HjemlighedReparationer

Sådan sheathe de badeværelse plast-paneler: råd og tips

Badeværelse er et rum, hvor der altid er høj luftfugtighed luftmasser. Det afhænger ikke af den måde, hvorpå der er anbragt i luftvejen. Hvis du tidligere kunne ses i udformningen af dette rum kun keramiske fliser, nu ofte bruges til at arbejde plast. Hvis du for nylig, hvordan man armere de badeværelse plastik paneler eneste kendte fagfolk, nu gør det nogen kan. Det ville ønske.

Række plastplader

Så vi besluttede at sheathes de badeværelse plastik paneler. Umiddelbart er der et problem med valg, på grund af materiale på markedet ganske stort antal. Plast har en anden, ikke kun i kvaliteten af dens fremstilling, men også i strukturen, samt til udvendige design.

Plastic paneler kan være:

 • i form af strimler;
 • i form af plader.

Fastgøre de to arter er den samme.

Typer af plast overflader af panelerne

I øjeblikket et materiale såsom plast-paneler, er der flere muligheder for overflade-design:

 • glat;
 • ru;
 • mat;
 • blank;
 • strukturel.

Rådet. Fagfolk anbefaler ikke brug af blanke plast panel i efterbehandling bad værelse, da de i sidste ende vil blive fejet op plak fra vandet.

Egenskaberne for plast i at ændre udseendet af overfladen ikke ændrer sig.

Hvad gjorde plast-paneler?

Dette materiale har fremragende egenskaber på grund af den råvare, der er gjort. Plastsammensætningen indbefatter polivinilhloril, farvestoffer, koblingselementer og andre additiver, som forbedrer materialets kvalitet.

Tekniske karakteristika for plastik paneler

Badeværelse, belagt plast-paneler (foto præsenteres i artiklen, er det bekræftet), har en temmelig usædvanligt design. Tidligere kun den anvendte plast til foring loftsfladen i rummet. Nu panelet er ofte monteret på væggen.

Således, plast har flere fordele frem for andre materialer til overfladebehandling. han:

 • fugttætte;
 • praktisk;
 • let at installere;
 • holdbar;
 • flammehæmmer;
 • frost;
 • holdbar;
 • relativt stærk.

Også værd at bemærke er, at plasten ved korrekt installation har en høj tæthed. Under overfladen ikke vil indsamle fugt.

Plastic paneler ikke absorberer fugtighed. Alt dette giver dem en tæt struktur, som ikke har nogen porer. På grund af dette vand, der falder på overfladen af materialet ikke overtræder udseendet af finish.

Før beklædning paneler badeværelse, er det værd at overveje, at materialet er helt praktisk. Det kræver ikke særlig pleje. Blot tørres af med en fugtig klud. Man kan endda bruge med rengøringsmidler af forskellig struktur.

Rådet. Dette gælder ikke for plast-paneler med en blank overflade. Det kan ikke slibende rengøringsmidler, der kan efterlade ridser.

Brandsikring leveres af plast-paneler ubrændbarhed anvendes til at fremstille dem råvarer. Under indflydelse af direkte flamme kilde kan kun plastsmelte, hvor de skadelige stoffer frigives til atmosfæren.

Frost modstand er manifesteret i det faktum, at dette materiale kan bruges ikke kun til boligindretning, men også til udendørs. Han bringer store eventuelle temperaturændringer.

Ud over alt dette, plast-paneler er holdbare og ikke ændrer deres udseende over en lang periode. Den gennemsnitlige levetid for plast i øjeblikket ikke er mindre end 15 år.

På hvilke overflader kan monteres plastik paneler?

Teknikken med, hvordan man sheathe den panelerne PVC badeværelse, baseret på det faktum, hvilken type overflade vil blive gennemført arbejdet er slut. Dette kan være:

 • væg;
 • loft.

Princippet om monteringsmateriale i dette og i det andet tilfælde er ikke ændret. Simpelthen, der er yderligere forberedende arbejde med disse overflader er lidt anderledes.

trin installation

Før armere de badeværelse plast-paneler, er det nødvendigt at kende nogle af nuancerne i det arbejde, der vil hjælpe med at gøre høj kvalitet og holdbar finish.

Der er flere stadier af arbejdet:

 • forberedelse af overfladen;
 • stelenhed;
 • fastgørelsesstrimler;
 • Overflade dekorative elementer.

Processen med overfladebehandling

Nogle mener, at før beklædning badeværelse plast-paneler, er det ikke nødvendigt at udføre forberedelse overflade. Dette er ikke tilfældet. I første omgang er det bedst at fjerne hendes gamle finish. Især hvis det er gips, der over tid allerede er blevet indstillet og vil smuldre. Også demontering udsat flise, der kan fiberbåndet (defekter på panelerne dannes i tilfælde af dens falder på den indre overflade af plasten).

Derefter behandles overfladen med specielle antifungale og antiseptiske midler, som bidrager til at beskytte det mod dannelse af mug.

Rådet. Det er især vigtigt at udføre sådanne aktiviteter i badeværelset, fordi der altid er høj luftfugtighed.

Proces stativkonstruktion

I henhold til reglerne Snip alle plastik paneler er monteret på en præfabrikeret ramme. Det kan være af træ eller metal.

Rådet. Valget af materiale til rammen skal være baseret på de tekniske karakteristika for lokalerne. Hvis det er vådt, er det bedre at bruge metalprofiler.

Selv hvis du laver en træramme og dække det straks med lak eller maling, vil det ikke tjene noget mindre effektivt end metal.

For rammekonstruktioner lavet af træ har brug for:

 • brædder og planker af ens tykkelse;
 • skruer og dyvler;
 • skruetrækker og hammer;
 • en sav eller stiksav;
 • bygherre niveau eller lod.

Cellerne af rammen skal være lille. Deres standard størrelse er 30-60 cm. Den eneste måde, du kan sikkert fastgøre plastik paneler på overfladen.

Rådet. Før sheathe badeværelset plast-paneler og opbygge en særlig ramme for dette, er du nødt til at undersøge mulighederne for fastgørelse strimler sammen. Og orienteret i skabelsen af celler på dem. Dette vil give mulighed for at konsolidere materialet i midten af billedet elementet (i bestyrelsen).

montering

En person, der for første gang besluttet at gøre reparationer selv, der er et spørgsmål om, hvordan man armere de badeværelse plastik paneler. Hvis du allerede har alt det forberedende arbejde er gjort, så i princippet alle de vanskeligheder er overstået. Vigtigst - fastgøre den første strimmel af materiale, som vil sætte retningen for installationen følges.

For at sikre panelet gnidningsløst, skal du bruge et niveau. Materialet udsættes i et plan og fastgjort til rammen konstruktion hæftemaskine. Du kan bruge dette til selvskærende skruer, men de er ret store, så der er en risiko for, at den næste bestyrelse ikke vil træde ind i rillen.

Herefter fulgte opsætning på overfladen af plaststrimler. De har en lock "torn-i-groove". De har brug for at indlejre bestemte klik. Især hvis plast problemfri. Hver tredje eller fjerde bånd fastgjort med en hæftemaskine.

Vigtigt. Skær stoffet til den ønskede størrelse er bedst kværn, der vil efterlade rent snit.

Montering af de dekorative elementer på overfladen af plast

Når arbejdet med installation af plast-paneler vil være færdig, skal du gå videre til udformningen af leddene i loftet og vægflader, samt montering fodpaneler. Hvis sidstnævnte får ingen problemer, det er dekoreret med nogle af de nuancer kan have leddene.

For ikke at få problemer, er det nødvendigt at huske følgende: at gøre installationen af loft lister eller dekorative hjørne kun behøver at bruge fugemasse eller byggeri lim. Andre måder at løse på plastik overfladefinish vil ikke fungere.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.