Kunst og underholdningFilm

Kornelius Fadzh - et tegn fra verden af Harry Potter

I denne artikel vil vi fortælle dig om ministeren for magi, der holdt sin post indtil udgangen af den femte Harry Potter bog. Hans navn er Kornelius Fadzh. I 1981 begyndte han at arbejde i ministeriet som vicechef for afdelingen for nødsituationer, men straks tog posten som minister for magi i 1990, efter omstyrtelsen af Lord Voldemort. I 1996, da det blev kendt, at Lord Voldemort genfødt, Kornelius Fadzh mistede sin stilling og blev rådgiver.

tidlige år

Kornelius Fadzh blev født i Storbritannien. Han er uddannet fra Hogwarts, ligesom mange andre børn i England. I 1990, efter at have forladt Millicent Bagnold, det indtager posten som minister Fudge. Selv om mange guider ville i stedet ministeriet ledet af Albus Damblodor. Men han foretrak skole. I begyndelsen af det arbejde, frem til 1992, Kornelius Fadzh konstant spurgte Damblodora rådgivning, indtil det blev mere tillid til deres evner.

Bestyrelse 1992-1993

I den anden bog af angreb basilisk (en kæmpe slange med en dødelig udseende) begyndte magiske samfund til at lægge pres på Fudge ham til at gøre noget. Det eneste, der kunne gøre Cornelius Fudge - en skovfoged tage Hagrid til Azkaban. Men i sidste ende viste det sig, at skovfogeden er uskyldig, og han blev løsladt med grund undskyldninger.

I den tredje bog af Cornelius spillet en central rolle. Han forlader Sirius Black magasin, der ser det som Peter Pettigrew i rotte formular. På grund af dette, han undslipper fra fængslet. Hertil kommer, tale med lærerne Fudge Harry Potter lærer, at ifølge den officielle version, at Sirius er skyldig i drabet på sine forældre.

Cornelius Board 1994-1995

I den fjerde bog Kornelius Fadzh er ikke kritisk, bortset fra at i sidste ende ikke tror på en genoplivning af Lord Voldemort. Efter alt, kan denne nyhed ødelægge hans karriere, og hans beordret verden. Fudge direkte sagt, at Potter er farlig og syg, men instruktøren af skolen stod på siden af hans elev. Siden da, den måde Damblodora og minister spredt.

Aktiviteter Cornelius Fudge fra 1995 til 1996

I den femte bog Fudge bliver mere og mere mistænksom. Han mener alvorligt, at direktøren for skolen besluttede at tage hans plads. En erklæring om, at Du-Ved-Hvem blev genoplivet, forklarer hans forsøg diskriditirovat. I begyndelsen af den femte bog, personligt han førte høringen af Harry, da han forsvarede Patronus stave mod Dementorerne.

I september, Kornelius Fadzh sender til skole hendes mand - Dolores Umbridge, der bare ikke kunne lide disciplene. Indførelse deres dekreter om uddannelse, Kornelius Fadzh indfanger mere magt på Hogwarts. Desuden blev forsvaret mod kurset Mørkets Kræfter ændret. Nu eleverne læse kun bøgerne og ikke bruge tid på praktiske problemer.

Efter slaget Lord Voldemort og Damblodora Cornelius endelig indser, at fortælle sandheden var Harry Potter. Tegn i den femte bog af at opleve en betydelig chok, da vi så et glimt af den onde troldmand i historien!

Udmeldelse Cornelius Fudge

Efter Lord Voldemort begyndte at operere åbent, Kornelius Fadzh (skuespilleren der spillede ham - Robert Hardy) trådte tilbage som minister. Fra det øjeblik hun arbejdede som assistent for den nye minister Rufus Scrimgeour. Denne læser vil lære i begyndelsen af den sjette bog. Desuden er Cornelius nu arbejder med Muggler premierminister.

I samme del af Kornelius Fadzh Damblodora deltog jeg i begravelsen, der dræbte professor Snape.

Yderligere liv i Cornelius

Når et kup i Ministeriet for Magi, posten som mægler mellem ministeren for magi og Muggle statsminister ikke længere er nødvendig. Desværre, skæbnen for den ukendte troldmand.

Overflødigt Cornelius latinske navn betyder "horn". Til gengæld ordet "horn" oversat til engelsk betyder "fiktion" eller "snyd". Dette Rowling ønskede at understrege karakter og Cornelius, og dens værdi i bøger.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.