Kunst og underholdningFilm

Filmen "30 Dates": skuespillere og roller foto

I 2016 oplevede frigivelse af kaptajn Tatiana "30 Dates". Skuespillerne var i stand til at skabe en let drillesyge komedie, hvorefter tror på ægte kærlighed.

filmen

Tredive Dasha arbejdede som sekretær på magt og hysteriske chef. Hun forkæler alle hendes anmodninger og håber, at favorit Fjodor endelig gøre sit frieri. Men den ubekymrede og uansvarlige Fjodor siger, at de har brug for til at forlade. Knust af personlig tragedie, Dasha kaster ind i dybet af depression. Man spørger hendes hjælp nabo Oleg skørtejæger. Kraftfuld oligark havde lært, at det var ham utro kone. Nabo Dasha - fotograf, er konstant omgivet af langbenet modeller, men har ikke vidst dette, inspirerer og inspirerer følelser.

Man plæderer Dasha foregive at være hans kone og at lade ind i hans lejlighed for at skjule fra den rige mand sendt muskuløse hævnere. Dasha har ikke noget imod, men den modydelse.

Oleg er taget undervise en kvinde, hvordan man opfører sig med mænd, så de vil så hurtigt som muligt gjort det første afgørende skridt mod ægteskab. Heltinden begynder at følge den psykologiske system tredive datoer. Den endelige skal være perfekt og bringe mødet med "prins". Men måske manden drømmer meget tæt på - den, der gemmer sig i hendes lejlighed.

I slutningen af historien Dasha og Oleg genforenet og anerkendte hinandens følelser. Det var i denne pige den fyr finder noget, der ikke er set i den anden - naturlighed og individualitet. Og når Dasha med en ny garderobe, makeup og mere tillid understreger sin skønhed, er det endnu mere ønskeligt. Aktørerne i filmen "30 Dates" medvirket til at gøre denne historie virkelig sjovt.

Natalya Medvedev i rollen som hovedpersonen

En original stjerne af showet Comedy Woman Natalya Medvedev spillede rollen som uheldig i kærlighedsaffærer Dashi. Hun begyndte sin karriere med en omgang KVN (holdet "Fedor Dvinyatin") i fremtiden er allerede i projektet TNT viste handler færdigheder. Endelig har Medvedev formået at vise dem, og i en spillefilm. Natalya vendte excentrisk, men meget sød karakter. Aspiring skuespillerinde kunne skildre omdannelsen af hendes karakter, udviklingen i dens endelige udseende sammenlignet med begyndelsen af historien.

Først Dasha har en lille baby ting, dekorationer i form af små dyr og elsker at lave sjove frisurer. I den forbindelse er det ligner Lou, heltinden i melodrama, "Før jeg mødte dig." Så bliver hun mere elegant og yndefuld. Fascineret af en sådan ændring, ex-kæreste forsøger at vende tilbage Dasha, men nu er hun indser, at det ikke føles for ham intet andet end en smertefuld hengivenhed. Natalya Medvedeva gik godt denne rolle.

Nikita Panfilov som ekstraordinær Prince

I komedien "30 Dates" aktører valgte oprindeligt og rammende. Et af de sex symboler på moderne russisk biograf (Nikita Panfilov), hovedrollen i den sensationelle show TNT "La Dolce Vita", en nabo Oleg spillet, der hjælper Dasha finde en egnet herre, men i sidste ende, han forelsker sig i deres elever. Nikita karakter, såvel som alle de tidligere legemliggjort, at få en reel forfører, for hvem det er svært at modstå. Indbydende udseende, fløjl stemme, henkastet elegant og knappede hans skjorte, bag hvilken skjuler en ensom hjerte. Nikita helten, i virkeligheden, var ikke ufølsom og patetisk. Han er i stand til at elske virkelig og opfatter den elskede som en muse, hvor hver linje er perfekt.

andre roller

I filmen "30 Dates" cast og den rolle, ikke blot større, men også mindre vække interesse og endda overraskelse. Selvfølgelig, en uventet person, reinkarneret i hovedpersonen bejlere, som hun mødte på internettet. I "30 Dadler" aktører, hvis lattervækkende foto billeder fremkalde et smil, stjernespækket den mest excentriske. Topping denne liste Nikita Dzhigurda, der spillede den mærkelige ejer af en bowlingbane. For det andet lyseste - Garik Kharlamov - den legendariske part "Comedy Club", som blev for et stykke tid en slags politibetjent skydning Motorin.

Dasha opfylder også elsker af hærdning af Sergei Batalov og macho med perverterede smag intime af Daniel Yakushev, kendt for "Kiss", "Junior", "Angel eller Demon". I øvrigt, filmen spilles endnu en skuespiller fra "Kiss!" - Yan Tsapnik. Han fik rollen som en jaloux Tycoon. Komisk billede af en lunefuld chef Dashi, Veronica, Irina legemliggjort Hrinova. Olga Tumaykina spillede skaberen af den ulyksalige systemet "30 Dates". Skuespillere komedie, alle uden undtagelse, forårsage et smil.

film kritik

Ikke alle kritikere godt modtaget komedie. Mange fordømte en banal og overfladisk historie, overdreven brug af klichéer og forsket script. Samtidig kritiker af "Empire" Jevgenij Ukhov, tværtimod har det identificeret en komedie som en nem og ganske morsomme. Tja, hvor mange mennesker, så mange meninger. Instrueret af "30 Dates" støbt og de øvrige skaberne af projektet forsøgt at gøre noget godt og opløftende. Det viste dem eller ej - det er kun en tilskuer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.