SkønhedHår

Frisurer med en elastik - en nem måde at blive en elegant, romantisk og virkelig feminin!

Fremkomsten af en moderne frisure med en elastik blev efterfulgt af sin egen historie. Den første i denne retning, naturligvis, var den antikke græske gudinde. Efter alt, næsten alt bevaret fra det tidspunkt, hvor billederne vises til os piger med lange bølget hår trukket tilbage eller omhyggeligt indsamlet, skal du sørge forsiden dekoreret med elegante kranse, perle strenge, bandager lavet af stof eller silkebånd.

Meget trendy frisurer er blevet ens i de 20-erne af XX århundrede, da hår armbånd prydet med store lyse blomster, fjer eller sarte plexus. Så bandager slidt ikke kun med lange krøllede hår, men også med kort hår.

I 50-erne blev moderne styling med en stærk fleece, der er også dekoreret med bandager. Så der var Odri Hepbern, Sofi Loren og Brizhit Bardo. I dag til at gøre denne frisure, du skal bruge en mousse med effekten af en stærk fiksering og fleece, mens du flytter fra panden til bagsiden af hovedet. Arrangeret så håret er fast med lak, men i sidste ende sætte på en forbinding.

Der var også den periode af sene vintage, med sin såkaldte haircut Babette. Det var og er en ideel løsning for kvinder med ovale ansigt. I dette tilfælde har vi lavet en pæn glat valse og pakket sin base et bredt bånd eller blonde strikket bandage.

På trods af denne sort, i øjeblikket den mest populære betragtes en græsk stil. Frisurer med en elastik, fletning eller fletninger kan være i længere hår til at lave en smuk overraskelse. Det er interessant, da den korte haircut stil gamle græske gudinder ser ikke værre end med langt hår.

Gør håret med en elastik kan være i showrooms, men deres ejendommelighed er, at de er nemme at implementere og fås endda i hjemmet. Det kræver et godt kæmmet hår og lagt på en forbinding. Bedre, selvfølgelig, hvis håret ikke er helt nyvasket, som nettet er elastisk slip og glidende. Håret er opdelt i tråde, der er flettet ind i bundter og skiftevis sat gennem forbindingen. Færdig med en elastik frisurer rådes til at vedhæfte stifter eller usynlig for en god fiksering.

Som randen til en græsk-stil brug i dag tyggegummi af forskellige bredder på blonder, bånd mange forskellige farver, samt med rottehaler, rhinestones, kæder, perler og blomster.

Pandebånd kan købes i enhver butik, men ønsket om at være unikke kræfter pigerne til at skabe dem derhjemme. Mange undre om hvordan man laver tyggegummi til græske frisurer. Det er meget simpelt. Dette kræver, at fundamentet (fletning, bånd, et stykke hud eller en blomst) og tråd, samt gummi, et stykke sort klæde, limpistol og saks. Flower og fletning kan købes som færdige ting til dekoration, men du kan gøre det selv. Først skal basen, dekorere det med blomster, bånd, perler eller perler. Derefter slutte sig til tyggegummi, hvis ender er fast limpistol og dækket med en klud.

Det var det - tyggegummi for den græske frisure er klar! Hold dig feminin, elegant og romantisk i enhver situation!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.