Hjem og familieHelligdage

Hvor at fejre hans fødselsdag i St. Petersburg: en parade af interaktive museer

Petersborg hævder at være den kulturelle hovedstad i Rusland. Hvis du bor i denne vidunderlige by, hvorfor ikke fejre dit barns fødselsdag ... på et museum? Overrasket? Ja, det kunne kun drømme, men museet konceptet har ændret sig radikalt i de seneste år, selv for et årti siden. Nu er disse kulturelle institutioner (børns også noget for sikker!) Tendens til at være interaktiv, interessant. Bogstaveligt, hvert år er der nye former for arbejde, ændre eksponeringen, født usædvanlige projekter. Så hvor at fejre hans fødselsdag i St. Petersburg?

Børn byen - Kidburg

Hvis du stadig aldrig har været i denne forunderlige by - det er tid til at møde ham, sammen med dit barns gæster. Kidburg - dette museum erhverv. Den er designet som en rigtig landsby med gader, huse og butikker, men bor i byen kun børn. De trænede du gerne speciale og kan vise sig som en bager, brandmand, læge, eller husmødre. I byen 30 "huse", der er en bank, et hospital, køreskole, gård, trykning og så videre.

På børnenes fødselsdag i St. Petersborg Kidburg tilbyder omkring et dusin programmer afhængig af alder og interesser fødselsdag dreng og hans gæster. Ferie er designet til et par timer med en kop te. Børnene vil lære grundlæggende erhverv med Dunno og knapper, børn i gymnasiet alder kan mestre fremstilling af papir, smide en Hollywood fest, afslører hemmelighederne af faraoerne, for at finde guldreserver Kidburga med cowboys og blive helten i dette blad "virvar". For fødselsdagskage kan du bestille en lækker og usædvanlige gaver.

Hvis du stadig ikke har besluttet, hvor at fejre hans fødselsdag i St. Petersborg, tilbyder vi endnu en win-win - "Labirintum".

Interaktiv museum "Labirintum"

Dette hus er underholdende videnskab, der består af syv magiske dele, spejl, labyrint, sort rum, vand verden og andre - tilbyder børn bekendt med fænomenet fysik og kemi gennem eksperimenter og eksperimenter.

På dagen for fødslen af dit barn kan være i Fort Bayard, skolen for magi, besøger Grev Antifokusa, flyve omkring alle dele af verden, hjælpe til Sherlock Holmes eller nyde boblerne i regnbuen land. Det ser ud til, at tilrettelæggelsen af ferier i St. Petersburg - hest museum "Labirintuma" lærere. Din ferie vil være alle: konkurrencer, erfaringer, vittigheder, magiske tricks, spil, iscenesættelse. Programmet er designet i 1,5 timer, hvis det ønskes, kan du medbringe te, kage og slik og arrangere halv time te.

dukke Museum

Mange programmer for børn vise sig at være ødelæggende for forældrenes tegnebøger. Hvis du er på udkig efter, hvor at fejre hans fødselsdag i St. Petersborg, men har ikke planer om at bruge på børns ferie bryde banken, skal du sørge for at være opmærksom på den vidunderlige by museum for dukker. Især nyder denne version af prinsesser. Fødselsdagen Programmet omfattede en usædvanlig tur gennem haller af museet, en master-class på at gøre stof dukker, eventyrlige performancekunstner med spil og konkurrencer, te. Din fødselsdag pige vil modtage dukker hjemmefra en lille souvenir som en gave.

Må ikke gætte, hvor at fejre hans fødselsdag i St. Petersborg, bare ringe i forvejen og tilmelde sig et af disse museer - lille fødselsdag og hans gæster der bare kan lide det!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.