Kunst og underholdningFilm

Natalya Nazarova - skuespillerinde komedie Sovjettiden

Natalya Nazarova - skuespillerinde komedie, ikke at handle i film og spiller på teatret i næsten tredive år. For nylig var hun 67. Hvilke begivenheder i hans liv tvang hende til at forlade erhvervet, og hvordan er skæbnen for en skuespiller i dag?

Tidlig karriere

En indfødt i Alma-Ata, tilmelde dig i drama skole Nazarov ankom i Moskva. Datoen for hendes fødsel - 1949/06/28. Hun var høj pige med udtryksfulde udseende, hvorfra udstrålede venlighed og feminin bedøvelse. Tilmelding i et kursus Petra Massalskogo i Moskva Art Teaterskole, Natalya Nazarova, skuespiller biografi, der er lidt kendt til moderne publikum, i slutningen blev straks inviteret til Moskva Art Teater. 1972 - året for begyndelsen af sin teatralske og filmkarriere, som går godt fra den første dag.

Hun spillede rollen skelne og uselvisk gav sig til kunst, bliver en af de foretrukne skuespillerinder i teater direktører. Hendes karakterer - Aldonsa af "Dulcinea del Toboso" Nura fra den "gamle nytår", Olga og Kaleria af "Truckers" - forårsagede en konstant latter i salen, men hun ønskede rolle heltinde. I begyndelsen af den kreative måde var hun i stand til at overbevise instruktøren Vladimir Salyuk overlade den romantiske rollen som en ung pige, der ikke har vist sig. I stedet for bitterhed og ømhed Natalia Nazarova (skuespiller) bragt i hans karakter noget, der forårsagede den sædvanlige latter.

Pigen blev så krævende af mig selv, at i en sovesal af teatret gjort et selvmordsforsøg, forsøger at flygte fra livet. Det gemt, men denne handling afslørede sårbarhed og skrøbelighed af sjælen af skuespillerinden. Naiv og barnlig tæt som nogensinde og vil forblive Natalya Nazarova.

Skuespillerinde: personlige liv, foto, familie

Kolleger taler om Natalia, et foto, der præsenteres i artiklen, som fanatisk afsat til teater skuespiller. Tilfældet, når i "Tartuffe" partner Stanislav Lyubshin klemte hendes hånd, så, uforvarende dornuvshis, hun brød det, men afslutte spillet, ikke at vise smerte. Hun havde ikke en højt profileret romancer. Skuespillerinden blev så optaget af kunst, at hendes ægteskab med teater ekspert Vyacheslav Obrosova indgået et år efter afslutningen af det drama skole, blev en begivenhed i teatret livet. De levede helt lykkeligt, så deres skilsmisse i 80'erne alle overrasket. Man kan kun gætte på, at det var grunden: lidenskab alkohol mand, ingen børn eller skuespillerinde følelser for partneren Yuri Bogatyrev, som hun omhyggeligt gemte hele sit liv.

Efter programmet "Let Them Talk" i 2010, mange mennesker blev interesseret i spørgsmålet om, hvem denne Natalya Nazarova, en skuespiller, hvis børn har forladt hende helt alene i ensomhed og sygdom. Faktisk har de aldrig haft det. Kvinden bor i en lejlighed i den nordlige udkant af hovedstaden, hvor han engang boede, og hendes mor, nu afdøde. Næppe ikke var blevet en far og en bror. Nære slægtninge forblev niece opkaldt Marina, der bor i Almaty. Derfor, efter de tragiske begivenheder i 1989, da en ukendt mand i gården overfaldet hende og påførte traumatisk hjerneskade, blev en kvinde efterladt med lidt eller ingen støtte. Hun blev behandlet på hospitalet i lang tid, at være på randen af liv og død. Lægerne formåede at redde hendes liv, men Nazarova udvikle skizofreni, ikke tillod hende at fortsætte karrieren.

Pleje af teatret

Bizart skuespillerinde er set før: det var en maksimalistisk i alt, herunder venskab. En af hendes venner var Elena Proklova, besluttet at flytte væk fra Nazarova grundet forskellighed af temperament, for hun var en kvinde Natalia energisk og også støjende. I en af forestillingerne i gengældelse Natalya Nazarova, er skuespillerinden allerede kendt, slået ud af den tidligere kæreste med en stol på scenen. Proklova faldt kraftigt beskadiget haleben, som forårsagede en øget interesse i Nazarova personlighed.

Efter skaden udviklede hun mistænksomhed, frygt stadie, så gradvist skuespillerinde blev erstattet i forestillingerne. I det øjeblik kom, da rollen ikke var alt. En kvinde afskåret al kommunikation med kolleger. Gør det var ganske let, fordi i 1989, Moskva Art Theatre, truppen har 150 personer, opdelt i to hold under kommando af Oleg Yefremov og Tatiana Doronina. Natalya stoppet og inviteret i biografen, hvor hun spillede cirka seksogtyve roller.

filmografi skuespillerinde

Hendes kredit er næsten ingen stor rolle, men dens karakterer forbliver i hukommelsen for evigt, man behøver blot at se på billedet med sin deltagelse. Det mest slående rolle:

  • Vera i filmen Nikity Mihalkova på værker af Tjekhovs "Unfinished Piece for Mekanisk Piano" (1976).
  • Den saleswoman i filmen Tamara L. Menaker "unge kone" (1978).
  • Nura komedie Ardashnikov N. og O. Efremov "Old New Year" (1980).
  • Nina Ivanova i filmen A. Rogozhkina "Miss millionær" (1988).

Natalya Nazarova - skuespiller, der medvirkede i de mest berømte filminstruktører af tiden. Men den virkelige kendetegnende var den rolle i filmen Petra Todorovskogo "elskede kvinde Mekaniker Gavrilov" (1982).

Stjerne duo med Lyudmila Gurchenko

Billedet P. Todorovski, som om vævet af noveller, Gurchenko spiller en 38-årig kvinde, forsøger forgæves at vente på sin forlovede ved registreringsdatabasen kontor døre. Dette er en af de mest slående værker, som virkelig afslører hendes talent for dramatiske roller. Den rolle, kæreste med Lucy tager Natalya Nazarova, en skuespiller, hvis personlige liv syntes sammenflettet med skæbne heltinden. At kun er sætningen udtalt af Lucy "mindst én gang i livet for en kvinde bør gå amok." Hun kunne ikke bare spille sammen Gurchenko, men viser også styrken af deres eget talent, fordi det er på ingen måde ringere end den berømte partner. Kvinden viser en stærk, selvsikker, hun selv var barn, i stand til at overraske verden hver dag.

Men med hver ny rolle hun syntes at vokse ind tøj af sine heltinder, at få lidt latterligt, det sjove, det frække, men altid uendeligt rørende og morsom.

Livet efter berømmelse

Efter overførsel af "Let Them Talk" 2010 hædret kunstner af RSFSR Nazarov blev stiftet i Unionen af Teater Workers. Hun tilbød selv at spille en lille rolle, men hun indser, at det er blevet umuligt. Kreativ natur sindssyg kvinde har fundet udtryk i kunst og håndværk: Natalia broderer portrætter, syr tøj. Hendes liv strømme målt ved dens love. Natalya Nazarova - skuespiller, hvis personlige liv blev offentligt - en gang om ugen, tager sine bedste tøj til at gå til Vagankovsky kirkegård , hvor er begravet Yury Bogatyrev. Hun tager sig af sin grav og bringe blomster forbliver de mest hengivne fan af hans.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.