Kunst og underholdningFilm

"Asterix og Obelix i Storbritannien." Skuespillere vidunderligt eventyr komedie

Jeg nyder at se sjove film interessant? Du vil helt sikkert gerne filmen "Asterix og Obelix i Storbritannien." Aktører bogstaveligt fascinere beskueren sit atelier spil, deres professionalisme. Kort sagt, visningen uden den oprigtige smil er simpelthen umuligt!

"Asterix og Obeks i Storbritannien." Skuespillerne, som vi kunne lide

Så mere. Der er mange fans af filmen "Asterix og Obelix i Storbritannien." Skuespillere, glimrende spillet deres rolle - til en klar forklaring. Disse er: Zherar Deparde (Obelix) Edward Bauer (Asterix), Giyom Galen (Krasovaks), Vensan Lakost (Idunariks), Valerie Lemercier (McIntosh Miss), Katrin Denev (engelsk dronning), Mishel Dyushossua (Abrarokursiks), Iv Zhak (analytiker ), Zhan Roshfor (Lucius Funis), Fabris Lukini (Cæsar), Zherar Zhyuno (pirat kaptajn), Charlotte Le Bon (Ophelia). Generelt for filmen "Asterix og Obelix i England," skuespillerne blev valgt talentfulde og berømte. Men som for hver del, som fortæller om disse helte.

En anden række morsomme eventyr

Hvad mere skal siges om filmen "Asterix og Obelix i England?" Skuespillere afspilles perfekt foretrukne tegneseriefigurer offentliggjort tilbage i 1966 forfattet af Rene Gościno og Albert Uderzo. På dette tidspunkt heltene kæmpe med Cæsar, der ønsker at vinde et nyt ukendt land. Og begivenhederne i filmen finder sted i '50 f.Kr.. e. Skuespillerne i filmen "Asterix og Obelix i Storbritannien" viste beskueren en fascinerende historie. Cæsar drømmer om erobring. Grand Kejserens legioner ønsker at bryde ind i en mystisk ø. Og sejr ville være meget hurtig. Britiske styrker svækkes. Deres smukke Koroleva Kordeliya (Katrin Denev) sender om hjælp i Gallien Krasovaksa officer. Men Asterix og Obelix allerede tildelt en anden mission. Gallerne skal re nylig ankom fra Lutetia nevø leder Gadoriksa. Men for at gøre denne dreng en rigtig mand er ikke så enkel. Fordi hovedpersonerne tager Gadoriksa med den såkaldte ilddåb i Storbritannien. Selvfølgelig, glem ikke de modige krigere og deres mirakuløse potion.

Budgettet for de film produceret mere end 50 millioner euro. Hun vundet bred popularitet. Kun i Frankrig blev transmitteret af mere end tusinde teatre. Vi erkendte billedet, og i alle europæiske lande.

Scener blev filmet på forskellige steder. De fleste - i Ungarn og Irland. Marine episoder filmet i Malta. Filmen er produceret Mark Missone og Olivier Delbosk mener, at dette maleri hans mest ambitiøse projekt.

franchisen tradition

Således mange fans af gode billeder faldt som filmen "Asterix og Obelix i Storbritannien." Skuespillerne og rollerne af dem spilles, er en fantastisk kombination af kendte stjerner i det gamle franske film (Depardieu, Deneuve, Rochefort) og mange andre kunstnere fra forskellige generationer, "fjoller rundt" i forvejen traditionelle komiske fortælling om de heroiske og sjove eventyr af deres forfædre. Tegn først dukkede op i tegneserier, oplever den tredje fødsel. Efter tegneserier er blevet meget populære animerede filmatisering. Fra 1967 til 2006 de kom ud et betydeligt beløb. I sovjetisk Ukraine på dette tidspunkt vi gøre noget lignende - tegnefilm af kosakkerne, der med lethed, latter og humor kunne frastøde nogen udlændinge. Af den måde, kosakkerne besøgte også Albion, som slog hjemmeholdet i fodbold.

genoplivet interesse

Og endelig et par ord om filmen "Asterix og Obelix i Storbritannien." Skuespillere og roller er ikke bare nuttet fremviser. Alt er langt mere alvorlig. Depardieu og Bauer var i stand til at genoplive interessen for de berømte gallere. Konstant osovremenivayas, i dag en række film har nået allerede 3D-format, der. Minder om "Asterix og Obelix i Det Forenede Kongerige" mest filmen "Asterix ved OL." Hvilke film handlingen finder sted i Storbritannien, ligesom det er logisk.

Bemærk venligst: Det er en smule "ikke en" familie film, som den tidligere del. Her er der også nogle elementer af sort humor. Komiske vold bliver mere stiv og naturalistisk. Men det er intet mere end et modefænomen. I de fleste scener humor er baseret på billedet af de gamle keltere, der opfører sig som indbyggerne i det viktorianske England. Det har endda sin egen halm Big Ben.

interessante fakta

Det er i øvrigt værd at bemærke et par interessante punkter om denne film. For det første, Cæsar og Norman levede i en helt anden tidsalder. For det andet, betale din opmærksomhed for at forhindre Cæsar at lokke til deres side af Asterix (der engang England vil gå i krig på Frankrig, længden af hundrede år). Også se på den rolle, som aktører. Bauer - skuespiller, der spillede Asterix, også spillet i den anden del af filmen (Otis). Den eneste skuespiller, der har spillet i alle fire film er Depardieu.

Generelt være alting er, billedet er sikker på at bringe dig stor glæde, op med humøret, giver oprigtige smil. Glad visning!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.