på tiden bliver nødt til at blive opgivet. Neglepladen kræver fuld adgang af oxygen. Kombiner behandling med iod og fløde med lotion af te svamp. Fra det er afskåret små stykker og tillægger neglene ved hjælp af en bandage eller gips.

Inden for få dage vil det være klart, at exfoliate negle er ikke så meget. Det er tid til at tage et bad af olivenolie. Tre liter varmt vand har brug for ét glas let opvarmet smør. Sæt fødderne i karret, wrap op med et håndklæde. Proceduren varer tredive minutter. Ved udgangen af benet skylles med lunkent vand og tør forsigtigt, du kan anvende healing lotion, og ti minutter senere neglene dækket med transparent lak styrker.

Smukke velplejede fødder - det er fint. Nu ved vi om, hvorfor exfoliate negle og derefter forsigtigt se din kost, undgå for strenge diæter, skal du sørge for at inkludere frugt og vitaminer i menuen. Eksperter anbefaler mindst en gang om måneden er afhængige af pleje af deres fødder og fagfolk til at besøge en skønhedssalon. Brug gennemprøvede kosmetik kvalitet, sørg for at bruge olie til neglebånd. Må ikke spare den tid og penge til at passe deres fødder, skønhed og sundhed er det værd.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.