TravelingTips til turister

Rejser til øen Olkhon på Lake Baikal: beskrivelse, rejser og campingpladser

Det grænseløse Baikal er uden tvivl det dybeste og største reservoir for ferskvand på vores planet, der strækker sig 600 km på overfladen af kloden, en gang tjent som den antikke stammers maleriske vugge. Søen har mange mystiske og interessante steder, der adskiller sig i fantastisk natur og mystisk atmosfære.

Ankommer til Baikal, først og fremmest besøge øen Olkhon med barske kyster og en hel blanding af unikke landskaber. Her skaber naturen sig gunstige betingelser for økoturisme, vand, cykel, hest og fodture. Til dette formål kommer der tusindvis af turister hvert år.

Et sted dækket med legender

Øen Olkhon på Baikal-søen, hvis billede kan ses i artiklen, er fastlandet perle. Derudover er dette den største ø med en længde på 73 km og en bredde på 15 km. Fra sine bjergkåber åbner et panorama af hele Baikal og dets naturlige skat. Ifølge lokale beboere er dette område beboet af mystiske skabninger. Om Olkhon har længe været dannet af legender og myter.

Det var i hans nærhed, at den gamle shaman blev tildelt gave til kommunikation med andre verdenskræfter. På øen er der en drage, lavet af sten, som tilbedes af Buryats. De betragter ham som en hellig guddom - Olkhons herre. Der er en opfattelse af, at denne livløse struktur bringer lykke og beskytter mod ulykker på vejen. For at berolige ånden, satte han i nærheden af sine "fødder" turister et tilbud og vandede jorden omkring sig med alkohol.

Klimatiske og naturlige forhold

Øen Olkhon ved Baikal-søen grænser op til Baikal-reservatet. Dens klima adskiller sig væsentligt fra resten af kontinentalsonen.

Om vinteren er der lidt sne i området, og der er ingen alvorlige frost. Mange på dette kontinent er solrige dage, de varmeste måneder er juli og august. Der er lidt nedbør på Olkhon, grunden til dette er tilstedeværelsen af Primorsky Ridge, som beskytter øen mod luftmassernes indtrængning. På trods af en så kraftig naturlig barriere opstår der undertiden kraftige regnvejr her, og der ses stærke vinde.

Med hensyn til floraen efterlader den uudslettelige minder og følelser. Den primære natur koncentrerede steppe landskaber, marmor øer og varme bugter på ét sted. Området er dækket af blandede skove med reliktsøer, samt tætte røde laver, klitter og sandede kuperede områder.

Øen Olkhon på Baikal-søen er stor nok, den rummer stor Nuku-Nur, Shar-Nur (salt sø), Nurskoye og Khankoy. Der er ingen i nærheden af floden, nogle gange i skovtykkerne kan du finde små strømløb efter regnen, som hurtigt tørrer op.

Hellige og fremragende objekter

Øen Olkhon på Baikal er berømt for sine mange historiske arkæologiske konstruktioner, som er omkring 140 på territoriet. Denne arv i Baikal-regionen omfatter gamle bebyggelser, ruiner og kirkegårde. I den nordlige del er Kobylyahalvøens hoved med pittoreske bugter og stenhætter. Ellers hedder det Chorin-Irgi. Ifølge pålidelige kilder opstod livet på dette jordstykke for 5000 år siden.

På den nordlige kyst af denne halvø er den berømte kappe af Halte, hvorfra man kan se Småhavet, Olkhonsky Gates og hele Primorsky Range. Under udgravningerne fandt arkæologerne et kultkompleks fra 17-17-tallet på kanten. En anden populær attraktion er Cape Khorgoy med en beskyttende mur bygget af Kurykans. I nærheden er der en jordens rampart. Bevis for tegn på liv var jernknivene og pilehovederne fundet i 6. og 9. århundrede.

I nord for Olkhon er der Khankhoi-søen, hvor forskellige fisk lever. På den vestlige del af denne sø har forskere opdaget et forfalsket ritualcenter, bygget i 7-10 århundrede f.Kr. På sit område er der omkring 20 gamle stenbygninger. Især populær er shamanklipperen. I det er en hule, der tidligere var tjent til ofre. Senere byggede de et alter af Buddha, som selv lokale folk begyndte at tilbede.

Rejse og hvile på Baikal-søen

Olkhon Island er blevet betragtet som et mekka i flere årtier allerede. Attraktive område for en aflukket, ekstreme og strandferie. Toppen af tilstrømningen af turister falder i juli-august, her kommer fans af etnografi, yoga, fiskere og elskere af aktiv tidsfordriv. Regionen er berømt for sin helbredende mudder og mineralvand i den gule sø (Shara-Nur).

Folk stopper i private huse, telte og hotelkomplekser. Tilstrækkeligt udviklet turistinfrastruktur er berømt for øen Olkhon på Baikal-søen. Vandrerhjem er altid fulde af gæster, især om sommeren. Hele denne øs territorium er officielt anerkendt som sikker og beskyttet, der er ingen farlige mider og dyr. Vi foreslår, at du gør dig bekendt med flere komplekser.

Lada hostel

Et komfortabelt hotel er et træhus midt i skoven. I den kolde årstid opvarmes værelserne. I værelserne er der hyggelige pejse, der giver atmosfæren et romantisk udseende. Hotellet har på sit territorium et rigtigt russisk bad og et udlejningscenter til sportsudstyr. Der er en udflugtsskranke og en café.

Der arrangeres tre måltider om dagen for gæsterne. Du er sikker på at prøve de udsøgte retter af sibirisk køkken, du kan sætte pris på unikke godbidder fra hvidfisk og omul, og også prøve vegetabilske sortiment. Hvis du vil, kan du bestille vegetariske retter.

Olkhon Marina komplekset

Et gammelt hotel på kysten af den smukke Zagli Bay er et afsides sted for elskere af en fredelig ferie. I dette paradis hjørne føler du dig virkelig den charme af naturlig charme. Og den reneste luft, sollys og stilhed virker bedre end nogen medicin på vores krop. Boligbeholdningen præsenteres i form af små sæsonhuse med delvise bekvemmeligheder. På basis af en bred vifte af underholdning fra fiskeri til kognitive ture.

De, der ønsker at dykke ind i fredens verden og uberørt naturskønhed, kan til enhver tid besøge øen Olkhon på Baikal-søen. Anmeldelser af turister, der kommer til disse regioner, i nogle tilfælde entusiastiske. En majestætisk, barsk og et sted magisk lokalitet byder gæsterne velkommen med gæstfrihed og venlighed. Feriegæster var tilfredse med hyggelige hoteller, komfortable forhold, en atmosfære gennemsyret af gamle legender og hemmeligheder.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.