SkønhedHår

Som i den seneste måned til at vokse hår? Hvordan til at vokse langt hår på kort tid?

Hår har altid været et symbol på feminin skønhed og åndelig kraft. Folk overbevisninger forbundet med okkulte klipning handlinger, kuvertering hemmelige karakter af feminin skønhed. Mange kvinder drømmer om luksus lange krøller, men ikke alle af dem er deres ejere. Hvordan at vokse hår på hovedet, hvilket betyder at støtte hovedbunden, der afhænger af os - mere om det i artiklen.

Hår - et spejl af sundhed

Hår - det er en del af vores krop, deres tilstand påvirker vores generelle sundhed. Det er vigtigt at tage vare på dig selv, fordi den kvindelige krop udsættes for forskellige tests. Hold styr på blodsukkeret, vægtkontrol, være opmærksom på de hormoner og gennemgå regelmæssig inspektion, skal du ikke køre kroniske sygdomme dolechivatsya koldt - og så dit immunforsvar vil være stærk og vil modstå eventuelle negative påvirkninger udefra.

Hår, negle og hud er ofte meget tydeligt repræsenterer tilstanden af vores krop. Deres utiltrækkende udseende siger om mangel på mad eller pleje. Derfor gad vide hvordan i den seneste måned til at vokse hår, først og fremmest undersøge deres tilstand i øjeblikket.

Sundheden for din låse

Sundt hår skal være stærk, skinnende, ikke vægtet, uden spaltede spidser, brud. Hvis disse parametre er blevet krænket, så er problemet i hovedbunden, hårsækkene er i virkeligheden der. Hovedproblemerne kan være tør, skæl, seborrhea, mangel på hovedbunden blodcirkulationen, mangel på vitaminer i kroppen. De, der er interesseret i, hvordan man vokse hår i den seneste måned, skal du først nødt til at løse disse problemer.

Skæl og seborrhea ofte opstår på grund af forkert pasning, zhirneet mit hoved hurtigt vises hvide flager og kløe. Under sådanne omstændigheder kan håret ikke vokse. Må ikke vaske dit hår hver dag, brug produkter med silikone-fri og sulfat, gøre en fugtgivende maske (for eksempel på grundlag af yoghurt eller olivenolie). På et fremskredent stadium købe terapeutisk shampoo i farmaci. Dette kan være som et middel til tør skælshampoo og svamp.

Power hovedbund

Udtynding og skørt hår er en konsekvens af den krænkelse af deres normale kost. Hvis du ikke har skæl, og de tips er skåret og brudt, udføre komplekse procedurer, der forbedrer blodtilførslen til hårsækkene. Hver tredje dag skal du udføre et hoved massage. Fora og hjemmesider, der diskuterer emner om , hvordan man kan vokse hår, anmeldelser mere end en gang nævnt som en massage støtte. Det er fastslået:

  • Påfør olie på hænderne, gå over dit hoved, bare trække bundter streng, men gør det meget nøje, ikke trække kraftigt;
  • efterligne hårvask massere din hud, gå gennem alle de zoner skiftevis;
  • glat hår, beroligende på huden.

Til en massage kan fastgøres og kontrasterende vand behandlinger: nedsænke hovedet i bassinet med varmt vand, let massere huden, derefter i koldt vand. Disse oplysninger vil være meget nyttigt for dem, der ønsker at vide, hvordan man vokse hår i den seneste måned, efter douche forbedrer blodcirkulationen, hvilket betyder flere næringsstoffer kommer til hårsækkene.

Hvis der er nogen problemer med hår og generelle udseende, være opmærksom på følgende parametre:

  • vaskefrekvens;
  • lav kvalitet shampoo;
  • kosmetisk anvendelse af kemiske produkter;
  • misbrug af låse;
  • tørring i en varm tørretumbler og curling justering.

Evaluer din situation og for at vælge de poster, der bør udelukkes for fremtiden.

Formål: langt hår

Her kommer vi til det vigtigste spørgsmål: hvordan man dyrker hår i den seneste måned? Som du ved, er det første skridt var at give dem et sundt udseende og tilstand. Denne indledende fase kan tage lang tid, fordi alle individuelt. Hvis du ikke længere er bekymret over de nuværende problemer på dette område, kan du begynde at hjælpe dit hår vokse. Husk, at du ikke præcist kan beregne antallet af centimeter, det hele afhænger af dit helbred og de særlige kendetegn ved organismen. Hår i sin naturlige tilstand vokser omkring 0,3 mm per dag. Men selv for særlige skønhedsbehandlinger og tage stoffer mere end 5 mm i en dag vil du ikke vokse, så vær tålmodig.

Påvirkningen fra indersiden

For at vokse dit hår, du har brug for biotin, zink, B-vitaminer, kalcium, magnesium, kobber. Og, selvfølgelig, kan ikke undvære proteinet. Du kan justere din kost til at omfatte kød, fisk, æg, olivenolie, fiskeolie, frugt og grøntsager. Men vi får ikke altid en tilstrækkelig mængde af mikronæringsstoffer fra mad, så tager et vitamin kompleks. Disse kan være forberedelserne til vækst og styrkelse af hår på en naturlig basis, i form af tabletter eller kapsler. De er uskadelige og egnede til alle. Så organismen vil være reserver. Glem ikke, at du bør undgå stress, kan de suspendere processen med vækst og behandling.

fysioterapi

Sammen med købene apotek har professionelle hårprodukter. De anvendes i saloner under fysioterapi. Mesotherapy - er indførelsen af næringsstoffer og vitaminer til hårsækkene direkte gennem injektioner i hovedbunden. Mange skræmmer denne teknik, men efter 8-10 procedurer, du vil bemærke en konkret forskel. Plazmolifting kræver også anvendelsen af en sprøjte, lige under huden af det behandlede blod indføres i patienten med en høj koncentration af blodplader i live. Laser terapi - den mest simple fremgangsmåde, hvor strålen effekt på biologisk aktive punkter og forårsage hårsækkene til at vokse.

køb apotek

En række hårprodukter, du kan købe i et apotek: lotion, shampoo, geler, selv ampuller. Vær opmærksom på sammensætningen, ikke tager produkter med et højt indhold af skadelige kemikalier. Blandt producenterne kan ringe WAMILES, CHI, Bosley, ALTERNA, LA BIOSTHETIQUE, SCHWARZKOPF PROFESSIONAL, såvel som mange andre. Denne særligt udstyr med høj effektivitet, så de har brug for at blive anvendt i overensstemmelse med anvisningerne på pakken.

hjem retsmidler

På de fora og hjemmesider, der diskuterer, hvordan man dyrker hår, er anmeldelser ikke tvunget til at vente længe. Oftere end anbefalede værktøjer, som er fremstillet af naturlige ingredienser og kan bruges derhjemme. Den optimale frekvens af procedurer - en gang i tre dage. For meget dagligdags behandling kan give et negativt resultat.

Maske med sennep

Til denne maske du har brug for at blande en æggeblomme, 2 tsk sukker, 2 tsk olivenolie. 2 spiseskefulde sennep fortyndet blandet med varmt vand. Alle mix. Påfør på rene hovedbunden, wrap hoved med polyethylen og håndklæde i en halv time. Vask med shampoo.

æg maske

Bland et æg, 2 tsk honning og den samme mængde olivenolie. Ansøg om håret i 20 minutter før vask.

Maske med peber

Spiseskefuld knust rød peber blandet med 4 spiseskefulde flydende honning. Anvend til hovedet efter vask i 30 minutter. Hvis du føler en brændende fornemmelse fra peber, afvaskes masken før. Gør dette anbefales det med varmt vand uden shampoo.

Der er også muligheder for masker med en bue, men ikke alle er villige til at udholde lugten. Meget mere behageligt vil maske med æteriske olier. Meget veltalende fortælle, at hvordan man dyrker hår, et foto, der viser, hvor vigtigt det er ikke at være doven og korrekt udføre procedurerne for din skønhed.

Alt i dine hænder

Hår kan give det ydre en særlig charme og skønhed. Enhver frisure kræver en frodig og skinnende krøller. Mange ved at søge svaret på spørgsmålet om, hvordan man kan vokse hår i en uge i fremtiden og undersøger ikke til at gennemføre planen. Ligesom enhver virksomhed, behandling af hår og hovedbund kræver organisation, gennemføre regelmæssige procedurer for at bringe behandlingen til slutningen, om det er et vitamin eller fysioterapi. Mange lægemidler er dyre, men de er værd på grund af den mad, vi vil aldrig få det fulde omfang af essentielle sporstoffer og vitaminer. Må ikke haste, fordi alt for intensiv behandling kun skade. Over tid, hvis du bruger et sæt genoprettelsesmedier, du har en "spire" nye hårsække ophøre med at bryde og miste sit hår. Brugen af naturlige plejeprodukter betydeligt forbedre udseendet. Vide, hvordan man bevare sundheden for krøller, du selv besvare spørgsmålet om, hvordan man kan vokse hår i en uge. Efter alt, hvis væksten vil accelerere, siger, op til 2 mm pr dag, pr uge tråde bliver længere med omkring en halv centimeter. Hvis du beslutter dig for at vokse dit hår 10 cm, vente en måned og et halvt. Glem ikke at klippe off tips efter behov, fordi kun sundt hår fugtes med de tips, der går på tværs af den ydre påvirkning af miljøet, vil fortsætte med at vokse hver dag, og glæde dig!

Du må ikke tvivle på rigtigheden og nytten af anbefalingerne fra os om, hvordan at vokse hår på hovedet. Arbejdet med det hver dag, og alt vil betale sig smukt. Surprise omgivende frodige hår!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.