Mad og drikkevarerMadlavning Tips

Hvordan til at skære en kokosnød, og hvordan man bruger det

For første gang oplevede kokosnødder portugisiske sømænd, der navngivet den excentriske frugt - "Coco", som betyder "abe", de er meget overraskede over "lodne" udseende af kokos. Det var de første portugisiske sømænd var forundret at bryde kokosnød, kan du forestille dig, hvor meget tortur, han havde givet dem. Frugt kokos - en drupe, har en længde på 15-30 cm, vægt: 1-2,5 kg. Udenfor er fibre, der vokser på et fast skal, af frugtens indre overflade er hvid, som kaldes pulp. Inde kokos klart vand, som sammen med pulpen, ikke kun nærende, men også lavt kalorieindhold. Også kokos omfatter fibre, som blev oprenset tarmen af toksiner. Køkken i mange lande bruger kokosnød for at gøre søde retter, desserter, drikkevarer og endda supper og saucer.

Spørgsmålet "hvordan man kan skære en kokosnød," forekommer i alle, som en eller anden måde er det "indkøbt". Start skære kokosnød galt med den tyndeste del af skallen, der er omkring tre sorte huller i slutningen af kokos. Tag en kniv eller skruetrækker og drejes, skubbe op indtil den er helt gennembore hul. Vi sætter i røret, hvorigennem at hælde saften i en passende beholder. Efter at have drukket saften, eller anvendes til andre formål, kommer vi til problemet med at skære kokosnød at trække sig ud af papirmasse. Det er ikke nødvendigt at tage ekstreme foranstaltninger i forbindelse med, hvordan man bryde kokosnød - at slå ham på asfalten, en væg eller en anden fast overflade.

Kokos, selvom indtrykket af et solidt og uindtageligt, men det har også svagheder. En af dem, hvorefter fik saften, har vi allerede fundet, vil nu diskutere et svagt punkt nummer to. Så svaret er at skære kokos, meget simpelt - wrap nødder i en plastikpose (ikke til kuld), tager vi en skarp kniv (du kan bruge en hammer), helst store, satte kokos på en flad overflade såsom et gulv, forestiller vi anslagspunktet . Hit en eller to gange på det sted, hvor sømmen af en kokosnød, kokosnød vende den anden side, og gøre det samme procedure og få et positivt resultat på spørgsmålet om, hvordan man kan skære en kokosnød uden unødvendig anstrengelse og nerver. Ofte skallen nemt afviger fra kokosnoedmarv, hvis det er nødvendigt for at hjælpe til at adskille og derefter sætte den ind i rummet mellem pulpen og shell teske, så det vil være hurtigere og mere bekvem. Klar kokosnød fra skindene, der er brun, kan du - tage en skrællekniv eller en kniv og rent samt kartofler. Gnid papirmasse kan være på en lille rivejern. Butik kokosnød eventuelt kan være i fryseren tidligere sætte i pakken. Til isen er dannet i emballagen, skal det komprimeres, for at frigive luft og slips.

Problemet er at skære kokos, besluttede vi nu overveje anvendelser af kokos. Coconut er meget brugt til madlavning. Den mest udbredte i kokos, som du kan dekorere kager og tærter, er det tilstrækkeligt at stænke det på toppen, og hvis du ønsker at tilføje i. Også den kokosnød papirmasse tilføjet til nogle vine og spiritus. Østlige køkken bruger papirmasse som et krydderi til kød og grøntsagsretter. Coconut tilberede en bred vifte af slik. Brugen af kokos viste sig ikke kun i madlavning, har en stor assistent i kosmetologi. Kokosolie er fremragende til hud og hår. Coconut vil bidrage til at bekæmpe fedtet hud, lindre betændelse af acne, huden efter påføring af kokosolie bliver smidig og blød. Kokosolie anvendes i industrielle applikationer, for sæber, shampoo og rengøringsmidler. Eksotiske frugter indeholder næringsstoffer, der hjælper med at bekæmpe de oppustede niveauer af kolesterol i blodet, øge immunitet, kæmper mod åreforkalkning, styrker tand og knogle.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.