SkønhedNegle

Vand manicure hvordan man laver unikke mønstre

I det moderne samfund, omsorg for negle er et tegn på trivsel, og absolut ikke noget, gør manicure kvinde eller en mand. Selvfølgelig er messen køn gør det oftere, men også den stærke halvdel af menneskeheden er nu også foretrække at have en velplejede hænder.

Selvfølgelig er neglen design stadig kun findes hos kvinder. På nuværende dag teknologi manicure implementering så forskellige, at nogle gange er det meget vanskeligt at afgøre. I de senere år blevet stadig mere populært vand manicure. Hvordan til at gøre denne form for design din egen, kan du lære fra en række workshops som "Gør dig selv en manicure." Men, præcis, vil føreren i en specialiseret salon udføre det meget bedre.

Før hvordan man gør en manicure på vandet, er du nødt til at forstå, at ved at bruge den konventionelle teknik for at anvende lak på neglen overfladen, det ønskede resultat ikke vil blive nået.

Ved første øjekast kan det synes, at kombinationen af vand med lak er absolut umuligt, men det er en meget reel, ikke nok endnu i virkeligheden og er ganske enkel. Det eneste problem, der kan opstå, er tilstedeværelsen af en tilstrækkelig mængde af tid til at skabe en smuk vand manicure. Hvordan mønstre i en række farver, der hver definerer for sig selv. Det er bedst at ligne en kombination af tre eller fire forskellige nuancer af neglelak plus en kontrastfarve base. Også nødt til at arbejde en beholder med vand, håndcreme, vatrondeller, klude, neglelakfjerner og tandstikkere. Alt dette kan du altid finde huset, så enhver kvinde kan være engageret i at skabe et smukt design på dine negle selv.

Før du begynder at engagere sig i deres egne hænder, bør du sørge for, at ingen anden virksomhed ikke kan distrahere fra det. Det første skridt er at fjerne den tidligere belægning på alle negle. Det anbefales også, at første til fil dine negle til at få en perfekt manicure vand. Hvordan til at forme, det afhænger af de individuelle præferencer - det kunne være en klassisk halvrundt eller, mere fashionable på nuværende tidspunkt et kvadrat. Efter at have afsluttet uddannelse, kan vi gå videre med anvendelsen af lak. Det første lag er en lak base, som bør udmærket tørre før fortsætter. En vigtig faktor i et vellykket resultat er kvaliteten og sammenhængen i søm design. De skal være tilstrækkeligt flydende, og hvis tykkelsen overskrides, anbefales det ikke at anvende en sådan belægning. Under ingen omstændigheder bør ikke fortyndes med acetone, da dette kan ødelægge selve grundlaget for sagen og vil ikke hjælpe i arbejdet.

Før du udfører en manicure, skal du nøje håndtere håndcreme, og den federe cremen, jo bedre. Det er perfekt til dette formål gelé. Hvis et stof ind på overfladen af neglen, så det bør fjernes med en klud, ellers malingen vil ikke holde. Det er også nødvendigt at fremstille en beholder med vand. Vandtemperaturen bør ikke være højere end 40 grader, da lakken kan blive beskadiget eller ikke ligger ved for lav en temperatur.

Når alle forberedelser vil være færdig, kan du straks begynde at vand manicure. Hvordan til at gøre en række abstraktion ved hjælp af forskellige farvede maling og tandstikkere på negle kender næsten alle. Design med vand næsten identiske og har en lignende ydeevne teknologi. For det mønster følger den linje i den ønskede drop coating af vand, hvorved tandstikker maling pletter i tilfældig rækkefølge. Handlingen må ikke vare længere end 30 sekunder, fordi det kan danne en film, der vil gøre det umuligt at arbejde videre på neglen overfladen. Efter at have modtaget det ønskede billede, er det nødvendigt at sætte på hans finger negl, derefter fjerne med en tandstikker og fjern resterne af fingeren. På grund af det faktum, at hænderne er tidligere smurt creme, fjerne overskydende hud er meget let omkring neglen. Indtil coatingen tørrer, er det muligt at tilsætte forskellige elementer. Fortsæt til næste finger er kun mulig efter fuldstændig tørring af den foregående.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.