HjemlighedReparationer

Wooden indgangsdør - pålidelig beskyttelse af dit hjem

I de seneste år, den klassiske træ hoveddøren er mere og mere sjældne. Oftest kan det ses i land huse. De fleste mennesker bekymre sig om deres egen sikkerhed, vælger metal døre eller kombinerede modeller af metal, træ og plast. Alligevel træ indgangsdøren er stadig populær. Dette kan tilskrives dens levetid, økologisk kompatibilitet og fremragende udseende. Denne dør vil ikke rust ligesom metal, er det meget lettere. Det kan være dekoreret, en dejlig imiteret læder polstre. Under reparation, kan vi erstatte alle døre i lejligheden på den ene lavet af træ, vil det gøre interiøret mere elegant.

Trædør må nødvendigvis have en forstærket struktur, tætningspakninger og tærsklen. Overholdelse af disse krav vil beskytte dit hjem fra besøgene uønskede gæster, piercing vind og overdreven fugt.

Wooden indgangsdøren til lejligheden er der flere designs:

- Panel.

- Panel optagelse af metalliske plader.

Mange er interesseret i spørgsmålet om, hvad er kendetegnene for robust træ indgangsdøren. Dette er den korrekte geometrisk design uden deformation og forvrængninger. Det har to pålidelige, men helt forskellige lås (fortrinsvis cylinder og håndtag). Den skal have en sund og varmeisolering, og omkring omkredsen af én have en gummitætning.

Kasse dør fast sammensvejset langs omkredsen af metalstifterne, som er sikkert monteret på væggen.

Den højeste kvalitet og opfylder alle krav betragtes som en trædør fra array. Der er to metoder til fremstilling af sådanne modeller. Først den traditionelle - massivt træ, og den anden, mere moderne og billigere - fra den laminerede array. Til fremstilling af døre anvendes oftere tætte og værdifulde arter: mahogni, eg, ask, bøg og valnød, kirsebær. Alle disse materialer er unikke i deres egenskaber og er kendetegnet ved deres udseende.

Afskærmning trædør består af et hult eller faste brædder tykke tredive til fyrre millimeter, belagt på begge sider. Faste plader er normalt limet af tynde trælameller eller spånplade.

Fyldning rammen er fremstillet af bølgepap. Facing plast eller fiberplade fremstillet med en speciel slidbestandig coating.

Trædør er et symbol på god smag boligejer. Nogle virksomheder har gjort deres særlige designskitser i overensstemmelse med den stil af huset. De kan være dekoreret med udskæringer, der gør dem til et kunstværk. Træet - en miljøvenlige råvarer. Træ døre vil aldrig gå ud af stil. De er valgt i udsmykningen af elite lejligheder og huse. På dagens byggemarkedet, kan du købe produkter fra indenlandske og udenlandske producenter. Ganske ofte de er lavet på bestilling. Trædør indgang, prisen svinger fra 10.000 til 300.000 rubler - fornøjelsen er ikke den billigste. Men husk, at hoveddøren - er den telefonkort i ethvert hjem.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.