Kunst og underholdningFilm

Kingsley brystværnet - en fiktiv karakter fra Harry Potter-filmene. "Harry Potter og Fønixordenen"

Blandt tegnene i Harry Potter sagaen, ikke alle formået at overleve indtil den lykkelige slutning. Men guiden opkaldt Kingsley brystværn blev en glad undtagelse. Han overlevede ikke blot slaget ved Hogwarts, men var i stand til at få god i troldmandsverdenen efter ødelæggelsen af Mørkets Herre. Hvilken slags karakter er, og hvilken rolle den spillede i at vælte den onde Lord?

Hvem er Kingsley brystværnet?

I den oprindelige, blev tegnet Harry Potter opkaldt Kingsli Sheklbolt. Kingsley navn kommer fra King (kongen), og Shacklebolt efternavnet består af to ord: bøjle og bolt. Den første af dem er oversat til engelsk betyder "Lænken" eller "lænker"; og den anden - "bolt". Med andre ord, kan navnet på denne karakter betragtes som "kongen af fangevogtere." Faktisk Kingsley brystværnet fortjener det, fordi han var en af de bedste Aurorer, og senere grundigt reformeret systemet for beskyttelse fra Azkaban.

Første bog læsere og seere episk bekendtskab med ham i den del af "Harry Potter og Fønixordenen", hvorefter han bliver en aktiv deltager i kampen mod Mørkets Herre.

Beskrivelse og arten af Kingsley

Den skæbne denne karakter for at opstå til Lord Voldemort, lidt er kendt. På trods af den mørke farve i huden, Kingsley efterkommer af respekterede fuldblods troldmænd, som var en del af de tredive mest kendte familier i historien om troldmandsverdenen.

Som fuldblods troldmand Kingsley brystværnet foretrukne kjole som Muggles desuden han bar i en øre ringe. Dette kan have været en henvisning til det faktum, at han var den sidste af sin slags.

Denne tryllekunstner havde temmelig selvstændigt tænkende og foretrak at have deres egen mening, mens han var klog nok til at vide, hvornår han skulle tale og hvornår man skal tie.

Voice fra brystværnet var fløjlsagtig og meget stærk, og det glatte - det handlede beroligende på sine samtalepartnere, især i Muggler.

Det var lavet af hvilket materiale tryllestaven af tryllekunstner - ikke i bogen, og heller ikke i filmen er ikke specificeret, men vi ved, at det var ganske stærke.

Patronus Kingsley brystværn

Usædvanlige Patronus var en af de vigtige komponenter i kraft troldmand ved navn Kingsley brystværnet. Patronus det - det er en trav, men i modsætning til de andre, er det ikke kun bidrager til at bekæmpe Dementorer, men også var i stand til at sende talebeskeder. På grund af denne brystværnet havde advare Harry og hans kammerater i faldet af Ministeriet for Magi, som gav venner en mulighed for at slippe ud i tide.

"Harry Potter og Fønixordenen": debut af den karakter

Kendskab til denne guide finder sted i den femte del af serien - "Harry Potter og Fønixordenen"

På grund af det faktum, at den mindreårige Harry ulovligt beskæftigede trolddom, beskytte sig fra Dementorer og fætter, blev han truet med udvisning fra skole. Det Kingsley mens Dumbledore hjalp ikke at komme for sent til en disciplinær høring, og gøre undskyldninger Potter. Imidlertid har han ikke indsende typen og formålet med andre arrogant talt med medlemmer af undergrunden.

Det er værd at bemærke, at Kingsley brystværnet med Nimfadoroy Tonks begyndte at de få medarbejdere i Ministeriet for Magi, der troede ord Harry om tilbagelevering af Dark Lord og kommer til livs hans medarbejdere.

Skjule deres deltagelse i Fønixordenen, er brystværnet aktivt med til at ødelægge planerne for tilhængere Lord Voldemort. Efter opsigelsen af eksistensen af Dolores Umbridge på Hogwarts, Dumbledores Army Kingsley ankom i udvalget og i al hemmelighed bidraget til sejr af skolens direktør, og også hjulpet børnene undslippe alvorlig straf. Han også aktivt skjult skjulested Sirius Black, lede efterforskningen i den forkerte retning i Tibet.

Efter Dumbledores Armé ankom i Department of mysterier for at redde Sirius, og endte i hænderne på Dødsgardisterne, brystværnet var blandt de voksne, der kom dem til hjælp. Han måtte samtidig kæmpe to modstandere i masker, og senere kæmpe Belatrisoy Lestrange, men det sidste han ikke kunne overvinde.

Efter begivenhederne i Department of Mysteries magiske verden formelt anerkendt tilbagelevering af Dark Lord, og ministeren for magi, der tidligere holdt denne stilling - Kornelius Fadzh - pensioneret. I denne rolle, blev han erstattet af Rufus Skrimdzher. Som Kingsley tidligere var hans stedfortræder og nød den fulde tillid, Rufus instrueret ham til at vogte den britiske premierminister i skikkelse af en personlig sekretær, at helten gjorde med stor succes.

I den næste bog, og filmen "Harry Potter og Halvblodsprinsen" denne tegn vises lidt tid at beskytte premierminister Muggles. Men det forekommer stadig i den endelig - ved begravelsen af Dumbledore.

Operation "Syv Potters"

Det næste møde finder sted med et brystværn i filmen "Harry Potter og Dødsregalierne: Del 1". Sammen med andre medlemmer af Ordenen, ankommer han på Dursley hus og hjælper drengen at komme til et sikkert sted ved driften af "Syv Potters". Under operationen, beskytter Kingsley vender Harry Hermione. De løb væk fra Dødsgardisterne om festrale og kæmpede blot fem modstandere. Da de nåede et sikkert sted, nemlig brystværnet fortalte sine kammerater, at den onde Lord er i stand til at flyve uden en kost.

Tid til at lære om faldet af ministeriet, Kingsley formået at advare sine kammerater. I henhold til den nye regering, han i nogen tid været i stand til at beholde sit job og at udspionere fjenden. Men senere uforvarende navngivet Lord Voldemort ved navn og falder i unåde, gik under jorden.

Men så har han ikke været inaktiv: han arbejdede for den underjordiske station Potterwatch. Desuden fortaler Kingsley hjælpe Muggles fra troldmænd. Alle ovenstående var begrænset til hans deltagelse i begivenhederne i filmen "Harry Potter og Dødsregalierne: Del 1".

Deltaget i kampen om Hogwarts

Efter returnering af Harry Potter og hans venner i skolen brystværnet var han blandt dem, der reagerede på opfordringen om hjælp sendt af Neville Longbottom. Sammen med Minerva McGonagall denne tryllekunstner blev leder af en skole for troldom forsvarere.

Ud over organisatoriske aktiviteter, det var ham, der var blandt de få, der vovede at komme til livs med Dementorerne.

Efter at ødelægge alle krestrazhem Lord Voldemort brystværnet sammen med Minerva og Slughorn gav kamp til den mørke troldmand. Men deres styrke var ikke nok, og alle tre blev bedøvet periode med den onde troldmand, faktisk udseendet af Harry reddede hele deres liv.

Kingsley skæbne efter døden af Lord Voldemort

Når drengen med arret besejrede Mørkets Herre og hans tilhængere blev bortvist, Kingsley midlertidigt udnævnt til minister for magi. Han viste sig så godt, at han forblev i denne stilling i tyve år.

Som ministeren for Magi, har brystværnet brugt en masse vigtige reformer. Først nægtede han Dementorer tjenester som forældremyndigheden over Azkaban, og erstatte dem med erfarne Aurorer. Denne helten kæmpede også forskelsbehandling køter tryllekunstnere, i særdeleshed, blev han udnævnt til høje embeder Mudblood Hermione, og efter sin pensionering gjorde hende sin efterfølger. Blandt andet med Kingsley i ministeriet væsentligt reduceret korruption.

Kingsley brystværnet - skuespilleren George William Harris

På det hvide lærred denne karakter legemliggjort af den britiske skuespiller George William Harris.

Jeg er født denne kunstner i Grenada, men tilbragte sin barndom i Barbados. I en alder af femten, havde Dzhordzh Harris forlod deres hjem og rejste til Europa i lang tid, er endnu ikke afgjort i Storbritannien.

Med en meget behagelig stemme, deltog han i musicals ( "Jesus Kristus - Superstar", "Hair" og "Cricket") og teater produktioner.

Karriere i biografen, skuespilleren begyndte, da han var tredive, men det var temmelig langsomme. Kun med fremkomsten af de to tusindedel af sin stål er ofte opfordres til at møde.
Blandt de mest markante af hans værker til at deltage i "Harry Potter" - "Tolken" film "Black Hawk Down", "lagkage"

Efter at have spillet i potteriane, skuespiller, desværre, er ikke blevet mere populær i filmen markedet, men som et teater skuespiller han er stadig meget vellykket.

Interessante fakta

  • Kingsley brystværn af "Harry Potter", ligesom mange andre tryllekunstnere, han studerede på Hogwarts, men hvornår og på hvilke fakultetet - vides ikke.
  • Tilsyneladende blev dette tal bekendt med Dzheymsom Potterom, som bemærket lighed med ham Harry.
  • Mens han arbejdede på oprørernes radiostation luftet under navnet "Ravelin".
  • Brystning betragtes som den bedste Auror, kun overgået af Alastor Moody.

Fate Kingsley brystværnet - er indbegrebet af de skattede drømme for befolkningen i en anstændig, retfærdig hersker. Så hans opstigning til posten som minister for magi var velfortjent og berettiget. I udtalelsen fra troldmænd, han var en af de bedste politikere i historien om fe verden Garri Pottera. Jeg vil gerne tro, at sådan en ædel og ærlige mennesker som brystværnet, der ikke kun i eventyr, men i det virkelige liv, og alt andet vil stifte bekendtskab med dem.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.