Mad og drikkeHovedret

Kokosnød: gavn og skade

Eksotiske frugter som mange mennesker. Faktisk ville det være ønskeligt at regale noget, bortset fra et æble, en pære og druer. En af de foretrukne oversøiske afgrøder er kokos. Som du ved, er den forbudte frugt sød. Så det er med kokos. Selvom det ikke er forbudt, men utilgængeligt, er det utroligt vanskeligt at åbne det. Og derfor vil de nyde endnu mere end sige ananas. Derudover er denne møtrik utrolig nyttig. Alt er værdifuldt i det: massen, mælken og endda fibrene. Der er næsten ingen affald fra kokosnødder. Det er virkelig en vidunderlig plante, der er værd at blive nydt af.

Kokosnød som en plante

En kokosnød er en frugt, der tilhører en familie af palmeplanter. Kulturen vokser på et slank højt palme, der har tætte, glatte og lange blade. Kokos træ bringer runde frugter op til 30 centimeter lange og vejer fra en og en halv til to og en halv kilo. På toppen af møtrikken dækker en stærk skal med hårde fibre. Inde i benet er et ømt hvidt kød samt kokosvand, der har en sød smag. Ripen kan modnes i omkring ti måneder. Når møtrikken bliver brunfarve - betyder det, at den er moden, og den kan plukkes. Hvis fosterkuvertet har en grøn farvetone, er den endnu ikke moden og bør ikke fjernes fra palmen.

Skruen af møtrikken er så hård, at selv under transport af produktet over havet kan det ikke beskadiges. Selv efter rejser kan det spire på nye steder.

Da kokospalmen elsker sandkanten af havkystene, findes den i overflod i Indien, Filippinerne, Thailand, Indonesien, Sri Lanka og andre lande, hvor det tropiske klima hersker.

Hvad er der i en kokosnød

Kokosammensætningen er ekstremt forskelligartet. I den er der mange vitaminer fra gruppe B (B1-B3, B5, B6 og B9). Mineraler som calcium og kalium er også til stede. Fosteret indeholder desuden vand, fedtstoffer, proteiner, kulhydrater og fibre. I små mængder er drupen beriget med vitaminerne H, E og C og mineraler som mangan, magnesium, kobber, jern, natrium og andre.

Kokosnød har et meget højt kalorieindhold, der svarer til 362 kilokalorier pr. Hvert hundrede gram af produktet. Men det bør ikke være på grund af dette nægte at bruge frugten. Bare få det ikke ofte og i begrænsede portioner.

Egenskaber af et eksotisk foster

Til menneskekroppen er kokos egenskaber simpelthen uvurderlige. I de lande, hvor frugten vokser, betragtes det som en ægte gave fra gudene. På alle indiske hospitaler til alvorligt syge patienter ordineres kokosvand som en genopretning og genopretning. Kokosnød hjælper med at regulere funktionen af næsten alle metaboliske processer. Det fremmer syntesen af aminosyrer og normaliserer tilstanden af nervevæv. Vegetabilsk fiber, indeholdt i drupe, har en gavnlig effekt på mavetarmkanalen.

Kokosnød indeholder en vis mængde laurinsyre, som undertrykker multiplikationen af forskellige patogene organismer og giver produktet antimikrobielle kvaliteter. Vand fra kokosnød regulerer helt trykket og fjerner kolesterol fra karrene. Det kan bruges til at reducere varmen og for at opretholde saltbalancen. Juice opløser sten og helbreder nyresygdomme.

Fordel plus skade

Kokosnød , den fordel og skade, der beskrives i denne artikel, bruges til at behandle mange lidelser. Men han har også mange kontraindikationer. Men om alt igen. Frisk kødmasse forbedrer fordøjelsen, supplerer mangel på energi, forbedrer syn, styrker hjertet og forhindrer udviklingen af tumorer. Nødens duftende og søde mælk toner perfekt og forfrisker huden. Kokosvand er især nyttigt for alder og træg hud. Og teenagere med hjælp fra denne saft kan besejre acne.

Men på trods af al deres værdighed kan frugterne af kokospalmer bringe og skade. Der er få kontraindikationer for brugen af stængler, men de eksisterer. Og først og fremmest er det nødvendigt at bemærke individuel intolerance og allergi over for produktet. Folk, der lider af overdreven vægt, anbefales ikke at spise kokos på grund af dets høje kalorieindhold. Da fosteret har en afførende virkning, er det bedre at opgive det, hvis diarré sveder. Hyperfunktion i skjoldbruskkirtlen er også en kontraindikation for brugen af eksotiske delikatesser.

Anvendelse i kulinarisk kunst

Takket være det faktum, at kokosen har en utrolig behagelig lugt og smag, har den fundet sin brede anvendelse i kulinariske forretninger. Frugtets kød anvendes typisk, som tørres, gør flager ud af det eller gnides på et rivejern.

Produktet er i perfekt harmoni med forskellige retter fra kød og giver dem en krydret smag. Derfor er mælk og benets kød meget populære ingredienser i Østasiens gastronomi. Der tilføjes de som andet kurser og i supper.

Men mest af alt er møtrikken nødvendig for tilberedningen af søde retter og desserter. Det tilsættes til cremer og kager, og blandes med søde porrer og cottage cheese.

Åbn frugten

De fleste af alle læsere er interesserede, sandsynligvis spørgsmålet om, hvordan man åbner en kokos hjemme? Det er jo ikke en nem opgave og kræver ekstraordinær indsats. Hvis du har en skruetrækker i dit hus, så vil proceduren være temmelig let, og du vil ikke beskadige drues kød. Hvis du ønsker at få to identiske halvdele af en møtrik, er det nødvendigt at bore nøjagtigt langs "ækvator" linjen i en afstand på to til tre centimeter fra hinanden huller. Hvis det er nødvendigt at få halvdelen med skarpe kanter, skal de samme huller bores i skak-sekvensen langs "ækvator". Efter at hullerne er lavet, er det nødvendigt at opdele kokosnoten, og med hjælp fra køkkenkniven åbner den endelig den.

Åbn kroyanku kan og en almindelig kniv, der har et tungt håndtag. På fostrets "ækvator" skal instrumentets punkt være dybe nedskæringer. Så på disse mærker er det nødvendigt at se en skal. Hvis proceduren ikke lykkes, anbefales det at smide kokos. Men det er vigtigt at gøre det, så faldet falder på det sted, hvor savning blev udført.

Historier om folk om lækker frugt

Kokos anmeldelser bliver anderledes. Han tilhører de produkter, der enten kan lide fra den første "bid", eller ej. Derfor folk, som han kunne lide, de siger, at hans smag er virkelig et paradis fornøjelse. De, der ikke tog frugten, noterede sig hårdheden af sin pulp og den uforståelige smag af mælk. Men alle forbrugere siger positivt om den kosmetologiske fordel ved stenbenet og hævder at det virker på den mest vidunderlige måde på huden.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.