HjemlighedReparationer

Nivellering gulvet under laminatet

Lægning laminat er en vigtig proces i reparation af lejligheden, fordi det afhænger af ham æstetik dit gulv. Ved nivellering af gulvet skal behandles med særlig omhu. Når vi kommer til at gøre installationen af gulvet laminatgulve i den forberedende fase af reparationsarbejde bør gribes an meget omhyggeligt. Hvis gulvet vækkes ikke, laminatet kan ligge ujævnt. Som følge den vågner op betydeligt som røre ved og visuelt. Især hvis du beslutter at bruge et laminat af lyse nuancer.

For dem, der kommer til at gøre installationen af gulvvarmen er det værd at nævne, at når æglæggende laminat specifikke krav, der er fastlagt af producenten skal overholdes. I dette tilfælde, for alle former for laminat , der er de generelle krav, som vi vil forsøge at præsentere dig for:

  • Efterlad et mellemrum mellem sig selv og den gulvvarmesystem mindst 30 mm.
  • I første omgang slå varmelegemerne, er det værd 3 uger før æglæggende laminat. Sørg også for at tænde for varmeanlægget 48 timers installation.
  • Glem ikke at ventilere plads til at fjerne overskydende fugt.
  • Med gulvet opvarmningstemperaturen ikke må overstige 25-28 ° C.

Et stort antal metoder til gulv nivellering. Men de alle koges ned til det faktum, at som følge af gulvet skal være glat og jævn. På grundlag af moderne teknologi laminat planker er bundet uden klæbemiddel metode. Denne metode kaldes også "flydende". I dette tilfælde er der ingen vedhæftning til stueetagen. Laminat planker er forbundet i rillen. Undertiden anvendes PVA lim ved tilslutning spalten og tappen. Der er en vigtig regel, der blev udviklet i lang tid mellem mestre, nemlig behovet for at lægge panelerne i retning af lys. I dette tilfælde samlingerne mellem panelerne er næsten usynlig.

Ved lægning laminat på kanterne specielt forlade huller. Men bare rolig, de vil ikke være synlige. Til dette er der specielle dilatatorer, der er indsat ind i mellemrummet mellem væggen og af kniven laminat. Ekspandere er lavet i farven af laminatet. Derfor, i hvert fald forbliver usynlige. Afstande nødvendigt at efterlade, som følge af ændringer i temperatur, kan fugtighed eller MDF fiberboard bane være svagt deformeret.

Når du planlægger at bruge et laminat, før eller senere står spørgsmålet: "Hvor og hvad de skal købe laminatgulve?". I online butik PBX MARKED sælger høj kvalitet, lave omkostninger laminat fra den tyske producent.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.