FormationFAQ uddannelse og skole

Pay Uddannelse i skoler: Fordele og ulemper

I begyndelsen af 2011 blev det planlagt i de russiske skoler i alle regioner at indføre lønnet uddannelse. Således Federation Rådet er stadig April 28, 2010 godkendt af den russiske Duma har vedtaget en ny lov om indførelse af en reform gebyr i de budgetmæssige institutioner i Den Russiske Føderation. Dette lovforslag blev indført i slutningen af 2010, eksperter fra Udvalget om Budget og Skatter i Den Russiske Føderation. Det vigtigste formål med reformen, som er forankret i forfatningen af indførelsen af gratis uddannelse i skoler, en hurtig lindring fra kasser af statens budget for indeværende underslæb sektor.

Repræsentanter for "Forenede Rusland" stemte for lovforslaget enstemmigt "ja", men fraktionen "af det kommunistiske parti" og "Fair Rusland" blev ikke understøttet. Ordlyden har vakt bekymring i samfundet generelt af den nye lov, som blev skrevet på en sådan måde, at det system af uddannelse for almindelige borgere er ikke tilgængelig. Det er loven betød indførelsen af fuld kontrol over prissætningen af elementer fra skolens institution. Nu vil midlerne blive udfaset i hver by skole, men spørgsmålet om studieafgifter vil blive besluttet af retningen af en bestemt institution.

Ifølge dette dokument, alle offentlige institutioner vil blive overført til den autonome ordning og budgettet form for uddannelse. Nye budgetmæssige institutioner nu får ret til at deltage i pædagogisk aktivitet, der bringer dem indkomst og indkomstfordeling mellem lærere og lærere vil administrere direktør for institutionen.

Betalt uddannelse har en række fordele. Blandt de fordele, det kan bemærkes, at med hjælp fra skolens regningen vil have mere selvstændighed samt de vil have mere fleksibilitet til at disponere over alle modtagne likvide midler. Men på samme tid, som følge af indførelsen af betaling for de erfaringer ikke behandle spørgsmålet om gennemførelsen af nye uddannelser, som skal overvåge kvaliteten af uddannelse. Efter alt, betalte uddannelse indebærer en mere grundig og uddannelse af høj kvalitet.

Rigtigt, det er værd at bemærke, at overgangen til betalt uddannelse vil ske gradvist. Først Undervisningsministeriet har planer om at afsætte midler til at sikre grundlæggende uddannelse. Dette tyder på, at budgettet i landet vil fortsætte med at flyde midler til at betale for basale skolefag, såsom russisk sprog, litteratur, matematik, fysik og andre vigtige videnskaber. Så er det planlagt at omkring 40% af den russiske skoler til at overføre til de nye finansielle og ledelsesmæssige principper for uddannelse, som alle forældre kan vælge, for alle fag til at betale, men for hvad der ikke er. Således vil en del af emnerne for uddannelsen betales af staten, som en del af forældrene. Dette vil ikke blot øge omsætningen af midler i skoler, men også at forbedre kvaliteten af uddannelse.

Men forældre, der giver deres børn i skole med disse principper ikke er enige. Fordi nu, for hvert barn kommer til at betale mere end 5.000 rubler er nødvendige for at undervise grundfag samt til at betale for ekstra ydelser såsom en vandretur i afsnittene og klubber. Hertil kommer, at betale skolepenge kompliceres af det faktum, at uddannelsesinstitutionerne bliver nødt til at danne en særlig fond, som vil blive overført og alle midler. Og for dets dannelse er nødvendigt at leje plads og hyre en professionel revisor, der vil håndtere alle papirarbejde og til at betale skat.

I sidste ende vil den nye lov føre til, at alle skolens udgifter skal afholdes af forældrene. Desuden vil skolen blive offentliggjort prislister, hvor hver af forældrene vil være forpligtet til at vælge bestemte emner til deres barn. Så vi kan sige med sikkerhed, at betalt uddannelse vil ikke forbedre kvaliteten af uddannelse, men kun øge antallet af uuddannede mennesker.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.