Kunst og underholdningFilm

"Halloween 2007". Aktører opdateret version af kult horror film

"Halloween" i 1978, og i dag betragtes som en model klassisk skræmmende film, på trods af den misundelsesværdige tilbageholdenhed i at demonstrere volden. Udvalgte filmskabere kaldt filmen i 1978 i grundlæggeren af genren slasher der populariserede genren, oprettelse ham til en af de vigtigste tegn på filmindustrien af 1980'erne. Mangel nedkøling blodige scener tog at fylde instruktør, der debuterede med rædsel "House of tusind lig", heavy metal-ikon Rob Zombie. Han skabte en krydsning mellem den prequel og genindspilning af det originale billede - filmen "Halloween 2007". Anmeldelser billede har fået modstridende, sin rating IMDb: 6.10.

historie

Filmen "Halloween 2007", skuespillerne og den rolle, som er harmonisk afstemt til hinanden, kaster lys over den opvækst af Michael Myers. Direktør og medforfatter Rob Zombie giver præference til socio-psykologiske, nogle verdslige fortolkning af motiverne hos den unge Michael, der voksede op ikke i den lykkelige familie.

Drengens mor - alle kendte på omfanget af den provinsby stripper stedfar - nedværdigende brutal alkoholiker. I skolen, drengen mobbet klassekammerater hjem også skete skændsel. Derfor fremtidig sindssyg uddannet på husdyr, natten før Halloween, bortskaffes hans æreløse familie. Hvorefter han blev indlagt på en psykiatrisk klinik, hvor de følgende år, det forsøgte uden held at udforske Dr. Loomis. Igen på tærsklen til Allehelgensdag, Michael formår at flygte til friheden.

Fra dette punkt begynder den virkelige rædsel genindspilning af den oprindelige, rigt aromatiseret overstadig papirkurven, begravet i overflod af blod.

en anden reinkarnation

Som Carpenters projekt havde en masse fortsættelser, omsorgsfuld indenlandske adaptere i den russiske boksen blev sat til det oprindelige navn «Halloween» År, er publikum ikke forvirret. Men slasher instruktøren Rob Zombie er anderledes fra andre remakes, der repræsenterer ophavsret nytænkning filmen Dzhona Karpentera.

Det gyser "Halloween 2007" aktører, som spiller roller positive tegn, næsten umærkelig. Der lægges særlig vægt på den person af Michael Myers, spillet af blot to skuespiller Tayler Meyn - 27 år og Deg Ferch 10 år. Indvirkning på beskueren af den nye Michael Myers har optrådt stærk og dyb, måske, har Rob Zombie skabt den værste billede af en psykopat morder i historien om den slasher.

Kunstnere roller sindssyg

"Halloween 2007" Filmen afslører billedet af Michael Myers helt. Alt hvad der sker i filmen, er fokuseret på det. Det vigtigste byrde faldt på skuldrene af direktionen rolle har modnet killer skuespiller Tyler Mane. Canadisk tv og film skuespiller er en professionel wrestler, er glad for kampsport. Bredt publikum, er han kendt for sine roller Sabretooth i "X-Men" og Ajax i "Troja".

Michael spillede en tiårig Daeg Faerch, handlede i film siden 2004. På baggrund af en temmelig behersket vurdering kritikere tape "Halloween 2007" aktører, herunder Deyg fik ganske gode anmeldelser. A Chicago Tribune journalister sagde, at maniac barn FERC er ikke ringere end hans uskyldige-dæmonisk horror spil store antagonister i den sidste kvarte århundrede. Efter udgivelsen af filmen i Deyg leje FERC handlet i små roller i "Hancock" og "Pushing Daisies". Skuespiller beregnet til at vende tilbage til rollen som Myers i filmen "Halloween 2", men kom ikke af alder.

Skuespillerinder

Ved at producere slasher "Halloween 2007" aktører var involveret i forskellige, har de skabt en imponerende galleri af farverige figurer.

Direktørens kone Sheri Moon Zombie glimrende legemliggjort rolle på skærmen af en stripper mor til Michael. Hendes første store film kreditter anses maleriet "Djævelens afviser." Efter Sheri medvirkede i en rædsel "Halloween 2007" og "Halloween 2". Hendes karakter blev så populær, der blev udgivet samleobjekter action figurer af sin heltinde. Også skuespillerinden medvirkede i filmen "House of 1000 Corpses", "værktøjskasse Murders".

På anmodning af fans af skuespillerinden Danielle Harris blev godkendt til rollen som 17-årige Annie Brekkett, på trods af den store aldersforskel. For Harris blev fastsat titlen "skrige dronning" efter optagelserne den berømte horror-film, især i de 4 dele af "Halloween".

Skuespillerinde Scout Taylor-Compton, der spillede rollen som Lori Stroud, velkendt for publikum til levende billeder i "An American Crime" og "søvnløse nætter". Men den berømmelse, hun bragte det, filmen "Halloween 2007". Skuespillerne, der medvirkede i genindspilningen, i 2009 med glæde imod tilbuddet om at deltage i Zombie sin efterfølger - slasher "Halloween 2" Scout var blandt dem.

skuespillere

Ikke sidste sted i hierarkiet af karakterer i filmen tager et billede af Dr. Loomis. Kunstner roller, engelsk skuespiller Malkolm Makdauell, denne gang spillede rollen som en positiv karakter, men for mere end fire-årti filmkarriere modtaget det meste skarpt negativ, til tider voldelig rolle. For eksempel i "Clockwork Orange" Stenli Kubrika eller "Caligula" Tinto Brass.

Individuelle skuespillere i filmen "Halloween 2007" har ikke haft tid til at demonstrere hele spektret af deres optræder som deres karakterer dræbt hurtigt. Interessant skæbne favorit skuespiller Danny Rodriguez og Tarantino Treo. Karakteren af den amerikanske skuespiller af mexicansk afstamning blev aflivet på dit tv. Danny kendt som kunstner roller i et antal negativ film "fra solnedgang til solopgang 1, 2, 3," "Cutlass", "Predator".

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.