Intellektuelle udviklingAstrologi

Kompatibilitet horoskop: Lions og skorpioner

Union Leo og Skorpionen - den evige opposition til hinanden, og de uundgåelige sammenstød partnere. Forskellige og kan ikke være, fordi der i dette par er forbundet værdige modstandere, ikke er ringere end hinanden i modstand og styrke.

Leo mener Scorpio verdenssyn blottet for enhver logik, så partneren altid vil forblive et mysterium for ham. Leos og Skorpionen er fokuseret på karriere og succes. Både af dem lever med en konstant lyst til at socialt realiseret.

Scorpio lykke afhænger primært af dens fysiske komfort, og Leo - fra følelsesmæssige.

Personlige relationer mellem partnerne tilføje op meget vanskelig. De har forskellige smag, vaner, holdninger, venner. De har svært ved at bevæge sig til de åndelige højder sammen. Kompromiser kræver dem store interne ændringer. Selv de resten parter bør være adskilt fra hinanden.

Scorpio er meget alsidig, men i modsætning til repræsentanten for brand element, har en masse fans. Hertil kommer, at det er nødvendigt for løve i den universelle tilbedelse synes det er latterligt. Ved enhver lejlighed, vil han ikke glemme det ironisk bemærkede.

Når de sårede stolthed Leo vil gøre ondt, vil det kun være én - at få fat i en fjende og bryde. Men tingene er ikke så enkelt. Skorpionen vil finde ord, der vil gøre det Lion lægge hænderne ned. Rigtigheden af hans ord ville være vanskeligt at sætte spørgsmålstegn ved. Man kan ikke være en uværdig og grusom i sine egne øjne?

Det lyder måske mærkeligt, men Leo er meget vigtigt at kommunikere med Scorpio. Fordi Scorpio - den stærkeste modstander. Bevidsthed om deres nonexclusiveness løve - en meget smertefuld proces for ham. Bliv perfekt som muligt, men det er nødvendigt at foretage en revision af interne værdier. Muligheder for dette vil give ham en partner.

Leo med Scorpio vil aldrig gå fredeligt i håndtaget eller sidde på en bænk: de er konstant i bevægelse og næsten altid på kant. Drilleri og kontroversielle - deres kommunikation stil. Det hjælper partnere til at understøtte de spændende spændinger. De er begge meget energisk og klar til at smide energien på hinanden.

Deres kærlighedsforhold Lions og Scorpions bygger på princippet om alt eller intet. Leo er meget værner og med stor følsomhed henviser til sin anden halvdel.

Scorpion tiltrækker generøsitet, ærlighed og optimisme Leo. En sådan ubalanceret og pessimistisk tegn, simpelthen har brug for han netop sådan en partner.

Leos og Skorpionen har en næsten perfekt seksuel kompatibilitet. Intimitet af parret som en vulkanudbrud. Leo vinder bare en sexet hovedet af hans udvalgte. Partnere er villige til at eksperimentere og tøv ikke med at vise fantasi.

Leos og Skorpionen har god kompatibilitet, men der er et par nuancer, som de skal overveje, om de ønsker deres forhold varede i lang tid. Repræsentant for brand element bliver nødt til at moderere den iver proprietære. Scorpio også nødt til at lære at holde din tunge. Leo er meget følsomt, og selv når han har allerede tilgivet valgt, optrådt på hjertet af revnen kan gøre sig gældende.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.