SkønhedNegle

Top Coat Nail: hvad er det og hvorfor? Beskrivelse af

Piger, gør regelmæssig manicure, har hørt om en sådan facilitet som en Top Coat Nail. Hvad er det, hvordan man anvender det, og hvordan det er nødvendigt, vil du lære af denne artikel.

Top Coat Nail - hvad er det?

I dag er der mange forskellige metoder til at anvende neglelak. Men nu alt er ikke så nemt som før. For ti år siden, kvinder manglede et kvarter til at gøre op dine negle og tørre dem. Men den konventionelle lak holder på neglene i meget lang: efter et par dage er der revner. Desværre er det ikke alle har mulighed for at opdatere manicure hver dag. I den forbindelse har specialværktøj blevet udviklet, som tillader lakken at blive meget længere. Disse omfatter Top Coat polish. Hvad er det, alle kender føreren af manicure, for uden dette værktøj ikke opnå tilstrækkelig stabilitet.

Den såkaldte top - en fixer spray. Det handler ikke kun tillader belægningen at bo meget længere, men giver også en blændende glans.

Generelt er neglelak Top Coat anvendes under påføring af gele eller acryl. Han har en forholdsvis tæt tekstur, således at neglen er under hans beskyttelse. Top justerer belægning, hvilket gør den perfekt og strålende.

ansøgning teknologi

Brug dette værktøj kan ikke kun mester i manicure, men også den almindelige husmor. Du bør dog vide, hvordan man kan rette det skal anvendes.

For at starte neglen behandles, hvorefter det første lag ved hjælp Base Coat. De almindelige mennesker er det almindeligvis kaldes basen. Tør det i en særlig ultraviolet lampe yderligere anvendte farve gel. Den udvider også varmebehandlingen i UV-lampen. Selv efter sådanne vanskelige procedurer din manicure vil ikke være pålidelige. For at styrke toppen. Den anvendes tyndt og grundigt tørret. Jeg anbefaler at gøre det længere, end når du bruger base - mindst tre minutter.

Vær forsigtig: den fixer i hvert fald ikke kan rystes! Dens tætte tekstur har en funktion til at danne bobler, der er ikke så let at slippe af med. Det er bedre ikke at slå en flaske i hånden og forsøge ikke at tabe. Ellers efter tørring, kan du finde små bump på neglene - konsekvenserne af burst bobler.

Anvend dette værktøj skal være præcist afmålt mængde. Hvis dråben på børsten er for stor, det er fyldt med ujævn stempel på neglen overfladen. Så belægningen kan hærde dårligt og hurtigt afmonteres.

Husk også, at du aldrig kan påføres med en pensel i en vinkel på Top Coat til neglen. Hvorfor du har brug for denne regel? Det er simpelt: med dette arrangement, børsten synes ujævn farve, såsom hvide pletter på mørke lakker.

Når du har rørt sådan en neglelak, ikke sprede det kaotisk. Vil bidrage til at anvende det fra neglebånd (men ikke røre den), bevæger sig op til spidsen af neglen, som om "forsegling" det. Dette vil hjælpe manicure vare meget længere.

Den vigtigste regel - ikke at give for at sprede væsken over kanten af neglen plade. I første omgang vil du ikke mærke noget usædvanligt. Men da, efter 3-4 dage neglen gror ud igen, vil låget starte skaller på steder, hvor de midler, der er fastsat dårligt.

Manicure uden Top Coat: Er det muligt?

"Det plejede at gøre uden dette værktøj!" - eventuelt fortælle nogen af jer. Men en god og varig manicure er næsten umuligt uden en særlig fiksativ. En af de mest holdbare anses Top Coat Nail gummi. Det polymeriserer under UV-lampe giver lak glans og holdbarhed. Mange kendte virksomheder anvendes i gummi som grundmateriale til fremstilling af geler og lakker.

Hvad sker der, hvis du ikke anvender en fixer?

  • Dækningen vil ophøre med at skinne efter et par timer.
  • Snart vil der blive skåret og krakket da lakken er ubeskyttet.
  • over tid, vil farven begynder at falme.
  • Der er risiko for at såre hendes malede negle og ødelægge hele manicure.
  • Demonstreret uregelmæssig belægning ikke maskere off.

resultat

Nu ved du, hvorfor der er en Top Coat til neglen, det er et middel, og hvordan man anvender det. Selvfølgelig, at lave en perfekt manicure med hjælp fra en nybegynder bliver ikke let. Over tid, du "med det blotte øje" vil lære at forstå, hvor meget stempel bør anvendes, hvor lang tid at tørre det. Dette værktøj vil hjælpe din nogotochkami ser blændende!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.