SkønhedHår

Grå hår hos børn: Årsager

Grå hår hos børn - et fænomen usædvanligt og tæller divergerende med den faste opfattelse, at de grå hår - et tegn på alderdom eller stress resultater. Erfaringer på arbejde, spændingen i at gøre vigtige beslutninger, hektiske tempo i livet - det er nogle faktorer, der bidrager til fortynding af uønsket hår, for tidlig Sedinko.

Rollen af melanin i kroppen

Hårfarve afhænger af farven på farvepigmentet - melanin, præsenteres i sådanne sorter som:

  • pheomelanin - er ansvarlig for den rødbrune hårfarve;
  • ossimelanin - manke giver en gylden nuance;
  • eumelanin - farvestoffer hår i mørke nuancer.

Kombinationen af disse farvestoffer er bestemt af de genetiske karakteristika personen og danner en naturlig, individualiseret for hver hårfarve. Melanin produceres melanocytter - cellerne i hårsækkene, stopper arbejdet som forårsager hårvækst med ingen farve (grå).

Barnet optrådte grå hår: hvad man skal gøre?

Barnet - en mand fra verden af barndom med sit legetøj, tegnefilm, eventyr. Men hans særlige rum er ikke immune over for penetration stress, som kan være forårsaget af en konflikt med kammerater, pædagoger misforståelse, en dårlig evaluering i klasseværelset. Og som et resultat, den første grå hår i et barn 6 år. Når virkningerne af stress aftager - farve krøller nødvendigvis gendannet til en naturlig.

Grå hår hos børn opstår som en konsekvens af nervesammenbrud og træthed, som kan være forårsaget af overdreven belastning eller en overflod af skolens vejledning og kreative kredse. Stærke rystesyge båret sygdom med komplikationer, svigt af bugspytkirtlen, lever, nyre, herpes infektion - årsager, der forårsager for tidlig udseende grå hår i den yngre generation. Når forældre spørger: "hvorfor barnet grå hår", den allerførste forklaring er arvelighed faktor. Det er sandsynligt, at de nære slægtninge til barnet på samme alder allerede havde gråt hår.

Sedin fra sygdom?

Grå hår hos børn kan være et tegn på tilstedeværelsen i kroppen af visse sygdomme på det genetiske niveau. F.eks vitiligo - er forskellige hudsygdomme, ud over den ovennævnte træk af epidermis kendetegnet ved hvide, veldefinerede pletter.

Neurofibromatosis - en sygdom arvelig karakter, som ud over grå hår vækst er ledsaget af en tumor, pigmenterede pletter på huden og spinal deformitet.

Grå hår er en naturlig hårfarve, når albinisme - en genetisk sygdom ledsaget af en manglende farvepigment produktion af melanocytter. Ud over at ændre farve shag albino mennesker lider reduceret syn og øjne karakteriseret ved rødlige farve, gennemskinnelighed forklarer blodkar gennem dårligt mættet iris pigment.

Flyttet kemoterapi for leukæmi - en alvorlig blodsygdom, kan også være årsag til grå hår vækst og mulig fremtidig skaldethed. Ophør af kemiske virkninger på kroppen forårsager genoprettelse af normal hårvækst og erhvervelsen af to af sin naturlige farve.

Grå hår i et barn: Årsager

En af de vigtigste årsager til grå hår vækst hos børn er manglen på i kroppen af vitaminer og næringsstoffer. Grå hår hos børn at vende tilbage til sin naturlige pelsfarve er mulig ved hjælp af multivitaminer indeholder i sin sammensætning paraaminobenzoynuyu og folinsyre. Undervejs bør sikre tilstrækkelig ernæring baby. Det anbefales at øge forbruget af friske bær og frugt, især kirsebær, brombær, abrikoser, jordbær. En positiv indflydelse på hårprodukter indeholder zink og kobber, nemlig, citroner, græskarkerner, valnødder, bananer og bønner. For at opnå maksimale resultater, kan du gnide saften af ovennævnte produkter i hårrødderne. nyttig saft af persille, er 2 spsk om dagen anbefales også at give kiddies.

Grå hår kan vokse selv i nyfødte, hvis deres mor i de sidste måneder af graviditeten for at tage "Chloramphenicol". Også grå kan forekomme efter langvarig udsættelse for solen, når håret, brænde ud, mister deres naturlige farve.

Hvorfor er der grå hår i et barn?

For at bestemme årsagerne til væksten i grå hår i et barn rådes til at søge hjælp fra en børnelæge og hudlæge for en komplet undersøgelse med en obligatorisk blodprøve, kontrol af niveauet af skjoldbruskkirtelhormoner og den generelle tilstand af det endokrine og immunforsvar. Ofte grå hår hos børn er ikke et tegn på tilstedeværelsen af alvorlig sygdom, og det burde ikke volde forældre bekymring. Men hvis det grå hår meget mærkbar og voksende for øjnene - Sørg for at besøge børnelæge.

Vi anbefaler ikke selvmedicinering børn og farve deres hår til at maskere gråt hår. Du må heller ikke trække dem, da situationen ikke korrigeres, og håret pære kan betydelig skade. Torn hår erstattet af en anden, såsom grå, på grund af manglen på hår taske melanotsytov. Grundlagt på stedet af såret revet hår kan blive grobund for sygdomsfremkaldende bakterier, betændte og bliver til en lille skaldede pletter på hovedet.

forebyggende foranstaltninger

Derfor, for at undgå, rådes til regelmæssigt at massere dit hoved: det forbedrer blodgennemstrømningen i huden. Som en skylning med shampoo effektivt at bruge et afkog af burre rod, kamille eller persille, og for at styrke hår i hovedet, er det ønskeligt at gnide burre.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.