Kunst og underholdningLitteratur

"Krig og Fred" - en roman problem. "Krig og fred" L. N. Tolstoy

Romanen "Krig og fred", den grundlæggende arbejde af den store russiske forfatter Count Lva Nikolaevicha Tolstogo, blev skrevet i perioden 1863-1869

Planen for arbejdet, har forfatteren dannet længe før skriftligt, med henvisning til emnet for den Decembrists opstand, der fandt sted i St. Petersborg December 14, 1825. Leo Tolstoy satte sig for at vise livet i det russiske samfund af tiden, og da oppositionsbevægelsen, diverse hemmelige selskaber med deltagelse af de Decembrists var den mest radikale og vigtig i det politiske liv i den russiske stat, besluttede forfatteren at bruge dette tema som grundlag for sit arbejde.

Fortolkningen af det hidtil ukendte

I et udkast til forord til fremtidige litterære mesterværk "Krig og fred" nye spørgsmål Lev Nikolaevich Tolstoy udpeget som søgningen efter hovedpersonen. Forfatteren foreslog, at det ville være billedet af decembristernes, en af heltene fra den tid, vender tilbage med sin familie til deres hjem efter linket. Men plottet i romanen krævede en karakteristisk beskrivelse af hovedpersonen siden sin ungdom, og derfor var det nødvendigt at gå tilbage omkring 20 år siden, i sin fortid. Forfatteren besluttede at starte historien er med 1805. Samtidig er det overordnede tema i romanen "Krig og Fred" forlangte fortolkning bredere end den, der afslører historien om Decembrists, og dermed, i løbet af skrive en roman i første omgang var krigen mod Napoleon og begivenheder, den ene eller anden måde er forbundet med det .

forfatterens opmærksomhed har skiftet til den Fædrelandskrig i 1812 og for perioden forud for invasionen af den franske hær under ledelse af Napoleon Bonaparte. Ikke desto mindre, et par kapitler i de ufærdige værker af 1860 under navnet "Decembrists" Tolstoy brugt romanen "Krig og Fred". Problemet ligger i den nye konstruktion af plottet, som er forfatterens hensigt var at dække næsten et kvart århundrede historie det russiske folk og den russiske hær. Forfatteren gjorde det, med den opgave, han klarede glimrende.

Eksempler på den hidtil ukendte heroisk

Hans epokegørende værk "Krig og Fred" af Tolstoj Lev Nikolaevich skrev seks år, svarende i narrativ dybde og styrken af de romaner i verdenslitteraturen er ikke mere. Romersk imponerende billedsprog, er hvert tegn etableret med en høj grad af sikkerhed, det heltemod af russiske soldater er indlysende - de kæmper for en retfærdig sag, for deres familier, for deres hjemland. Et eksempel er kaptajnen Tushin og dens batteri, en afdæmpet tilgang af fjenden. Hidtil uset modet af den russiske hær i slaget ved Borodino, når besluttede skæbne Rusland, beskrev en forfatter et skræmmende naturalistisk, men hvert ord i romanen, selvfølgelig, sandt. Moralen i den franske, selvfølgelig, står ikke nogen sammenligning med kampånd af de russiske soldater, i dette, i det store og lagde fundamentet for den vigtigste sejr af den russiske hær. Alle tegn i Tolstoy afspejles i romanen som patrioter i deres land.

Litteratur og Maleri

Når du skriver et produkt af "Krig og fred" roman af problemet ligger i det faktum, at det var en fiktion, den bredeste felt, en mosaik af menneskeskæbner. Lva Tolstogo tegn skrives sarte, præcise streger, kan hans litterære dygtighed sammenlignes med maleri af Paolo Veronese, der også grundigt engageret i alle detaljer i ansigterne på sine karakterer på de enorme lærreder af den venetianske Dogepaladset, og heltene fra disse hundreder.

Den kunstneriske værdi af værkerne

I romanen "Krig og Fred" af Tolstoj præsenteres på siderne i alle sociale lag, fra simple soldat til kejseren og hans følge. Viser alle aldre, forskellige klasse, rige og fattige, ærlighed og uærlighed, sunde og syge. Russiske samfund, de lavere klasser og middelklassen, kongen og hans undersåtter - alle finde en plads i de største litterære værker af tiden.

Den kunstneriske arbejde hænger nøje sammen med livets realiteter, mængden af almue, marginal del af samfundet er undertiden vilde ukontrollabel kraft, drevet af impuls. mord scene Vereshchagin eksempel. Brutal, modbydelige hensynsløshed som et resultat af det momentum fejer væk alt på sin vej - det er det russiske folk, historien kender nogle eksempler. Dette er det vigtigste punkt i romanen "Krig og Fred" - viser det russiske samfund, alle dets fordele og ulemper.

Filosofien af det hidtil ukendte

Gennem hele romanen Lev Nikolaevich Tolstoy forsøger at få mening ud af den oprindelige livets begyndelse af det russiske folk, at fastslå årsagerne til spontanitet hans handlinger. produkt filosofi er, at viljen og den enkeltes mulighed for tabt forgæves, hvis de ikke er i kontakt med virkeligheden, gå væk fra, hvad der sker. Kun uselvisk tjeneste til tanken kan motivere en person til at gøre kampen om den rigtige årsag, tage det til slagmarken, tvunget til at acceptere døden som en hyldest.

specificitet

Talrige billeder af romanen "Krig og Fred" præsenteres af forfatteren klarsynet, med en beskrivelse af hver. Derfor er en speciel, respektfuld holdning af forfatteren til Kutuzov, der ikke er stærke strategiske talent og heltemod af kriger, og det faktum, at han indså, at den eneste metode, hvorefter det er muligt at håndtere Napoleon. Derfor fornægtelse af Tolstojs personlige kvaliteter Napoleon, som pralede af hans resultater, tilskrive dem til hans påståede eksklusivitet. Forfatteren har ikke skåne farver, når der beskriver en simpel soldat Karataeva Platon bor ifølge Tolstoj, i rollen som den største salvie, fordi han så sig selv en del af hele den sociale og smed deres individualitet.

Ansvaret for forfatteren

Philosophie Lva Tolstogo er ikke ræsonnementet om emnet, som det normalt er tilfældet med de fleste forfattere, og en grundig analyse af de mindste begivenhedsoplysningerne, der finder sted i samfundet, såvel som i hans geniale evne til at kombinere uensartede dele i én, hvilket skaber et komplet billede og underskrevet sparke med navn. Ansvar Tolstoho mærkes i hvert kapitel, dens udødelige, det fascinerer læseren, som gradvist begynder at tænke i samme retning med forfatteren.

tegn

I sit arbejde "Krig og fred" roman problem ligger i det faktum, at det var nødvendigt at udpege en af hovedpersonerne i hele russiske hær. Den røde tråd i arbejdet kommer temaet for ubetinget støtte til de soldater og chefer mennesker. Rens landet fra den russiske invasion - det mente alle de officerer, soldater, bønder, arbejdere, sagde embedsmænd. Identiteten af det russiske folk kunne ikke brydes invasion udefra, det passer ikke den mentalitet af den russiske samfund, og hvis det er tilfældet, vil den invaderende fjende sikkert blive ødelagt. Dette resultat arbejdede ideen om hver russisk. Rush omfanget af den partipolitisk bevægelse, patriotisme og kærlighed til landet har skabt "en klub af folks krig", som er at ødelægge fjenden.

Leo Tolstoy stolt militær magt af den russiske hær, ganget med patriotisme og ofre resten af befolkningen i den russiske stat. Folk-helten allieret med den russiske adel under krigen at fordrive fjenden. De bedste repræsentanter for russiske adel nåede ud til masserne, deriblandt Pierre Bezukhov og Andrey Bolkonsky, Natasha Rostova og Vasily Denisov.

Billedet af Kutuzov

Helten i krigen med Napoleon, Mihail Illarionovich Kutuzov, var uadskillelig fra hans soldater, det er hvad gav ham styrke. Fartøjschefen har ikke modtaget opmuntring fra kejseren, hemmeligt hadet ham, men Kutuzov i Kongens omgangskreds loyalitet og havde ikke brug for, at han havde en meget mere kraftfuld kilde til inspiration - hæren, soldaterne og officerer af de hengivne. Feltmarskal Kutuzov vandt, opfylder vilje det russiske folk, vel vidende det formål at stå foran ham og for hele landet.

publikationer

Karakterisering af romanen "Krig og Fred" afslører den kraftfulde potentiale russiske samfund, som historien kender slaveri. Kortsynethed ambitiøse invasion såsom Napoleon, deres pomp, men skam, vil ikke være noget. Historisk militær konfrontation uundgåeligt ender i sejr det russiske folk.

I 1865, i tidsskriftet "russiske Gazette" de to første dele af romanen med titlen "År 1805" blev offentliggjort. Den fulde udgave af skelsættende værker af "Krig og fred" af Tolstoj, i seks bind, udkom i 1869.

Lev Nikolaevich Tolstoy roman "Krig og fred" for evigt indtastet den gyldne fond af verdens litteratur.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.